Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 26/8

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στους Διδύμους αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ωστόσο καλό είναι να ρίξεις το βάρος στις πνευματικές, καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές ανησυχίες σου, αφού σε πιο πρακτικά θέματα το πιθανότερο είναι να κάνεις μια τρύπα στο νερό! Ακόμη, το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα σε καλεί να χαλαρώσεις κοντά στην φύση και να ξεχάσεις οτιδήποτε σε αγχώνει ή σε πιέζει.

Ερωτικά
Ζήσε το σήμερα και αξιοποίησε άμεσα τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται, χωρίς όμως να τρέφεις «μεγάλες προσδοκίες», αφού πρακτικά αυτές είναι που σου «φουσκώνουν» το μυαλό ή σε παγιδεύουν σε λάθος επιλογές και ασύμφορες καταστάσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα δημιουργεί θέμα εμπιστοσύνης στις φιλικές σου σχέσεις και καλό είναι να είσαι πιο «υποψιασμένος/η», για τις πραγματικές προθέσεις κάποιου/ας. Ενδέχεται μάλιστα να υπάρξουν έξωθεν προτροπές που όσο πειστικές κι αν δείχνουν, κινούνται στα όρια της ουτοπίας ή της εξαπάτησης. Παράλληλα, με την Σελήνη στους Διδύμους, η «θολούρα» κι η εξαπάτηση μπορεί να «κτυπήσουν» τα οικονομικά σου.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στην Παρθένο διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο, φέρνοντάς σε κοντά και σε ένα πρόσωπο που δείχνει να ενδιαφέρεται για σένα, μην βιαστείς όμως να… ανταποκριθείς, αφού τελικά η πραγματικότητα μπορεί να είναι διαφορετική από αυτήν που νομίζεις!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε θέλει ενεργό/η κι έτοιμο/η να αντιμετωπίσεις κάθε πρόκληση και στην παρούσα φάση το μεγαλύτερο «στοίχημά» σου είναι να συνθέσεις την φαντασία με την πραγματικότητα, δίνοντας στην κάθε μια τους την αξία που της πρέπει. Και είτε επιλέξεις την καλλιτεχνική δημιουργία, είτε την αποκωδικοποίηση μυστηρίων και συμβολισμών, ο σκοπός σου θα επιτευχθεί! Αντίθετα όμως, σε πιο πρακτικά ζητήματα μπορεί να υπάρξουν αναβολές ή ακυρώσεις.

Ερωτικά
Μπορεί να ελπίζεις στο «θαύμα» περισσότερο από ποτέ αλλά αν θελήσεις να «σπρώξεις» τα πράγματα προς την επιθυμητή για σένα κατεύθυνση, θα υιοθετήσεις τελικά κάποιες πρακτικές, που δεν συνάδουν ούτε με την νομιμότητα, ούτε με την… τιμιότητα!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στους Διδύμους ενδέχεται να συμβάλλει σε μια περαστική αδιαθεσία, η οποία θα σου δώσει την αφορμή να ασχοληθείς πιο σοβαρά με την υγεία και την διατροφή σου. Κι εδώ να θυμάσαι ότι ο ενεργός Ποσειδώνας είναι πιο «φιλικός» στα φυσικά σκευάσματα. Παράλληλα, στην δουλειά σου καλείσαι να εντοπίσεις έγκαιρα όσους ή όσες κινούν τα νήματα από το παρασκήνιο, αφού η γνώση κάποιων πραγμάτων θα σου δώσει ένα πολύ ισχυρό διαπραγματευτικό όπλο.

Ερωτικά
Πρόσεξε μήπως «σου βάλουν λόγια» για ένα πρόσωπο, καθαρά και μόνον από αντιζηλία. Ακόμη, μια προσωπική σου υπόθεση φαίνεται να έχει κάποιες κρυφές πτυχές, τις οποίες καλό είναι να διερευνήσεις, πριν βρεθείς προ δυσάρεστων τετελεσμένων.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η Σελήνη στους Διδύμους διευρύνει τον κύκλο των επαφών και των γνωριμιών σου, ίσως μάλιστα σου γίνει μια πρόταση να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια. Ωστόσο, το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα μπορεί να σε φέρει ενώπιον προσώπων ή καταστάσεων που «κάτι κρύβουν» ενώ ανάλογα «θολό» είναι το τοπίο και στα οικονομικά σου, γι’ αυτό φρόντισε ό,τι κι αν κάνεις να έχεις τα χέρια μακριά… από το πορτοφόλι σου!

Ερωτικά
Ο Άρης και ο Κρόνος στον Τοξότη είναι «δίκοπο μαχαίρι» για τα προσωπικά σου, αφού από την μια πλευρά σε προδιαθέτουν να αφοσιωθείς ολόψυχα στο ταίρι σου, από την άλλη όμως θες να γίνεται και το δικό σου, «βρέξει-χιονίσει»! Κάτι δεν… ταιριάζει εδώ…

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να επιλύσεις μια σειρά από θέματα, είτε δικά σου, είτε των άλλων και ιδιαίτερα των οικείων σου. Ίσως μάλιστα χρειαστεί να ξεμπλέξεις ένα κουβάρι παρεξηγήσεων ή να αποκαλύψεις κάποιες «πονηριές». Παράλληλα, με το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα καλό είναι να είσαι πιο δύσπιστος/η απέναντι σε προτεινόμενες συμφωνίες, που μπορεί να έχουν ωραίο «περιτύλιγμα» αλλά στην καλύτερη περίπτωση είναι απατηλές.

Ερωτικά
Κάποιος/α αγγίζει τις ευαίσθητες «χορδές» σου αλλά οι συνθήκες δεν επιτρέπουν κάτι περισσότερο για την ώρα. Τελικά όμως μια «ασαφής» υπόσχεση για το μέλλον, που σε τονώνει συναισθηματικά, είναι χίλιες φορές προτιμότερη από μια… έμπρακτη διάψευση!

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να συμβάλλει σε έναν επικοινωνιακό «αχταρμά» γι’ αυτό το πρώτο που έχεις να κάνεις είναι να μείνεις στο κέντρο σου και να μην παρασύρεσαι από τις εντυπώσεις ή τις προτροπές των άλλων, που μπορεί να είναι και εκ του πονηρού. Επιπλέον, σε καθαρά πρακτικό επίπεδο, το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα μπορεί να σε ταλαιπωρήσει με ακυρώσεις, αναβολές και αβλεψίες ενώ ίσως προκύψει κάτι «μυστήριο» με ένα συγγενικό σου πρόσωπο.

Ερωτικά
Φαίνεται πως ένας κρυφός έρωτας γεννιέται αλλά ακόμη κι αν δεν εκπληρωθεί ποτέ, ίσως να αξίζει να μπεις σε μια διαδικασία που θα σε «ανεβάσει» ψυχολογικά και θα βελτιώσει το κλίμα στην συνολική σου παρουσία και τις συναναστροφές σου. Μέχρι εκεί όμως!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να επικεντρωθείς στα οικονομικά σου, έχεις μάλιστα έναν λόγο παραπάνω από την στιγμή που το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα δημιουργεί κινδύνους εξαπάτησης ή λανθασμένων κινήσεων. Επιπλέον, αν μπλέξεις τα προσωπικά σου με τα συμφέροντά σου, είναι βέβαιο ότι θα απογοητευτείς Ωστόσο, μπορείς να χαρίσεις κάτι σε ένα πρόσωπο που αγαπάς, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τους δεσμούς σας.

Ερωτικά
Από την στιγμή που τίποτα δεν είναι σαφές, δημιουργούνται όλες οι προϋποθέσεις για να υπάρξει μια κρίση εμπιστοσύνης στην προσωπική σου ζωή. Μάλιστα παρά τις όποιες προσπάθειες να παρουσιαστούν τα πράγματα περίπου ιδανικά, στην πράξη μπορεί να συμβαίνουν τα εντελώς αντίθετα!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η Σελήνη στους Διδύμους δεν σε αφήνει να συγκεντρωθείς, με πιθανή συνέπεια να υποπίπτεις σε λάθη ή «γκάφες». Επιπλέον, μπορεί να σχηματίσεις μια εντελώς άστοχη εντύπωση για πρόσωπα ή καταστάσεις, κάτι που θα σου δημιουργήσει προβλήματα σε συμφωνίες και συνεργασίες. Παράλληλα όμως, το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα, θέτει στην απόλυτη διάθεσή σου και κάποιες δημιουργικές επιλογές, είτε καλλιτεχνικού, είτε ανθρωπιστικού τύπου.

Ερωτικά
Ο «υπερβάλλων ζήλος» σου προς ένα πρόσωπο μπορεί να παρεξηγηθεί ή να δώσει δικαιώματα, οπότε φρόντισε να κρατήσεις τις αποστάσεις σου. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να σου προσάψουν κατηγορίες για κάτι που ούτε καν πέρασε από το μυαλό σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να διεκπεραιώσεις ποικίλες υποθέσεις της καθημερινότητας, ωστόσο το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα μπορεί να «θολώσει» την κρίση σου ή να προκαλέσει κάποιες ανεξήγητες αστοχίες και… εξαφανίσεις! Καλό είναι λοιπόν να «κάνεις κράτει» και να θυμάσαι ότι «τα φαινόμενα απατούν». Αντίθετα, όσον αφορά στην κάλυψη των πνευματικών αναζητήσεων σου, έχεις το ΟΚ.

Ερωτικά
Όλα είναι «ωραία», φαίνεται όμως πως φαντάζεσαι πράγματα που δεν συμβαίνουν κι αν πάρεις την υπόθεσή σου πολύ στα σοβαρά, είναι πολύ πιθανό να πληγωθείς. Μπορείς πάντως να έχεις ένα ρομαντικό φλερτ με ένα πρόσωπο που βρίσκεται μακριά σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Ο Άρης στον Τοξότη σε καλεί να «ξεσκαρτάρεις» τον κύκλο των γνωριμιών σου κρατώντας μόνον εκείνες που «σου κάνουν κλικ». Ίσως μάλιστα δεν πρέπει να αφήσεις τα πράγματα στην τύχη αλλά να «το ψάξεις» όσο καλύτερα γίνεται, αφού με τις «ευλογίες» του Ποσειδώνα, κάποιος/α προσπαθεί να εκμεταλλευτεί πρόσωπα, ιδέες και καταστάσεις, προς ίδιον όφελος. Επιπλέον, καλό είναι να αποφύγεις μια σημαντική αγορά ή επένδυση.

Ερωτικά
Η Σελήνη στους Διδύμους αναμένεται να συμβάλλει σε μια αξιοσημείωτη κινητικότητα στα προσωπικά σου και σε ποικίλα «παιχνίδια», ωστόσο αν υπάρξει μια νέα γνωριμία καλό είναι να μην παρασυρθείς από τις εντυπώσεις, αφού το «πρόσωπο» άλλο δείχνει κι άλλο είναι!

 

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά
Τι κι αν δείχνουν όλα αβέβαια; Η δύναμη της πίστης αλλά και της φαντασίας σου μπορεί να υλοποιήσει το «αδύνατο» και ίσως σήμερα έχεις μια καλή ευκαιρία να το πιστοποιήσεις! Επιπλέον, το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα σε καλεί να κινηθείς με βάση κυρίως τη διαίσθησή σου, αφού είναι εκείνη που θα σε καθοδηγήσει με ασφάλεια. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους αναμένεται να αναδείξει θέματα σχετικά με το σπίτι ή την οικογένειά σου.

Ερωτικά
Η αποποίηση των ευθυνών σου είναι βέβαια ένας πολύ εύκολος δρόμος για να κάνεις αυτό που θέλεις, χωρίς τύψεις κι ενοχές. Είναι βλέπεις κι αυτός ο πειρασμός που σου γνέφει και δεν σε αφήνει να… αγιάσεις! Όπως κι αν έχει φρόντισε να περάσεις όμορφα, χωρίς περαιτέρω προσδοκίες.

 

Πηγή: astrology.gr

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!