Ο σεφ Δημήτρης Κοντόπουλου «παντρεύει» στο Κολωνάκι την ιαπωνική κουζίνα με ελληνικές πρώτες ύλες.
Με την υπογραφή του γνωστού σεφ Δημήτρη Κοντόπουλου, με ανανεωμένο και εξαιρετικά γευστικό μενού, το ιαπωνικό εστιατόριο Izakaya, γράφει φέτος νέα σελίδα στην ιστορία του, συνδυάζοντας άριστα τη διασκέδαση με τη γαστρονομία σε έναν υπέροχα διακοσμημένο χώρο, με χαλαρό mood και μουσικές σε υψηλά ντεσιμπέλ.
Ο Δημήτρης Κοντόπουλος, που είναι από τους ικανότερους και σεμνότερους σεφ στην Αθήνα, έχει στην ανοιχτή κουζίνα τους τον Γρηγόρη Μυρσιάδη και τη Σωτήρη Λίτσα με την ομάδα τους, που εκτελούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το μενού που επιμελήθηκε, με γεύσεις που «παντρεύουν» ανατρεπτικά και γευστικότατα την ιαπωνική κουζίνα με ελληνικές πρώτες ύλες. Γεύσεις που συμπορεύονται αρμονικά με τα signature cocktails του βραβευμένου bartender Μανώλη Λυκιαρδόπουλου, καθώς και με την αξιόλογη λίστα κρασιών, που περιλαμβάνει περισσότερες από 80 ετικέτες από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα και τη μικρή γκάμα επιλογών σάκε.
ΝΕΑ ΠΙΑΤΑ
Το πολύ επιτυχημένο fusion εστιατόριο, Izakaya, που κέρδισε από την πρώτη στιγμή λειτουργίας του τις εντυπώσεις κι έχοντας κατακτήσει πλέον ξεχωριστή θέση στον γαστριμαργικό χάρτη της Αθήνας στο φετινό μενού έχει εντάξει και νέα πιάτα που προκαλούν πυροτεχνήματα στον ουρανίσκο, όπως : sando με κοτόπουλο, surf n tufa gyoza, donburi με ψητή πάπια, nori taco maguro, Tropical brûlée, ενώ σταθερή αξία έχουν τα mini burgers, η maguro soba salad, τα rolls και πολλά ακόμα πιάτα που καλύπτουν κάθε γευστική επιθυμία.
Οι: Γιάννης Μωράκης, Πέτρος και Πάτροκλος Πιτσιλής, Πέτρος Απαλάκης και ο Μιχάλης Ανδρούτσος, με οικοδεσπότη τον αλέγκρο Γιώργο Μακρυγιάννη και manager τον Μίμη ‘Άρεφ, έχουν δημιουργήσει έναν μοναδικό χώρο, στο Κολωνάκι.