Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μαρία Μενούνος: Έτσι έχασε 20 κιλά μέσα σε ένα χρόνο!

Όπως η ίδια είχε δηλώσει σε συνέντευξή της, ήθελε να μοιραστεί αυτό το μυστικό, αφού πολλές γυναίκες ταλαιπωρούνται από επιπλέον κιλά, καθώς και να τους δώσει συμβουλές για το πώς θα τα χάσουν.

Η Μαρία έτρωγε ένα γκρέιπφρουτ κάθε πρωί, το οποίο έχει ισχυρές αντιοξειδωτικές και λιποδιαλυτικές ιδιότητες, ενώ κατανάλωνε συστηματικά πικάντικα φαγητά, καυτερές πιπεριές και ξύδι που ενεργοποιούσαν τον μεταβολισμό της. Όπως μαρτυρά, δεν έκανε πολλές στερήσεις, αλλά περιόρισε τα λιπαρά φαγητά και ακολουθούσε εντατική γυμναστική, κάτι που τη βοήθησε να χάσει τα πρώτα 10 κιλά σε 5 μήνες.

Η Μαρία έτρεχε πάνω από μία ώρα καθημερινά και έκανε push-ups, διατάσεις, καθίσματα και κοιλιακούς. Από τότε δεν έχει σταματήσει να αθλείται, κάνει συνέχεια jogging και παίζει μπάσκετ στον ελεύθερο χρόνο της. Έκανε παράλληλα προπονήσεις με personal trainer που περιελάμβαναν κατά βάση αερόβιες ασκήσεις.

Η ίδια συμβουλεύει τις γυναίκες να κάνουν τουλάχιστον 5 φορές την εβδομάδα γυμναστική, ακόμα και για 5-10 λεπτά την ημέρα, εάν το πρόγραμμά τους δεν τους επιτρέπει περισσότερο. Αναπόσπαστο κομμάτι για υγιές και αδύνατο σώμα είναι τα push-ups, τα squats και οι κοιλιακοί. Επίσης οι στερήσεις και οι εξαντλητικές δίαιτες δεν είναι λύση, αφού το μυστικό βρίσκεται στην ισορροπημένη υγιεινή διατροφή.

 

Πηγή: www.myfit.gr

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!