Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σφιχτά μπράτσα εύκολα και γρήγορα!

Οι περισσότερες γυναίκες έχουν χαλαρά και αδύναμα μπράτσα, όμως δεν έχουν τον χρόνο για γυμναστική. Παρακάτω θα δείτε μερικές ασκήσεις που μπορείτε να κάνετε στο γραφείο χωρίς να χρησιμοποιείτε εξοπλισμό και χωρίς να σας παίρνει πολύ χρόνο.

Όπως κάθεστε στο γραφείο σας σύμφωνα με το womenonly.gr, στήριξε τους πήχεις των χεριών και τις παλάμες πάνω στο γραφείο. Έχοντας σταθερούς και λυγισμένους τους αγκώνες στα πλευρά σας, σπρώξτε δυνατά με τις παλάμες το γραφείο προς τα κάτω, σαν να θέλετε να το βουλιάξεις προς το πάτωμα. Κρατήστε την πίεση για περίπου 10 δευτερόλεπτα. Θα νιώσετε ότι δουλεύουν οι μύες στο πίσω μέρος του μπράτσου (τρικέφαλοι).

Αμέσως μετά, περάστε τους πήχεις και τις παλάμες κάτω από το γραφείο. Έχοντας πάλι σταθερούς και λυγισμένους τους αγκώνες στα πλευρά, σπρώξτε με τις παλάμες το γραφείο προς τα πάνω, σαν να θέλετε να το σηκώσετε. Κρατήστε επίσης την πίεση για 10 δευτερόλεπτα, νιώθοντας αυτή τη φορά ότι δουλεύουν οι μπροστινοί μύες των μπράτσων (δικέφαλοι). Επαναλάβετε τις ασκήσεις 3-5 φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!