Εύκολος κορμός σοκολάτας με μόλις τέσσερα υλικά
Το γλυκό που διατηρείται και στην κατάψυξη.
Υλικά
Εκτέλεση
Σπάστε τα μπισκότα μέσα σε ένα μεγάλο μπολ. Λιώστε τη σοκολάτα και το βούτυρο σε μπεν μαρί και ανακατέψτε τα με το ζαχαρούχο γάλα. Περιχύστε τα μπισκότα με το μείγμα της σοκολάτας και φροντίστε να καλυφθούν όλα πολύ καλά.
Σε ένα κομμάτι χαρτί ψησίματος ή σε μία ορθογώνια φόρμα, την οποία έχετε ήδη στρώσει με χαρτί ψησίματος απλώστε το μείγμα, σκεπάστε το με λίγη μεμβράνη και αφήστε το γλυκό στο ψυγείο για όλη τη νύχτα.
Όταν παγώσει καλά, βγάλτε το από το ψυγείο και σερβίρετε σε γενναία κομμάτια συνοδευόμενα από παγωτό της αρεσκείας σας.