Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Είσαι έτοιμη για να κάνεις fitcations?

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο άρθρο μας, η άνοδος της δημοτικότητας των fitcations (fitness + vacations) αυξάνεται ραγδαία, καθώς περισσότεροι άνθρωποι πλέον ασχολούνται με τη υγεία και το σώμα τους και δεν θέλουν να αφήσουν τις συνήθειές τους ακόμα και στις διακοπές.

 

Δεν χρειάζεται να είσαι απ’ αυτές που λιώνουν κάθε μέρα στο γυμναστήριο για να ευχαριστηθείς τις fitcations, αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να σκεφτείς πριν κλείσεις τέτοιου είδους διακοπές.

 

  1. Αν επιλέξεις το trekking:

Θα πρέπει πρώτα να εξετάσεις τη φυσική σου κατάσταση. Μπορεί να λατρεύεις το περπάτημα στην πόλη, δεν είναι όμως το ίδιο με 20 χλμ. την ημέρα σε ανώμαλους δρόμους.

 

  1. Αν επιλέξεις τη yoga:

Το τοπίο θα είναι σίγουρα ειδυλλιακό και θα σε χαλαρώσει, αλλά το πιο σημαντικό είναι να επιλέξεις σωστά την κατάλληλη συνεδρία που θέλεις να κάνεις και να ενημερωθείς για το αν το ταξίδι προσφέρει 1 ή περισσότερες ώρες την ημέρα.

 

  1. Αν επιλέξεις το τρέξιμο στην πόλη:

Το τρέξιμο γίνεται με μία άνετη ταχύτητα και το μόνο που θα χρειαστείς είναι τα καλά αθλητικά παπούτσια. Ψάξε για ομάδες που συνδυάζουν την άθληση με την επίσκεψη σε αξιοθέατα.

 

  1. Αν επιλέξεις εκδρομές με το ποδήλατο:

Η ποδηλασία είναι ένας πολύ καλός τρόπος για απολαύσεις τα τοπία και τον πολιτισμό του κάθε μέρους. Πριν να κλείσεις τις διακοπές έλεγξε τη φυσική σου κατάσταση αλλά και το είδος της ποδηλασίας που προσφέρει το συγκεκριμένο γκρουπ. Και εδώ μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στην ποδηλασία σε μεγάλες αποστάσεις και στη βόλτα με το ποδήλατο που σου επιτρέπει να επισκεφθείς και τα αξιοθέατα της πόλης με χαλαρούς ρυθμούς.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!