Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Βρετανία: Η Καμίλα έκανε το ρατσιστικό σχόλιο για το μωρό του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ; (εικόνες)

Για μήνες υπήρχε έντονη φημολογία για το πρόσωπο που έκανε το ρατσιστικό σχόλιο για τον αγέννητο γιο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλ. Η Δούκισσα του Σάσσεξ είχε αποκαλύψει στην εκρηκτική συνέντευξη της στην Όπρα Γούινφρεϊ ότι μέλος της βασιλικής οικογένειας είχε σχολιάσει την αφρικανική καταγωγή του μωρού και είχε αναρωτηθεί τι χρώμα θα είναι το δέρμα του.

Το νέο βιβλίο για τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ «δείχνει» ότι πιθανότατα αυτό το πρόσωπο είναι η σύζυγος του πρίγκιπας Καρόλου, Καμίλα. Σύμφωνα με την βιογραφία του Τομ Μπάουερ με τίτλο «Εκδίκηση: Μέγκαν, Χάρι και ο πόλεμος μεταξύ των Ουίνδσορ» η Καμίλα φέρεται να αστειεύτηκε και να είπε στον πρίγκιπα Χάρι ότι θα ήταν αστείο εάν το αγέννητο παιδί του «είχε κόκκινα αφρο μαλλιά».

Βασιλικές πηγές διέψευδαν χθες στην βρετανική εφημερίδα Daily Mail τις πληροφορίες ότι η Δούκισσα της Κορνουάλης έκανε τέτοιο σχόλιο για τον μικρό Άρτσι και χαρακτήρισαν «ανοησίες» όσα υποστηρίζει το βιβλίο.

Παράλληλα  ο συγγραφέας του βιβλίου σκιαγραφεί ένα διόλου κολακευτικό πορτρέτο για την Δούκισσα του Σάσσεξ. Όπως υποστηρίζει ο Τόμ Μπάουερ, η Μέγκαν Μαρκλ «είναι εγωίστρια, χειριστική και απαιτητική» και εκμεταλλεύθηκε στο έπακρο τον γάμο της με ένα μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας. Επίσης ο συγγραφέας ανέφερε σε συνέντευξη του ότι η Μέγκαν Μαρκλ ζήτησε από τους φίλους και συνεργάτες της να μην μιλήσουν μαζί του και να μην δώσουν πληροφορίες. Ωστόσο εκείνος κατάφερε να συνομιλήσει με 80 άτομα από το περιβάλλον της προκειμένου να έχει μία πλήρη εικόνα των γεγονότων που οδήγησαν το ζευγάρι να εγκαταλείψει την Βρετανία και να εγκατασταθεί μόνιμα στις ΗΠΑ.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!