Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 10/9

ΚΡΙΟΣ

 

Γενικά
«Θέλω να κάνω ταραχή»! Το επερχόμενο τετράγωνο του Άρη με τον Χείρωνα μπορεί να σου δημιουργήσει μεγάλη συναισθηματική αναστάτωση, κάνοντάς σε ικανό/η για το καλύτερο αλλά και το… χειρότερο! Σε κάθε περίπτωση όμως καλείσαι να «βουτήξεις» μέσα σου, ώστε να βρεις τα βαθύτερα κίνητρά σου. Επιπλέον, ίσως χρειαστεί να επαναλάβεις μια θεραπευτική αγωγή ή ένα πρόγραμμα διατροφής.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Ζυγό σε φέρνει πιο κοντά με τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν κι αν το θες πραγματικά μπορείς να μπεις σε μια σχέση, που αν μη τι άλλο θα σου «ξυπνήσει» συναισθήματα και επιθυμίες αλλά παράλληλα μπορεί και να σε «τρελάνει»!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
«Αγωνία, με λαχτάρα να σε νοιάζομαι»! Ο Άρης έχει βάλει «στο μάτι» τις φιλικές σου σχέσεις και δεν αποκλείεται να ξαναζήσεις εντάσεις του παρελθόντος, είτε αυτό αφορά στην ζωή των φίλων σου, είτε στις σχέσεις σας. Δες το όμως σαν μια αφορμή για να διαπιστώσεις ποιος νοιάζεται για ποιόν! Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο θα σου δώσει την ευκαιρία να θυμηθείς μια παλιά σου τέχνη.

Ερωτικά
Πολλά και διάφορα αρχίζουν να συμβαίνουν στο φιλικό σου περιβάλλον κι ίσως τελικά να ασχοληθείς περισσότερο με θέματα των άλλων, παρά με τα δικά σου. Πρόσεξε όμως μήπως τελικά «παραγνωριστείτε» με έναν φίλο ή μια φίλη.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
«Ένα βήμα μπρος, δύο βήματα πίσω». Ο ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο σε καλεί να επικεντρωθείς σε θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένεια σου, διορθώνοντας τα κακώς κείμενα. Σε πρώτη φάση, ίσως επανακάμψουν δριμύτερες κάποιες αναγκαιότητες σε σχέση με τα περιουσιακά σου. Επιπλέον, μπορεί να χρειαστεί να ξαναδείς ένα ζήτημα τεχνικής φύσεως.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Ζυγό σε καλεί να διασκεδάσεις κάθε στιγμή και σε αυτό βέβαια συμπεριλαμβάνονται και τα ερωτικά παιχνίδια. Από την άλλη πλευρά όμως δεν υπάρχει τίποτα που να διασφαλίζει την μονιμότητα μιας σχέσης.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
«Δωμάτιο πανικού»! Το υπό σχηματισμό τετράγωνο του Άρη με τον Χείρωνα αρκεί για να σε κάνει άνω-κάτω συναισθηματικά, είτε υπάρχει πραγματικός λόγος, είτε πρόκειται για έναν καθαρά δικό σου «πανικό». Επιπλέον, δεν αποκλείεται να δεχθείς κάποιες «φορτικές» παρεμβάσεις από συγγενικό σου πρόσωπο. Παράλληλα όμως μπορεί να ασχοληθείς ξανά με ένα γνωστικό αντικείμενο.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Ζυγό επιμένει να σε θέλει «εντός των τειχών», αφού εκεί κατοικοεδρεύει η ευτυχία σου! Αυτήν την φορά ωστόσο φαίνεται να υπάρχουν και κάποιες έξωθεν διεκδικήσεις που θα σε ενοχλήσουν κι ίσως να ζηλέψεις πέραν του δέοντος.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
«Πάρε ό,τι θέλεις παλιατζή»! Ο ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο στρέφει την προσοχή σου στο παρελθόν κι ενδέχεται να αναδείξει ένα οικονομικό θέμα που πίστευες πως είχε διευθετηθεί αλλά τελικά έχει και συνέχεια. Υπάρχει βέβαια και η θετική προοπτική να λάβεις πίσω χρήματα που σου οφείλουν. Παράλληλα, το τετράγωνο του Άρη με τον Χείρωνα μπορεί να πληγώσει τον εγωισμό σου.

Ερωτικά
Οι σχέσεις σου αποκτούν και πάλι «πολεμικό» χαρακτήρα, είτε με την καλή είτε με την κακή έννοια του όρου. Ίσως μάλιστα να επανακάμψει στην ζωή σου κι ένα πρόσωπο από το παρελθόν, κάτι που θα σου φέρει μπελάδες, αν είσαι ήδη σε μια σχέση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
«Εξ οικείων τα βέλη»! Από ό,τι φαίνεται οι όροι μιας συνεργασίας θα χρειαστούν επανεξέταση, αφού κάποια πράγματα δεν είχαν γίνει σωστά. Μπορεί ακόμη να σου ξαναγίνει μια πρόταση, βελτιωμένη. Παράλληλα, το επερχόμενο τετράγωνο του Άρη με τον Χείρωνα αυξάνει την ένταση στο περιβάλλον σου κι ίσως τελικά να μην αποφύγεις μια έντονη διαφωνία με έναν «δικό σου» άνθρωπο.

Ερωτικά
Διανύεις μια περίοδο, με κάμποσες ευκαιρίες για να ξαναζήσεις καταστάσεις του παρελθόντος, είτε αυτό αναφέρεται σε πρόσωπα, είτε σε έναν τρόπο ζωής, που είχες κάποτε. Πρόκειται όμως για ένα διάλειμμα και… μόνον!

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
«Περσινά ξινά σταφύλια». Στην καθημερινότητά σου ενδέχεται να προκύψουν κάποια θέματα που υποτίθεται πως είχαν λυθεί αλλά από ό,τι φαίνεται οι «βάρβαροι» επιστρέφουν, απειλώντας την ηρεμία σου. Το πράγμα μάλιστα μπορεί εύκολα να «ξεφύγει» από την στιγμή που απουσιάζει κάθε είδος λογικής! Επιπλέον, ο ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο σε καλεί να ξαναδείς ένα θέμα της υγείας σου.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, είναι από μόνη της ικανή για να σου εξασφαλίσει την αποδοχή των άλλων προς το πρόσωπο σου αλλά και κάποιες όμορφες ερωτικές στιγμές. Σήμερα όμως τα πράγματα μπορεί να… σοβαρέψουν απότομα!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
«Δείξε μου τον φίλο σου, να σου πω ποιος είσαι»! Το «μείγμα» του ενεργού Άρη και του ανάδρομου Ερμή μπορεί να σε φέρει κοντά σε πρόσωπα με τα οποία σας συνδέει ένα κοινό «αγωνιστικό» παρελθόν και δεν αποκλείεται να ξαναζήσεις έντονες στιγμές μέσα από μια συλλογική προσπάθεια. Σε σχέση όμως με τις τρέχουσες φιλίες σου, είναι πιθανό να παρεξηγηθείς «χοντρά» με κάποιον/α.

Ερωτικά
Το πάθος σε πολιορκεί ξανά και, είτε πρόκειται για ένα δικό σου ζήτημα είτε για κάτι που απασχολεί ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, το βέβαιο είναι ότι θα ξαναζήσεις κάποιες «ακραίες» καταστάσεις και μια… γλυκιά αβεβαιότητα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
«Ο παλιός είναι αλλιώς»! Ένα θέμα που έχεις ξαναδουλέψει στο παρελθόν μπορεί να γίνει η αφετηρία για νέες επιτυχίες στον κοινωνικό και επαγγελματικό στίβο. Από την άλλη πλευρά όμως κάθε εντελώς νέα σου προσπάθεια κινδυνεύει να «κολλήσει». Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο ίσως επιφέρει μια κρίση στην σχέση σου με ένα ισχυρό πρόσωπο.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, είναι προτιμότερο να απέχεις από τον ερωτικό στίβο, παρά να δοκιμάσεις ένα «ξαναζεσταμένο φαγητό». Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, προσπάθησε να μην «σκιάσεις» το σήμερα με καταστάσεις του χθες.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
«Από τον καιρό του Νώε»! Ο ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο σε ωθεί να εντρυφήσεις σε υποθέσεις του παρελθόντος, είτε πρόκειται για προσωπικά σου ζητήματα, είτε για επιμορφωτικές και πνευματικές αναζητήσεις. Παράλληλα, σε καλεί να ξαναδείς κάποιες νομικές λεπτομέρειες, που έγιναν τροχοπέδη στην εξέλιξή σου αλλά και να ολοκληρώσεις έναν κύκλο σπουδών.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Ζυγό σου προσδίδει λάμψη και γοητεία, διευκολύνοντας κάθε πρόθεσή σου να βελτιώσεις τους όρους και τις συνθήκες της προσωπικής σου ζωής. Σήμερα όμως είναι «μπολιασμένη» με περισσότερο πάθος και… ρίσκο!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
«Σήμερα μπροστάντζα, αύριο βερεσέ»! Ο ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο αναμένεται να επαναφέρει στο προσκήνιο οικονομικές διεκδικήσεις αλλά και να αναζωπυρώσει κάποιες προοπτικές του παρελθόντος που είχαν μπει στο «ψυγείο». Από την άλλη πλευρά κάθε νέα επενδυτική πρωτοβουλία ή αγορά δεν συγκεντρώνει καλές πιθανότητες επιτυχίας, οπότε… κάνε κράτει!

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, η Αφροδίτη στον Ζυγό θα σου δώσει αρκετές ευκαιρίες για να «παίξεις», ενδέχεται όμως να «πέσεις» πάνω σε μια περίπτωση που δεν «σηκώνει» ημίμετρα. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε μπορεί να κληθείς να υπερασπίσεις τα κεκτημένα σου!

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά
«Εκεί που είσαι ήμουνα κι εδώ που είμαι θα έρθεις»! Το επερχόμενο τετράγωνο του Άρη με τον Χείρωνα, θα σου δώσει την δυνατότητα να διορθώσεις λάθη του παρελθόντος ή να δώσεις μια νέα διάσταση σε δραστηριότητες ή επιχειρήσεις που ήδη γνωρίζεις καλά. Από την άλλη πλευρά καλό είναι να αποφύγεις να πάρεις πρωτοβουλίες σε ένα καινούργιο πεδίο, χωρίς να συμβουλευτείς το παρελθόν.

Ερωτικά
Αν θεωρείς ότι δεν έχεις πια να περιμένεις κάτι σημαντικό, να ξέρεις ότι το σύμπαν έχει άλλα σχέδια για σένα και σύντομα θα θυμηθείς τα… νιάτα σου! Ίσως μάλιστα το ενδιαφέρον σου να επικεντρωθεί σε μια παλιά σου σχέση.

 

Πηγή: astrology.gr

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!