Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μοναδικές γεύσεις με ωραίες μουσικές που σε ξεσηκώνουν στην Αράχωβα

 

Το Panagiota Plus, επί της Δελφών και Ομήρου στην Αράχωβα, δεν είναι απλά ένα bar restaurant της περιοχής, είναι… θεσμός!

Το «αδερφάκι» της γνωστής ταβέρνας Παναγιώτα στην Αράχωβα είναι ένα ατμοσφαιρικό bar-restaurant με ξεχωριστό χαρακτήρα. Η μοναδική διακόσμηση, οι ιδιαίτερες γεύσεις, το εξαιρετικό service και το εγγυημένο κέφι είναι οι λόγοι που το Panagiota Plus βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων από τη μέρα που άνοιξε.

 

Πέτρα, ξύλο και σίδερο συνδυάζονται αρμονικά, ενώ τα βελούδινα και καρό υφάσματα, ο εντυπωσιακός πολυέλαιος και τα vintage κηροπήγια προσθέτουν τις δικές τους πινελιές στον εκλεπτυσμένο χώρο.

Αυτό που λέμε… όλοι οι δρόμοι οδηγούν εκεί! Και το βλέπεις όχι μόνο στους επισκέπτες της ευρύτερης περιοχής, αλλά και στους ντόπιους: Ακόμη και να να έχουν γευματίσει ή δειπνήσει αλλού, ακόμη κι αν έπιναν το ποτό τους σε άλλο μαγαζί… θα περάσουν οπωσδήποτε μια βόλτα κι από το Panagiota Plus!

 

Αυτό κάναμε κι εμείς, πήγαμε -μετά το Dos Puertas και το YUKI- στο Panagiota Plus, όπου είχαμε τη χαρά να βρεθούμε και με τον ιδιοκτήτη Γιάννη Αντωνίου.

 

Τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο, πολύ περισσότερο το γεγονός ότι κάποιος χαίρει της εκτίμησης όλων…

 

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!