Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Yamuna Body Rolling: Το νέο fitness trend που ξεκουράζει και ενεργοποιεί τον μεταβολισμό

_content_img

Το νέο fitness trend που έρχεται από την Αμερική και έχει ήδη ενθουσιάσει το Λονδίνο και άλλες ευρωπαϊκές πόλεις ακούει στο όνομα “Yamuna Body Rolling” και βοηθά στην αποκατάσταση των κουρασμένων μυών, στην τόνωση και βελτίωση της στάσης του σώματος και στην απώλεια κιλών και πόντων.

Συνδυάζει βαθιές αναπνοές και ασκήσεις yoga και pilates που γίνονται τη βοήθεια μιας μικρής μπάλας (medicine ball). Το Yamuna θεωρείται ιδανικό είδος εναλλακτικής γυμναστικής, για όσους βαριούνται την έντονη άσκηση, αλλά παρόλα αυτά θέλουν γυμνασμένο και αδύνατο σώμα.

Οι κινήσεις είναι αργές και το σώμα κυλά πάνω στην μπάλα. Ο συγκεκριμένος τρόπος γυμναστικής χαλαρώνει τους σφιχτούς, πιασμένους μυς και διεγείρει τη λεμφική λειτουργία και τον μεταβολισμό, με αποτέλεσμα την καλύτερη λειτουργία του αίματος και την καύση λίπους και θερμίδων. Οι φαν της συγκεκριμένης άσκησης υποστηρίζουν ότι είδαν γρήγορα το σώμα τους να αλλάζει, να γίνεται πιο ευλύγιστο, πιο σφιχτό και γυμνασμένο, ενώ ανακουφίστηκαν από τους πόνους στους μυς και στις αρθρώσεις.

Η συγκεκριμένη τεχνική δεν εφαρμόζεται ακόμη σε γυμναστήρια στη χώρα μας, παρόλα αυτά μπορείτε να παρακολουθήσετε ασκήσεις και προγράμματα Yamuna στο internet και να γυμναστείτε μόνη σας από το σπίτι σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μία medicine ball.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!