Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Ειρήνη Δανιήλ έχει τον τρόπο να σε κάνει να γυμναστείς

 

Η Ειρήνη Δανιήλ έχει τον τρόπο για να γυμναστείς Έχει το δικό της γυμναστήριο και το δικό της fitness gym στον Πανελλήνιο Αθλητικό Σύλλογο και έχει καταφέρει να γίνει από τα πιο γνωστές και επιτυχημένες personal trainer!
Η Ειρήνη Δανιήλ, πρωταθλήτρια του στίβου (έπταθλο) με ένα πολύ «δυνατό» πελατολόγιο σε κάνει να γυμναστείς ακόμα και αν ποτέ σου δεν το… σκέφτηκες! Οι πρωτοποριακές της ιδέες που έχουν αν αποτέλεσμα να δημιουργήσει έναν πρωτοποριακό χώρο, κάνει τους αθλητές της να ασκούνται με χαρά και με τη διάθεσή τους στα ύψη.

 

Έχοντας στην ομάδα τις έμπειρους και καταρτισμένους γυμναστές η Ειρήνη Δανιήλ φροντίζει ώστε όλοι όσοι θα περάσουν το «κατώφλι» της να αναγεννηθούν και να αποκτήσουν ένα σώμα πάνω από όλα υγιές! Στο Fitness Gym, στον Πανελλήνιο θα δείτε έναν χώρο πολύ ξεχωριστό! Δυνατή μουσική, χαμηλός φωτισμός ιδανικός για να χαλαρώσει το μυαλό και ατμόσφαιρα που σου δημιουργεί την αίσθηση πως έχεις βγει έξω, με την παρέα σου απλά αντί για ποτό έχεις τα όργανα στα χέρια σου! Οι υπηρεσίες που σου παρέχει είναι cross training , personal training, ενδυνάμωση σώματος και απώλεια βάρους.
Η Ειρήνη Δανίήλ πάνω όλα κοιτά τον άνθρωπο! Γι αυτό και ξεχωρίζει στις καρδιές όλων όσων έχει αναλάβει και έχουν μεταμορφωθεί εξ αιτίας της! Την γνωστή personal trainer έχει εμπιστευτεί η Μιμή Ντενίση η οποία απέκτησε ένα καλογυμνασμένο κορμί, ενώ η Ειρήνη Δανιήλ προετοίμασε τον νικητή του Survivor Στάθη Σχίζα για να συμμετάσχει στο All Star Survivor! Είναι η ίδια που προπονεί την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου η οποία έχει αποκτήσει ένα καταπληκτικό κορμί.
Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!