Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πιροσκί με φέτα

Υλικά για πιροσκί με φέτα

1 κιλό αλεύρι

300 γραμμάρια φέτα τριμμένη

Μισό λίτρο γάλα χλιαρό

1 φακελάκι μαγιά

1 ασπράδι αβγού

2 κρόκκοι αβγών

150 γραμμάρια βούτυρο

1 κουταλάκι ζάχαρη

1 κουταλάκι αλάτι

Πιπέρι

Συνταγή για πιροσκί με φέτα

Ανακατεύουμε σε μια λεκανίτσα όλα τα υλικά και αφήνουμε σκεπασμένα με μια πετσέτα μισή ώρα να φουσκώσει η ζύμη.

Κόβουμε τη ζύμη σε μπαλάκια και την ανοίγουμε περίπου 15 εκατοστά.

Βάζουμε μέσα τη φέτα μαζί με λίγο πιπεράκι και κλείνουμε καλά σαν μισοφέγγαρο.

Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!