Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Doutzen Kroes: Με ποιες ασκήσεις φτιάχνει κορμί το περιζήτητο «Αγγελάκι»;

0546c77429931678440c39113de9cfbc_xl

Αυτή την περίοδο, τη γεμάτη από Fashion Weeks, η Doutzen είναι ένα από τα πλέον περιζήτητα μοντέλα για τις πασαρέλες των σχεδιαστών και μάλιστα φροντίζει να μας ενημερώνει για τη δράση της μέσα από τα social media! Πώς διατηρεί όμως αυτό το… αγγελικά πλασμένο κορμί;

Όταν δεν περπατάει στην πασαρέλα φορώντας μόνο τα εσώρουχά της ή δεν μαγειρεύει στο σπίτι για την οικογένειά της, ο άγγελος της Victoria’s Secret, Doutzen Kroes, συχνάζει στο γυμναστήριο για να μπορεί να διατηρεί το υπέροχο κορμί της. Ποιο είναι το κίνητρό της κάθε μέρα;

Ποιο είναι το μυστικό της για να τα δίνει όλα κάθε φορά στο γυμναστήριο;

“Είναι η δουλειά μου να έχω πάντα όρεξη για γυμναστική και να είμαι fit. Τα ρούχα που φοράω κατά τη διάρκεια της προπόνησης είναι πολύ σημαντικά για μένα. Αν με κάνουν να νιώθω άνετα και σέξι αυτό με βοηθάει πάρα πολύ”.

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κάνει όταν νιώθει κουρασμένη και ταλαιπωρημένη στην προπόνηση;

“Μου αρέσει να κάνω ένα καλό μασάζ. Είναι πολύ σημαντικό να παραμένω υγιής και να είμαι καλά γενικότερα”.

Πώς καταφέρνει να παραμένει υγιής όταν ταξιδεύει;

“Προσπαθώ να είμαι ενυδατωμένη όλη την ώρα πίνοντας νερό από καρύδα και τρώγοντας υγιεινά σνακ. Παραγγέλνω υγιεινό φαγητό στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που μένω και προσπαθώ να κάνω και λίγη γυμναστική”.

Πώς επιβραβεύει τον εαυτό της μετά από μία καλή προπόνηση;

“Μαγειρεύω ένα όμορφο και υγιεινό δείπνο στο σπίτι για μένα και την οικογένειά μου. Λατρεύω τη μαγειρική”.

Τι γυμναστική κάνει;

“Μου αρέσει πολύ να αναμειγνύω τα πράγματα και να κάνω λίγο spinning, λίγο μποξ, να σηκώνω βάρη, να πηδάω σκοινάκι και να χορεύω. Μου αρέσει πολύ να ιδρώνω καθώς και η αίσθηση που έχω μετά από κάθε προπόνηση”.

Ποιο είδος γυμναστικής θεωρεί πως άλλαξε περισσότερο το σώμα της;

“Κάνω ένα είδος γυμναστικής που λέγεται Ballet Beautiful, το οποίο βασίζεται στις προπονήσεις των χορευτών του μπαλέτου και είναι πάρα πολύ σκληρό αλλά και διασκεδαστικό. Μου αρέσει πολύ να προπονούμαι με τον προπονητή μου ο οποίος πάντα αναμειγνύει τις ασκήσεις μου βάζοντάς με να κάνω τη μία σκοινάκι και την άλλη μποξ”.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!