Κέικ σοκολάτας με κακάο και πορτοκάλι
Υλικά για κέικ σοκολάτας με κακάο και πορτοκάλι
220γρ ηλιέλαιο ή φυτική μαργαρίνη
250γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
230γρ καστανή ζάχαρη
2 αυγά
2 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ
30γρ κακάο χωρίς ζάχαρη
140γρ χυμό πορτοκαλιού και το ξύσμα από τα πορτοκάλια (θα χρειαστείτε περίπου 2 πορτοκάλια)
Συνταγή για κέικ σοκολάτας με κακάο και πορτοκάλι
Σε ένα μίξερ χειρός ανακατέψτε την ζάχαρη με τα αυγά.
Αφού “αφρατέψουν” προσθέστε όλα τα υπόλοιπα υλικά
Ρίξτε το μείγμα σε μια φόρμα για κέικ.
Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 45 περίπου λεπτά.