Πιτσάκια με ντομάτα και ελιά
Υλικά για πιτσάκια με ντομάτα και ελιά
έτοιµη, νωπή ζύμη για πίτσα
1-2 κουτ. σούπας καλαµποκάλευρο
250 γρ. μοτσαρέλα, θρυµµατισµένη
1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
200 γρ. ελιές, χωρίς κουκούτσι, κοµµένες σε κύβους
400 γρ. ντοµάτες, ψιλοκοµµένες
3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
Εκτέλεση για πιτσάκια με ντομάτα και ελιά
Προθερµαίνουµε τον φούρνο στους 240° C . Χωρίζουµε τη ζύµη για πίτσα και πλάθουµε δέκα µικρές βάσεις. Πασπαλίζουµε ένα ρηχό ταψί ή τη λαµαρίνα του φούρνου µε το καλαµποκάλευρο και απλώνουµε τις βάσεις.
Αλείφουµε τις βάσεις µε λάδι και σκορπίζουµε οµοιόµορφα τη µοτσαρέλα.
Σε ένα µπολ ανακατεύουµε τις ελιές µε την ντοµάτα και τον βασιλικό και σκορπίζουµε το µείγµα οµοιόµορφα στις υπόλοιπες βάσεις.
Ραντίζουµε µε λάδι και στολίζουµε µε τα κλωναράκια βασιλικού.
Ψήνουµε τα πιτσάκια για 10 λεπτά ή µέχρι οι βάσεις να γίνουν τραγανές και να χρυσίσουν.