Αυτές είναι οι ασκήσεις που θα σου χαρίσουν στητό στήθος

Κάθε γυναίκα επιθυμεί να έχει πιο στητό στήθος για όσο περισσότερα χρόνια γίνεται. Υπάρχουν ορισμένες ασκήσεις που βοηθούν στην φυσική ανόρθωση στήθους και στο να επιτύχετε τον στόχο σας.

Άσκηση 1

Ξαπλώστε ανάσκελα με τα γόνατα λυγισμένα και από έναν αλτήρα 2-3 κιλών σε κάθε χέρι. Τεντώστε τα χέρια προς το ταβάνι, με τις παλάμες προς τα μέσα. Στη συνέχεια, με τους αγκώνες σταθερούς, κατεβάστε τους αλτήρες πίσω προς τα αυτιά σας. Με δύναμη στους τρικέφαλους τεντώστε και πάλι τα χέρια σας προς τα επάνω, κρατώντας τους βραχίονες κάθετα προς το πάτωμα σε όλη την κίνηση.

Άσκηση 2

Ξαπλώστε μπρούμυτα με τα χέρια και τα πόδια σε πλήρη έκταση. Ταυτόχρονα σηκώστε τα χέρια και τα πόδια επάνω προς το ταβάνι όσο πιο ψηλά γίνεται. Μείνετε εκεί για 1-2 δευτερόλεπτα. Επιστρέψτε πάλι προς τα κάτω και στη συνέχεια επαναλάβετε την ίδια κίνηση πολλές φορές.

Άσκηση 3

Αυτή η άσκηση γίνεται με την βοήθεια ελαστικών σχοινιών που κρέμονται από ψηλά. Πιάσε μια λαβή σε κάθε χέρι με τις παλάμες προς τα μέσα. Κάντε ένα βήμα πίσω για να δημιουργήσετε κάποια ένταση στους ιμάντες και στη συνέχεια κλίνετε προς τα πίσω, έτσι ώστε το σώμα σας σχηματίζει γωνία περίπου 45 μοιρών ως προς το έδαφος. Οι Ιμάντες πρέπει να είναι τεντωμένοι και τα χέρια σε πλήρη έκταση. Με τους κοιλιακούς σφιγμένους, τραβήξτε τον εαυτό σας σιγά-σιγά μέχρι τους αγκώνες και μέχρι να βρεθούν στο πλάι του κορμού σας. Με αργή κίνηση αφήστε τον εαυτό σας να επανέλθει στην αρχική στάση και στη συνέχεια επαναλάβετε.

Άσκηση 4

Σταθείτε με τα πόδια ανοιχτά στην ευθεία των ώμων και τα γόνατα ελαφρώς λυγισμένα. Κρατήστε έναν αλτήρα 2 κιλών σε κάθε χέρι, με τις παλάμες στραμμένες μπροστά από τους μηρούς. Με το κεφάλι ψηλά και τους ώμους πίσω, εισπνεύστε και σπρώξτε τα ισχία προς τα πίσω (διατηρήσετε το βάρος σας στις φτέρνες), χαμηλώστε τον κορμό σας, καθώς πέφτουν τα βάρη προς τα κάτω και φτάνουν στα γόνατα. Σιγά-σιγά κάντε την αντίστροφη κίνηση, για να επανέλθετε στην αρχική στάση και επαναλάβετε την άσκηση.