Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Θες να αποκτήσεις το σώμα της Αθηνάς Οικοομάκου; Κάνε αυτην την άσκηση

Μπορεί να δείχνει από τις γυναίκες που περνούν άπειρες ώρες στο γυμναστήριο, έχει κάνει όλα τα αθλήματα στη ζωή της και προσέχει υπερβολικά τη διατροφή της. Όμως, στην πραγματικότητα η Αθηνά Οικονομάκου δεν είναι καθόλου έτσι.

Η Αθηνά Οικονομάκου έμαθε την aerial yoga και την λάτρεψε. Τι είναι, όμως, η aerial yoga σύμφωνα με το faysbook;

Είναι το είδος της γιόγκα στο οποίο καλείσαι να εκτελέσεις τις κλασικές στάσεις της γιόγκα στον αέρα, προσπαθώντας να ελέγξεις την ισορροπία σου, ενώ παράλληλα κατά κάποιον τρόπο πραγματοποιείς ακροβατικές κινήσεις με τη βοήθεια μιας αιώρας. Όταν λέμε αιώρα μιλάμε για ένα ειδικό ύφασμα μήκους 6 μέτρων και πλάτους 2 μέτρων, με μεγάλη αντοχή ώστε να μπορεί να σηκώσει πολύ μεγάλο βάρος. Είναι το ίδιο ακριβώς ύφασμα που χρησιμοποιείται και στα εναέρια ακροβατικά.

Η τάση της aerial yoga είναι πιο έντονη τα τελευταία χρόνια και κάνει αίσθηση παγκοσμίως.

Όσο για τη διατροφή της Αθηνάς; Μάλλον η τέλεια σιλουέτα της είναι θέμα γονιδίων, καθώς δεν έχει κάνει ποτέ δίαιτα στη ζωή της. Η διατροφή της έχει και λιπαρά και τηγανιτά, μάλιστα δηλώνει πως τρώει σχεδόν καθημερινά πατάτες τηγανιτές και νιώθει άσχημα όταν τη ρωτούν από περιοδικά και σάιτ fitness τη διατροφή της, καθώς κάνει όλα αυτά που δεν πρέπει όταν ακολουθείς μια υγιεινή και χαμηλών θερμίδων διατροφή!

athina4

athina5

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!