Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Ειρήνη Δανιήλ μας προτείνει την σούπερ άσκηση για τέλειους γλουτούς

 Ο καλύτερος και ίσως ο μοναδικός τρόπος σύσφιξης και ανόρθωσης των γλουτών είναι η γυμναστική. Ακόμα και στο σπίτι μπορείτε να κάνετε την σούπερ άσκηση που θα σφίξει τους γλουτούς σας και θα σας κάνει να χαμογελάσετε τοι καλοκαίρι!

 

Η πρωταθλήτρια Ελλάδας στο έπταθλο, μέλος της εθνικής ομάδας, Personal Trainer και Φυσικοθεραπεύτρια Ειρήνη Δανιήλ μας προτείνει την τέλεια άσκηση!

 

 

 

Ακολουθήστε τα βήματα:

 

Σφίγγετε το στομάχι σας και σηκώνετε το δεξί σας πόδι πάνω από τον γοφό με λυγισμένο γόνατο.

 

Τα λακτίσματα (κλωτσιές) μπορούν να γίνουν προς τα πάνω (σαν το κάτω μέρος του ποδιού να αγγίζει το ταβάνι) ή προς τα πίσω, τεντώνοντας το πόδι μέχρι να ισιώσει.

 

 

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να διατηρήσετε την αρχική θέση για λίγα δευτερόλεπτα. Κάνετε οκτώ επαναλήψεις κι έπειτα αλλάζετε πόδια.

 

Για να δώσετε περισσότερη ένταση στην άσκηση, μπορείτε να κάνετε χρησιμοποιήσετε μερικά βάρη στους αστραγάλους.

 

Κάντε με ένα σετ 12-15 επαναλήψεων, που θα τονώσει τους γλουτούς και τους δικέφαλους μηριαίους.

 

 

Tips:

 

Οι ασκήσεις μπορούν να γίνουν και στο γυμναστήριο και στο σαλόνι σας: το σημαντικό είναι να τηρείτε αυστηρά την προπόνηση, να επαναλαμβάνετε τις ασκήσεις τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα και να ακολουθείτε μια υγιεινή διατροφή. Διότι δεν θα επιτύχετε τίποτα παρά τις μεγάλες σας προσπάθειες, αν μετά τρώτε οτιδήποτε. Και μην ξεχνάτε να πίνετε τουλάχιστον 2 λίτρα νερό την ημέρα, είτε κάνετε τις ασκήσεις είτε όχι.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!