Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Το dress code στην κηδεία του αιώνα: Οι top 10 εμφανίσεις στον αποχαιρετισμό της Ελισάβετ (εικόνες)

Ντονατέλα Αδάμου

Το dress code στην κηδεία του αιώνα, αυτήν της βασίλισσας Ελισάβετ ΙΙ φυσικά, ήταν μεγαλοπρεπέστατο. Όπως άρμοζε στην περίσταση. Οι royals οι γαλαζοαίματοι δηλαδή, φόρεσαν τα καλύτερά τους για να την τιμήσουν, ακολουθωντας το πρωτόκολλο. Δεόντως. Ποιες έκαναν τη διαφορά. Ας τις πάρουμε απ’ την αρχή, εστιάζοντας στις top 10 εμφανίσεις στο Αβαείο του Γουεστμίνστερ.

Με κοσμήματα Cartier, καπέλο Dior και σύνολο Stella McCartney, με σήμα-κατατεθέν τις χαρακτηριστικές πέρλες (στα αυτιά) που της είχε δωρίσει η Ελισάβετ σε κατ’ιδίαν συνάντησή τους το 2018, η δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ, απέτισε φόρο τιμής στη μνήμη της. Kι αν ορισμένα βρετανικά ΜΜΕ τής πρόσαψαν «βαρύ μέικαπ» για την περίσταση, τους αγνόησε. Επιδεικτικά.

GettyImages-1425148361

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον, από την άλλη, προτίμησε μαργαριταρένιο τσόκερ και κρεμαστά σκουλαρίκια, που επίσης ήταν δώρο της βασίλισσας. Τα ίδια μάλιστα είχε φορέσει και στην κηδεία του Φιλίππου.

Η δε βασιλική σύζυγος, Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, που έφτασε μαζί με την Κέιτ στο Αβαείο, «μπούσταρε» τη διαμαντένια καρφίτσα της βασίλισσας Βικτόρια, που είχε φορέσει στο Αδαμάντινο Ιωβηλαίο της.

Η δε πριγκίπισσα Αλεξάνδρα, επίτιμη λαίδη Όγκιλβι, έκανε μία από τις πιο stylish εμφανίσεις με ταγέρ, διαμάντια και πλατίνα (εδώ σημειώνουμε ότι για τέτοια γεγονότα επιτρέπονται μόνο διαμάντια και μαργαριτάρια) και καπέλο Philip Treacy καπέλο.

H βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας εμφανίστηκε με φόρεμα Carolina Herrera, Giorgio Armani top κι αξεσουάρ Manolo Blahnik.

Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας για την περίσταση προτίμησε το ίδιο σύνολο που είχε φορέσει το 2001 κατά την επίσκεψή της στο παλάτι και το συνδύασε με clutch από σατέν διά χειρός Manolo Blahnik.

Η Σαρλίν του Μονακό, δίπλα στον σύζυγό της Αλβέρτο, επέλεξε το dress code των Μονεγάσκων με το χαρακτηριστικό βέλο και τα γυαλιστερά μαύρα τακούνια. Όσο για τη Μαρί-Σαντάλ, που προσήλθε με τον Παύλο Γλύξμπουργκ και την πεθερά της, Άννα-Μαρία, επίσης εντυπωσίασαν με τις διαμαντένιες καρφίτσες, τα classic chic καπέλα και ιδιαίτερα η πρώην βασίλισσα της Ελλάδας με το μαργαριταρένιο κολιέ της με τον σταυρό.

To top 10 των πιο εντυπωσιακών εμφανίσεων στην κηδεία της Ελισάβετ ΙΙ κλείνει με τη βασίλισσα Ματίλντα του Βελγίου.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!