Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Tα 7 καλύτερα YouTube Workouts που μπορείτε να κάνετε με την κολλητή σας (VIDEO)

workout-buddy

Έρευνες δείχνουν συνεχώς ότι ένας φίλος μπορεί να είναι το καλύτερο κίνητρο για να ξεκινήσεις ή να ολοκληρώσεις τους στόχους στη γυμναστική. Βρες λοιπόν τον καταλληλότερο fit buddy και δες 7 διαφορετικά είδη προπόνησης, ένα για κάθε ημέρα της εβδομάδας.

Κυριακή

5 Workouts to Do With a Friend: Αυτό το σύντομο video των 2 λεπτών έχει οδηγίες, συμβουλές και ασκήσεις κοιλιακών.(via LEAF)

https://youtu.be/C0ZCNhazD_8

Δευτέρα

10 Best Partner Exercises: Όπως το λέει και το όνομα, στο video θα δεις 10 ασκήσεις που μπορείς να κάνεις με τον φίλο ή ακόμα και τον σύντροφό σου.(via Runtastic Fitness)

https://youtu.be/MeBBS6f0HeI

Τρίτη

The Best Partner Workout: Γνωστές ως οι απόλυτες workout besties, η Karena και η Katrina του Tone It Up παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα γυμναστικής που ακόμα και στο ζέσταμα χρειάζεσαι τη βοήθεια της κολλητής. (via Tone It Up)

Τετάρτη

20-Minute No-Equipment Partner Workout: Ιδανικό για φίλους που δεν βρίσκονται στην ίδια σωματική κατάσταση ή αθλητικό επίπεδο, το video δείχνει in & out ασκήσεις που δεν απαιτούν ειδικό εξοπλισμό.(via BodyFit by Amy)

Πέμπτη

Partner Up Workout (Twice the Rush):Οι fitness experts David και Tiffany παρουσιάζουν ένα high-energy workout με βάρη για όλο το σώμα (via LiveNow Fitness)

Παρασκευή

6 Exercises to Get Fit AF With a Friend: Τα κορίτσια από το Tone It Up συνεργάστηκαν με το Cosmopolitan για 6 γρήγορες, αλλά αποτελεσματικές ασκήσεις που χρειάζονται και την κολλητή σου. (via Cosmopolitan.com)

Σάββατο

Want to Slim Down? Team Up!: Το λέει και το όνομα. Θες να αδυνατίσεις? Τότε συνεργάσου. Οι Meaghan και Liz σου δείχνουν τον τρόπο. (via SELF Magazine)

 

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!