Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Όλγα Καραβερβέρη: Λάμψη, χρώμα κι άρωμα Ελλάδας στην κολεξιόν  «La Triade» στο Παρίσι (εικόνες)

Στα πλαίσια της εβδομάδας μόδας στο Παρίσι, στο Hôtel La Maison, σε ένα από τα πιο διάσημα «φιλέτα» του Παρισιού, στα Ηλύσια Πεδία, παρουσίασε η Όλγα Καραβερβέρη τη νέα της κολεξιόν υψηλής ραπτικής.

Έκλεψε τα φλας με τη συλλογή «La Triade». Στα πλαίσια της εβδομάδας μόδας στο Παρίσι, στο Hôtel La Maison, σε ένα από τα πιο διάσημα «φιλέτα» του Παρισιού, στα Ηλύσια Πεδία, παρουσίασε η Όλγα Καραβερβέρη τη νέα της κολεξιόν υψηλής ραπτικής.

Ως εκπρόσωπος της haute couture made in Greece, ξεχώρισε με μοντέλα που συνδύαζαν την τριπλέτα της συνταγής της για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023: Λάμψη, χρώμα κι άρωμα Ελλάδας, που μεταφράζονται παράλληλα και στους τρεις κύκλους που ενέπνευσαν τη πασίγνωστη σχεδιάστρια: ζωή, κίνηση και ένταση, που συνεπάγεται ο δυναμισμός.

Πολυτελείς υφές, όγκοι στα μανίκια, που δίνουν την όμορφη edgy αίσθηση που λατρεύουν οι απανταχού γυναίκες, αλλά και fashionistas, διαφορετικές τεχνικές κεντήματος για τα μαγικά της μπροκάρ και ιδιαίτερες τεχνικές ραφής, όπως το moulage, που φτιάχτηκαν στα μέτρα των μοντέλων, καθώς όλα όσα παρουσιάστηκαν ήταν χειροποίητα, συνέθεσαν τον καμβά μιας ονειρεμένης κολεξιόν.

Αποτέλεσμα: Εισέπραξε το παρατεταμένο χειροκρότημα του κοινού. Congrats!

Γιώργος Ντάβλας -Ιωάννα Καραβερβέρη
Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!