Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τα χτενίσματα και τα tricks που θα κρύψουν τη ρίζα που έχει βγει ή τα γκρίζα

Κάθε φορά που η ρίζα στα μαλλιά κάνει την εμφάνιση της προκαλεί ένα μικρό πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπίσετε άμεσα. Τι γίνεται όμως αν δεν καταφέρνετε να βάψετε μόνες τα μαλλιά σας και δεν προλαβαίνετε να πάτε στο κομμωτήριο;

Μη σκάτε, υπάρχει πάντα εναλλακτική λύση. Και σε αυτή την περίπτωση είναι το κατάλληλο χτένισμα που θα σας σώσει μέχρι να βρεθείτε με τον haircolorist. Είναι το πιο έξυπνο και γρήγορο τρικ και οι hair experts μοιράζονται μαζί σας το συγκεκριμένο, πολύτιμο μυστικό τους.

Τα συγκεκριμένα looks είναι κατάλληλα και αν έχετε γκρίζα, που κάνουν τα πράγματα ακόμη πιο δύσκολα. Δείτε στη συνέχεια 5 hairstyles που ταυτόχρονα είναι τέλεια looks και μεγάλα trends της σεζόν.

Κάντε χωρίστρα στο πλάι και δημιουργείστε ελαφρύ όγκο στην κορυφή ώστε να αναδειχθεί το μήκος και όχι η ρίζα.

 

Φορέστε ένα μαντήλι. Το είδαμε στις πασαρέλες και είναι ο πιο stylish τρόπος όλων.

 

Κάντε μια πλεξούδα σε μορφή στεφανιού στην κορυφή και τυλίξτε ανάμεσα της ένα μαντήλι για να της χαρίσετε το τέλειο twist.

 

O όγκος στα μαλλιά είναι η καλύτερη ιδέα κι αν θέλετε να τα μαζέψετε δεν έχετε παρά να δημιουργήσετε μια χαλαρή πλεξούδα ή αλογοουρά και να αφήσετε ελεύθερη τη φράντζα να πέφτει στο πρόσωπο.

 

Beachy Waves: Οι έντονοι κυματισμοί είναι επίσης μια πολύ καλή ιδέα. Πάντα όμως με έξτρα όγκο.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!