Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 29/8

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Τα δεδομένα σε σχέση με τα εργασιακά σου αλλάζουν διαρκώς προς το… καλύτερο και ουδείς λόγος ανησυχίας υπάρχει! Αν μάλιστα πάρεις στα σοβαρά κάποιες υπερβολικές απαιτήσεις, προσπαθώντας να συμβιβάσεις τα ασυμβίβαστα, η Αφροδίτη και ο Ερμής στην Παρθένο θα σου «αποδείξουν» ότι τελικά τζάμπα πάσχιζες και αγωνιούσες. Επιπλέον, οι συνθήκες είναι ιδανικές για να αποκτήσεις ένα οικιακό ζώο.

Ερωτικά
Φαίνεται πως στον χώρο της εργασίας σου, το τελευταίο πράγμα που γίνεται είναι οι δουλειές σου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι φέρεις άμεσα κάποια ευθύνη. Ίσα-ίσα που κάποιος/α σου «κουνάει την ουρά» και πράγματι χρειάζεται μεγάλο κουράγιο για να αντισταθείς!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης προάγει την δημιουργικότητά σου και το καλό είναι ότι η διάθεσή σου να κάνεις «φρέσκα» πράγματα μπορεί να βρει ανταπόκριση και στο περιβάλλον σου, οδηγώντας σε ακόμη πιο πλούσια αποτελέσματα. Επιπλέον, ίσως μοιραστείς την χαρά σου με φίλους κι αγαπημένα πρόσωπα, περνώντας μαζί τους πολλές ευχάριστες στιγμές. Παράλληλα, οι συνθήκες ευνοούν την ενασχόλησή σου με παιδαγωγικές δραστηριότητες.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη και ο Δίας στην Παρθένο σου δίνουν πλεονέκτημα στις σχέσεις σου κι ίσως κάποια πράγματα να εξελιχθούν πιο εύκολα από όσο περίμενες. Ωστόσο, δεν θα έπρεπε να αναλωθείς στο «κυνήγι» ενός προσώπου από το παρελθόν σου αλλά να «στοχεύσεις» σε κάτι νέο και πιο «υγιές»!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Μια οικογενειακή υπόθεση μπορεί να απορροφήσει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου αλλά δικαίως, αφού μπορεί να αποκομίσεις ποικίλα οφέλη, τόσο οικονομικά όσο και προσωπικά. Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης στην Παρθένο σε καλεί να διακοσμήσεις τον χώρο σου αλλά και προμηθευτείς πράγματα για το σπίτι σου. Ακόμη, μια γιορτή ή συγκέντρωση σε κλειστό χώρο, μπορεί να «αφήσει εποχή» με τα γέλια και τα παιχνίδια της!

Ερωτικά
Με τον Άρη και τον Κρόνο απέναντί σου, όσο κι αν το προσπαθήσεις, πάλι σε… πρόβλημα θα πέσεις! Αυτό όμως αναφέρεται κυρίως στις συναισθηματικές σου απαιτήσεις, αφού σε υλικό και κοινωνικό επίπεδο έχεις όλα τα «φόντα» για να καλοπεράσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης μπορεί να «φορτώσει» το πρόγραμμά σου με έξτρα δραστηριότητες, κατά πλειοψηφία ευχάριστες και «δροσερές». Ακόμη λοιπόν κι αν κάποιες από αυτές δεν έχουν «βαρύνουσα σημασία», λίγο σε νοιάζει! Επιπλέον μπορεί να μετακινηθείς ή να επικοινωνήσεις περισσότερο από όσο συνηθίζεις με μόνο «κίνδυνο» να ασχοληθείς κυρίως με κουτσομπολιά και ανούσιες συζητήσεις για το τι έκανε ο ένας κι ο άλλος.

Ερωτικά
Με την Αφροδίτη και τον Δία «χορηγούς», θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις όμορφες στιγμές με τον άνθρωπό σου, ιδιαίτερα αν ταξιδέψετε ή βγείτε έξω με παρέα. Αν πάλι είσαι μόνος/η και υπάρξει μια θετική εξέλιξη, ίσως είναι σκόπιμο να κινηθείς άμεσα, αφού αύριο ξημερώνει μια… άλλη μέρα!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Μια υπόθεση οικονομικού ενδιαφέροντος ίσως πάρει ενδιαφέρουσες διαστάσεις εξ αιτίας των νέων προοπτικών που εμφανίζονται κι από αυτήν την άποψη μπορείς να αισιοδοξείς. Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης θα σου δώσει την ευκαιρία να ψωνίσεις ρούχα και αξεσουάρ, ενώ δεν αποκλείεται να σου προσφερθεί κι ένα έξτρα δώρο. Επιπλέον, αν σκέφτεσαι να ζητήσεις αύξηση στην δουλειά σου, είναι μια πολύ καλή στιγμή να το πράξεις!

Ερωτικά
Με τον Άρη και τον Κρόνο να επηρεάζουν τις σχέσεις σου, δεν ωφελεί να τρέφεις υψηλές προσδοκίες, αφού κανείς από τους δύο δεν προοιωνίζει «ομαλές» εξελίξεις. Καλό είναι λοιπόν να επικεντρωθείς στην διερεύνηση των πραγματικών αναγκών σου, αποφεύγοντας τα πολλά-πολλά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης στο ζώδιό σου σε χρήζει ως το απόλυτο φαβορί για να εκπληρώσεις τις επιθυμίες σου εύκολα κι απλά ή να πετύχεις έναν από τους σημαντικούς στόχους σου. Επιπλέον θα σου δοθεί η ευκαιρία να περάσεις όμορφα με καλή παρέα, ας μην εξαντλήσεις όμως το πλεονέκτημά σου μόνον με «χαριεντισμούς»! Παράλληλα, μπορείς να προβείς σε αισθητικές επεμβάσεις που θα βελτιώσουν κατά πολύ την κοινωνική σου εικόνα.

Ερωτικά
Με την Αφροδίτη να «φορτσάρει» στο ζώδιό σου, έχεις την αίσθηση ότι όλα εξελίσσονται σύμφωνα με τις επιθυμίες σου κι έτσι είναι. Να θυμάσαι όμως ότι ο «μήνας του μέλιτος» πλησιάζει προς το τέλος του και σύντομα θα κληθείς να δοκιμαστείς και στα πιο δύσκολα!

ΖΥΓΟΣΓενικά

Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να ασχοληθείς με θέματα υγείας και διατροφής, ενώ ίσως είναι μια από τις τελευταίες σου ευκαιρίες για να διορθώσεις κάτω από καλές συνθήκες ότι δεν σου αρέσει επάνω σου, αφήνοντας τον εαυτό σου στα χέρια των ειδικών. Παράλληλα και ανεξάρτητα από όλα αυτά, η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης σε καλεί να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς κοντά στην φύση και μακριά από οτιδήποτε θα μπορούσε να σε «ζορίσει».

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στην Παρθένο σε οδηγεί σε «κρυφά» μονοπάτια με πολλές υποσχέσεις ή πειρασμούς κι όλα αυτά βέβαια έχουν ενδιαφέρον αλλά καθιστούν δύσκολη την προσαρμογή σου σε μια σταθερή σχέση. Επιπλέον, ίσως μάθεις «σπαρταριστές» λεπτομέρειες για μια υπόθεσή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Νέες γνωριμίες προσδίδουν ενδιαφέρον στην ζωή σου, ίσως μάλιστα κληθείς να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια μέσα από την οποία θα «ζυμωθεί» μια αξιόλογη φιλία. Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης μπορεί να σε κουράσει με τα «σκέρτσα» ή τις «ελαφρότητες» φίλων και γνωστών, τελικά όμως όλα χρειάζονται σε αυτήν την ζωή, γι’ αυτό αποποιήσου τον «βλοσυρό» εαυτό σου και άφησε την παιδικότητα να κυριαρχήσει!

Ερωτικά
Κάποιες εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή μπορεί να σε θορυβήσουν «τζάμπα και βερεσέ», με κίνδυνο να εκτεθείς. Πριν λοιπόν «παρεξηγήσεις» στάσεις και συμπεριφορές, αποδέξου ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να «παίζει», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι σε απορρίπτει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Όσο κι αν ο Κρόνος στο ζώδιό σου επιμένει να σου τονίζει ότι «η ζωή δεν είναι παιχνίδι», εσύ τον «γράφεις» κανονικά και… καλά κάνεις! Σήμερα μάλιστα θα έχεις την ευκαιρία να επωφεληθείς από καταστάσεις που συνδυάζουν το «τερπνόν μετά του ωφελίμου», όπως είναι για παράδειγμα μια επαγγελματική συνάντηση, που εξελίσσεται σε γιορτή! Επιπλέον, οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να φροντίσεις την εξωτερική σου εμφάνιση.

Ερωτικά
Βρίσκεσαι σε μεταβατική περίοδο και όλα είναι ανοιχτά. Να θυμάσαι, ωστόσο, ότι με τον Άρη και τον Κρόνο στο ζώδιό σου τα διλήμματα είναι στην ημερήσια διάταξη, το ίδιο κι οι καυγάδες! Ακόμη, η επισημοποίηση μιας σχέσης θα οδηγήσει αναπόφευκτα σε μελλοντικές εμπλοκές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η σύνοδος του Ερμή με την Αφροδίτη σε βοηθά να οργανωθείς και να ιεραρχήσεις τις δραστηριότητές σου, χωρίς ιδιαίτερο «ζόρι», έχοντας δίπλα σου τα κατάλληλα πρόσωπα που ξέρουν να εκπληρώνουν κάθε επιθυμία σου και να καλύπτουν κάθε ατέλειά σου. Παράλληλα, οι συνθήκες ευνοούν ταξίδια κι εκδρομές ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις ένα μήνυμα που θα σε χαροποιήσει. Ακόμη, η ημέρα μπορεί να αποδειχθεί πολύ παραγωγική πνευματικά.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, να θυμάσαι ότι η τύχη σου θα είναι καλύτερη στην περίπτωση που ταξιδέψεις ή απευθυνθείς σε ένα πρόσωπο που διαμένει μακριά σου. Αν πάλι είσαι δεσμευμένος/η, μπορείς να ανανεώσεις τη σχέση σου μέσα από κοινές δράσεις και παραστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης ευνοεί τα οικονομικά σου, χωρίς μάλιστα να χρειαστεί να τρέξεις από εδώ κι από εκεί για να καλύψεις τις ανάγκες σου, αφού αναμένεται να σου προσφερθούν κάποιες «έτοιμες» λύσεις. Έχεις κάθε δικαίωμα λοιπόν να κάνεις όνειρα και σχέδια για κάποιες αγορές, που όσο «ασήμαντες» κι αν δείχνουν θα σου ανεβάσουν σίγουρα την ψυχολογία, ενώ επιπλέον θα συνεισφέρουν αποτελεσματικά στο να γίνει η καθημερινότητά σου απλούστερη!

Ερωτικά
Οι «διαπραγματεύσεις» με φίλους/ες και γνωστούς/ες καλά κρατούν, μέχρι όμως να κλείσει η… αξιολόγηση δεν έχεις να περιμένεις κάτι το ουσιαστικό. Κι επειδή το να «κολλήσεις» δεν θα βοηθήσει σε τίποτα, ασχολήσου με άλλα ζητήματα, δίνοντας περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά
Κατά την διάρκεια της ημέρας θα διαπιστώσεις ότι πολλά από αυτά που θα ήθελες να δρομολογηθούν και εξαρτώνται από τους άλλους, σου προσφέρονται τελικά «στο πιάτο», χωρίς να κοπιάσεις! Έχεις λοιπόν κάθε λόγο να αισιοδοξείς και να σχεδιάζεις τα καλύτερα για σένα, επειδή η περίοδος των «παχιών αγελάδων» θα τελειώσει σύντομα, μην βραδυπορείς και μην «ψειρίζεις» τα πράγματα. Επιπλέον, η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης ευνοεί συνεργασίες και συμφωνίες.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη και ο Δίας στην Παρθένο συνηγορούν σε ένα νέο ξεκίνημα κι αν είσαι μόνος/η ίσως «πέσεις» εντελώς τυχαία πάνω στον «άνθρωπό σου». Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση καλείσαι να διαχειριστείς την ελευθερία των επιλογών σου, κάτι που δεν είναι πάντα εύκολο!

 

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!