Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

3 από τις καλύτερες Fitness Bloggers στον κόσμο σου δείχνουν ασκήσεις για σώμα χωρίς κυτταρίτιδα

Την ίδια ώρα που οι fashion και beauty bloggers είναι στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας, υπάρχουν και οι fitness bloggers που λιώνουν στη γυμναστική και τρελαίνουν το instagram με τα υπέροχα σώματά τους.

Εμείς συγκεντρώσαμε 3 ασκήσεις για σώμα χωρίς κυτταρίτιδα από τις αγαπημένες μας fitness bloggers και σου τις παρουσιάζουμε.

# Cat Meffan

Η Cat σου δείχνει μια υπέροχη άσκηση που καλό θα ήταν να κάνετε κάθε πρωί για να ξεκινάει η μέρα σας όμορφα, να «ανοίγει» η καρδιά σας και να ξεπιάνονται οι ώμοι σας.

Μπες σε φόρμα με μόλις 10′ άσκησης την ημέρα. Το μυστικό σου δείχνει ο trainer της Cameron Diaz

# Kayla Itsines

Η Κayla ζει στην Αυστραλία, είναι η αγαπημένη fitness blogger πολλών μοντέλων της Victoria’s Secret και έχει ελληνικές ρίζες. Μάλιστα οι παπούδες της μένουν στην Ελλάδα και είναι Έλληνες. Η ίδια έχει βγάλει απίστευτα προγράμματα γυμναστικής σε μορφή pdf που κάνουν θραύση στο εξωτερικό. Η Kayla δηλώνει με σιγουριά πως αν ακολουθήσεις το πρόγραμμα γυμναστικής της θα αποκτήσεις ένα τελείως διαφορετικό σώμα μέσα σε 2-5 μήνες. Οι ασκήσεις που βλέπεις στο βιντεάκι παρακάτω καίνε πολύ λίπος και αδυνατίζουν γρήγορα.

Kate Upton: Ο γυμναστής της αποκαλύπτει τα fit & diet μυστικά της

# Zanna van Dijk

Η Ζanna ζει στην Αγγλία και είναι μια από τις πιο γνωστές fitness bloggers παγκοσμίως. Έχει υπέροχο σώμα και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της ασκήσεις για τέλειο σώμα αλλά και συνταγές για υγιεινά πιάτα. Στο βιντεάκι παρακάτω, θα δείτε μερικές καλές ασκήσεις για γλουτούς.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!