Μαγειρίτσα με μαρούλι φρικασέ, συκωτάκια και ρύζι από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Η κλασική συνταγή για μαγειρίτσα με όλα τα μυστικά για την αγαπημένη γεύση της Ανάστασης που θα απολαύσετε! Υλικά Για τη μαγειρίτσα 1 συκωταριά από μικρό αρνί 1 αντεριά από μικρό αρνί 1/4 φλ. ελαιόλαδο 2 μέτρια ξερά κρεμμύδια 10 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 2 μαρούλια χοντροκομμένα 1 ματσ. μικρό άνηθο ψιλοκομμένο 2 φλ. ζωμό κρέατος […]

Η κλασική συνταγή για μαγειρίτσα με όλα τα μυστικά για την αγαπημένη γεύση της Ανάστασης που θα απολαύσετε!

Υλικά

Για τη μαγειρίτσα

1 συκωταριά από μικρό αρνί

1 αντεριά από μικρό αρνί

1/4 φλ. ελαιόλαδο

2 μέτρια ξερά κρεμμύδια

10 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα

2 μαρούλια χοντροκομμένα

1 ματσ. μικρό άνηθο ψιλοκομμένο

2 φλ. ζωμό κρέατος (ή νερό)

1/3 φλ. ρύζι γλασέ (προαιρετικά)

Για το αυγολέμονο

2 αυγά

2 μέτρια λεμόνια (χυμό)

Αλάτι

Πιπέρι

Λίγος ψιλοκομμένος άνηθος