Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

O δυναμισμός συναντά τον μινιμαλισμό, με υπογραφή Εύα Τσουγκράνη-Σαρρή (εικόνες)

Antheris και δυναμικότητα πάνε μαζί και η ιδρύτρια της μπράντας Εύα Τσουγκράνη-Σαρρή, το αποδεικνύει με το πολύπλευρο, δημιουργικό της πνεύμα ακόμα μία φορά. Εδώ και 21 χρόνια και μετά τις σπουδές της στο σχέδιο μόδας, το κόσμημα και τη διοίκηση επιχειρήσεων, και ως μέλος της οικογενειακής επιχείρησης Haris Cotton, αποφάσισε να δημιουργήσει την Αntheris. Με οδηγό την αισθητική της που αποκρυσταλλώνει την απλότητα ως απόλυτη ελληνική επιτήδευση, μας κερδίζει.

Όπως άλλωστε και η τελευταία της συλλογή, που θα προτιμήσουμε και στις φθινοπωρινές μας εξορμήσεις. Στην ultra μοδάτη και σικάτη κολεξιόν της αντανακλά τον ήλιο, τη θάλασσα και τη φύση, από υπέροχα κομμάτια φτιαγμένα από  μετάξι, βαμβάκι, tencel και οικολογική βισκόζη που αγκαλιάζει το γυναικείο σώμα και μας κάνει να νιώθουμε κάθε στιγμή την αίσθηση της πολυτέλειας πάνω μας.

Aplotis Linen Belted Shorts

Aplotis Cross Oover Open Back Dress

Η ντιζάινερ, ακολουθώντας τη σχολή του μινιμαλισμού, προτάσσει και τη σειρά Aplotis, με κομψά κομμάτια, που κάθε θηλυκό θα λατρέψει. Σημειώνουμε ότι η φίρμα γεννήθηκε από την ένωση του άχρονου ελληνικού «κάλλους» με την πίστη σε ένα φωτεινά ελπιδοφόρο αύριο για να ενσαρκώσει με μοναδικά εμπνευσμένες δημιουργίες και αστείρευτο πάθος για ποιότητα, την προσωπική πολυπλοκότητα της κάθε γυναίκας, τιμώντας την αυθεντικότητα και τη μοναδικότητά της.  Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον ιστότοπο του οίκου www.antheris.gr.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!