Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Έτοιμες για cruising με «αέρα» Εύας Τσουγκράνη-Σαρρή (εικόνες)  

 

Passion for fashion και η cruise συλλογή by Antheris και η ιδρύτρια του brand Eύα Τσουγκράνη-Σαρρή σήμερα έχουν τον πρώτο λόγο. Όχι τυχαία, μιας και οι κρουαζιέρες εφεξής και έως τα τέλη του Σεπτέμβρη έχουν την τιμητική τους.

 

 

Μετά από 21 χρόνια εμπειρίας, εννοείται αφότου ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο σχέδιο μόδας (αλλά και το κόσμημα και διοίκηση επιχειρήσεων όμως), η Εύα μας προσφέρει μια κολεξιόν, με οδηγό της την αισθητική που αποκρυσταλλώνει την απλότητα ως απόλυτη ελληνική επιτήδευση.

 

Η cruise κολεξιόν αντανακαλά των ήλιο και τη θάλασσα, σε  λινό, μετάξι, βαμβάκι, tencel και οικολογική βισκόζη που αγκαλιάζει το γυναικείο σώμα κάθε στιγμή της ημέρας προσδίδοντας συνεχώς το άγγιγμα της πολυτέλειας. Είναι φαντασία που ξεδιπλώνεται από τα στοιχεία που εμπνεύστηκε η Εύα κοιτώντας πίσω στην ελληνική ιστορία. Είναι συμμετρία και ελκυστικά εκλεπτυσμένη απλότητα.

 

Tip

Ανάμεσα στις κολεξιόν by Antheris, έχουμε και τη Μέλισσα, την πρώτη ιέρεια της Ρέας, που της εμπιστεύτηκε  την αδελφή της Αμάλθεια την ανατροφή του μικρού Δία όσο τον έκρυβε στη σπηλιά της Ίδας  προκειμένου να τον προστατέψει από τον Κρόνο.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!