Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

«Ροζέ ταξίδι» στην Ακτή της Προβηγκίας

«Ροζέ ταξίδι» στην Ακτή της Προβηγκίας! Η δυναμική είσοδος στην Ελληνική αγορά αποτελεί σημείο αναφοράς για τους λάτρεις του ροζέ κρασιού.

Το Lush Blush είναι ένα ροζέ κρασί με γεμάτη και δυνατή γεύση που γεννήθηκε για να συνοδεύει ιδανικά τις υψηλές γαστρονομικές απαιτήσεις σου και να δημιουργεί αξέχαστες στιγμές όπου κι’ αν βρίσκεσαι.

Γεννημένο στην Ακτή της Προβηγκίας με τα έντονα αρώματά του, δημιουργεί ένα αρμονικό πάντρεμα μεταξύ φαγητού και κρασιού. Γεύσεις από φρούτα όπως ροδάκινο, νεκταρίνι αλλά και ροζ τριαντάφυλλα και άνθη κερασιάς κάνει πολλούς να συγκαταλέγουν το Lush Blush ανάμεσα στα καλύτερα ροζέ κρασιά στον κόσμο. Για την απόλυτη εμπειρία απόλαυσης σερβίρεται παγωμένο μεταξύ 10° και 12°c. Άλλωστε, πρωταθλήτρια χώρα στην παραγωγή ροζέ είναι η Γαλλία με την περιοχή της Προβηγκίας να καθιερώνει τον συνδυασμό του ροζέ κρασιού με το ανέμελο ύφος των καλοκαιρινών διακοπών.

O Alexis Cornu με σπουδές στην τέχνη παραγωγής οίνου στην Γαλλία και την Γερμανία αλλά και με το πάθος και το ταλέντο του στον τομέα της οινοποιίας συνέβαλε στην δημιουργία ενός ανώτερου εκλεκτού ροζέ κρασιού, το Lush Blush.

Το Lush Blush εκπροσωπείται στην Ελλάδα από την εταιρεία All About Gourmets, με τις νότες του να σε ταξιδεύουν σε μία άλλη διάσταση γευστικής δυναμικής και ποιότητας.


#TheBlushTheWorldHasBeenWaitingFor #LushBlush #AllAboutGourmets

#AlexisCornu #Provence #RoséWine #LushBlushGreece

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!