Συνταγή της Ελένης Μενεγάκη για Πασχαλινά κουλουράκια με γεύση τσουρέκι
Η Ελένη Μενεγάκη κάθε Πάσχα φτιάχνει κουλουράκια με γεύση τσουρέκι και η οικογένειά της τα λατρεύει!
Η παρουσιάστρια μας έδωσε την άπαιχτη συνταγή της μιας και είναι χρυσοχέρα και είναι γνωστό σε όλους μας!
Και μιας που το Πάσχα είναι προ το πυλών και οι νοικοκυρές αυτή την εβδομάδα ή μέσα στο Σαββατοκύριακο θα ετοιμάσουν τα κλασσικά παραδοσιακά κουλουράκια, είπε να μοιραστεί τη δική της συνταγή που είναι, όπως κι εσύ θα δεις το κάτι άλλο.
Ποια είναι όμως η διαφορά στη συνταγή της παρουσιάστριας;
Όπως η ίδια είπε αυτή η συνταγή είναι για όλους εκείνους που θέλουν τη γεύση τσουρέκι αλλά επειδή τα τσουρέκια είναι μπελαλίδικα, έδωσε όλη τη γεύση στα κουλουράκια της, τα οποία τα “τσακίζουν” τα παιδιά της!
Μπήκε λοιπόν στην υπέροχη κουζίνα της, συγκέντρωσε τα υλικά και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό.
Υλικά
– βιτάμ
– μαστίχα
– ζάχαρη
– μέλι
– ξύσμα πορτοκάλι
– αυγό
– γάλα
– αλεύρι