Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 24/8

ab65ea1c766ce1042694de3b9047a79d_L

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο σε καλεί να εξαντλήσεις την στρατηγική σου, λαμβάνοντας υπόψη σου το κάθε τι που θα μπορούσε να γίνει εμπόδιο στα σχέδιά σου ή γενικότερα να επηρεάσει την εύρυθμη λειτουργία των πραγμάτων. Αν μάλιστα προκύψει κάποιο νομικό θέμα αναζήτησε μια συμβιβαστική οδό. Επιπλέον, φρόντισε να είσαι προσεκτικός κατά την διάρκεια των μετακινήσεων σου αλλά και στον χειρισμό μηχανημάτων που θα μπορούσαν να κάνουν ζημιά.

Ερωτικά
Ένα άτομο που σου παριστάνει τον φίλο φαίνεται ότι στην πραγματικότητα προσπαθεί να χειραγωγήσει πρόσωπα και καταστάσεις προς ίδιον όφελος γι’ αυτό είναι σκόπιμο να περάσεις από το… μικροσκόπιο κάθε κατηγορία ή «ψίθυρο» που αναπαράγει.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε θέλει έτοιμο/η για όλα και ψύχραιμο/η, αφού κατά την διάρκεια της ημέρας ενδέχεται να προκύψουν δυσκολίες που απαιτούν προσεκτικούς χειρισμούς. Πάνω απ’ όλα όμως καλείσαι να διαφυλάξεις τα κεκτημένα σου, αφού στα οικονομικά σου, πέρα από την σύγκρουση συμφερόντων υπάρχει ένα έντονο παρασκήνιο κι ένα «άρωμα» εξαπάτησης. Όσο για τις νέες πρωτοβουλίες σε αυτόν τον τομέα, είναι προτιμότερο να τις μεταθέσεις για αργότερα.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στην Παρθένο σου προσφέρει για μια ακόμη φορά την δυνατότητα να περάσεις όμορφες στιγμές με τον άνθρωπό σου ή αν είσαι μόνος/η, να ξαναζήσεις έναν έρωτα του παρελθόντος. Πρόσεξε ωστόσο τους «συμβουλάτορες», αφού παίζουν παιχνίδια σε βάρος σου. 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο στον Τοξότη ενδέχεται να διαταράξει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι εδώ είναι που θα χρειαστείς άμεσα την ικανότητά σου να ελίσσεσαι, προστατεύοντας, αν χρειαστεί, τόσο τις ισορροπίες στην ζωή των «ανθρώπων σου» όσο και τις δικές σου. Αν πάλι σου προταθεί κάποια συνεργασία καλό είναι να την αρνηθείς, αφού πέρα από τις «άγονες» προδιαγραφές της, οι προθέσεις που δηλώνονται κρύβουν πολλά από πίσω τους

Ερωτικά
Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα! Αν είσαι μόνος/η, μπορεί μεν να κάνεις μια νέα γνωριμία, η οποία όμως δεν θα είναι απαλλαγμένη προβλημάτων. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να προκύψει ένα οξύ πρόβλημα, που θα πρέπει να χειριστείς συμβιβαστικά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο στον Τοξότη είναι πιθανό να αυξήσει τις πιέσεις και τις ενοχλητικές αντιδράσεις στην δουλειά σου, σε αυτήν την φάση όμως με τον Ποσειδώνα να συμμετέχει στο όλο σχήμα, δεν θα είναι εύκολο να βγάλεις άκρη κι ίσως μια στάση αναμονής να είναι η πιο ενδεδειγμένη. Επιπλέον, μπορεί να αντιμετωπίσεις μια έντονη ενόχληση στην υγεία σου, που θα σε αναγκάσει να πάρεις «γενναίες» αποφάσεις για τον τρόπο ζωής και την διατροφή σου.

Ερωτικά
Τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται και πριν βιαστείς να ενδώσεις σε μια νέα πρόκληση καλό είναι να διερευνήσεις προσεκτικά τα «παιχνίδια» που μπορεί να παίζονται πίσω από την πλάτη σου, ιδιαίτερα σε επικοινωνιακό επίπεδο. Με άλλα λόγια, μην πιστεύεις τίποτα!

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας θέτει επί τάπητος ένα οικονομικό ζήτημα που απαιτεί λεπτούς χειρισμούς και μάτια στην πλάτη, αφού μπορεί να υπάρξουν «πονηριές» ή δολιότητες από άτομα που είτε σε βλέπουν ως υποψήφιο θύμα, είτε θεωρούν ότι απειλείς τα συμφέροντα τους. Παράλληλα, η σύνοδος Άρη-Κρόνου σε καλεί να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στις απαιτήσεις ή τα προβλήματα ενός αγαπημένου σου προσώπου, αναζητώντας την μέση οδό.

Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως βρεθείς στα πρόθυρα μιας οριστικής ρήξης, που θα αποφύγεις μόνον αν φερθείς συνετά και μετρημένα. Θα ήταν μάλιστα ακόμη πιο σοφό, αν έψαχνες πρώτα για να βρεις κάποιες κρυφές παραμέτρους της υπόθεσης, αφού… πολλά γίνονται!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο στον Τοξότη δημιουργεί τις προϋποθέσεις μιας έντονης διαφωνίας με «δικούς σου» ανθρώπους κι ίσως θα πρέπει να εξαντλήσεις την διπλωματικότητά σου, ώστε να επιτευχθεί η σύνθεση των διαφορετικών απόψεων μέσα από αμοιβαίες υποχωρήσεις. Σε διαφορετική περίπτωση τόσο οι συνεργασίες σου, όσο και η οικογενειακή γαλήνη σου μπορεί να διαταραχθούν άμεσα. Παράλληλα έχε τον νου σου και για πιθανές ζημιές στο σπίτι σου.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου εξακολουθεί να γοητεύει τα πλήθη, αυτήν την φορά όμως μπορεί να μην είναι για καλό, αφού έλκεις άτομα μάλλον αναξιόπιστα ή «μπλεγμένα» με ένα άλλο πρόσωπο. Κράτα λοιπόν μικρό καλάθι και μην «τσιμπάς» σε υποσχέσεις!

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο ενδέχεται να συμβάλλει σε ένα έντονο πρόβλημα ή μια ρήξη με ένα γνωστό ή συγγενικό σου πρόσωπο δοκιμάζοντας τις ικανότητές σου στους… συμβιβασμούς! Επιπλέον, καλό είναι να κινηθείς προσεκτικά και κυρίως να μην τρέχεις, ώστε να αποφύγεις δυσάρεστες εξελίξεις. Από την άλλη πλευρά θα σου δοθεί η δυνατότητα να μάθεις μια τεχνική. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σου ζητά να είσαι πιο «ψυλλιασμένος/η» στα επαγγελματικά σου.

Ερωτικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας θέτει θέμα εμπιστοσύνης στις σχέσεις σου και σε καλεί να ψάξεις τα «πώς» και τα «γιατί» μιας υπόθεσης που πράγματι έχει μπόλικο παρασκήνιο κι ίσως χρειαστεί να βάλεις οριστικά στο περιθώριο ένα πρόσωπο που… απλά δεν σου αξίζει!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Όσο κι αν θες να βελτιώσεις άμεσα το εισόδημα σου, η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο σου συνιστά να μην βιάζεσαι, αφού στην παρούσα φάση οι προσπάθειές σου μπορεί να πέσουν σε «τοίχο»! Κανείς όμως δεν σου απαγορεύει να καταστρώσεις τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σου και να εφαρμόσεις την στρατηγική σου αργά και σταθερά. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας «απειλεί» να θέσει θέμα εμπιστοσύνης στις σχέσεις σου με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Ερωτικά
Η Σελήνη στον Ταύρο δεν σε αφήνει να ησυχάσεις, εμφανίζοντας στο διάβα σου πειρασμούς, απέναντι στους οποίους δυσκολεύεσαι να αδιαφορήσεις! Επειδή όμως σε αυτήν την φάση τίποτα δεν είναι «καθαρό» κι αξιόπιστο, καλό είναι να μην «βουτήξεις» στα βαθιά!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο στο ζώδιό σου παραπέμπει στην ανάγκη αμοιβαίων συμβιβασμών αλλά το δύσκολο είναι ότι το τετράγωνο των δύο πλανητών με τον Ποσειδώνα μπορεί να συμβάλει σε «ομιχλώδεις» καταστάσεις που πρέπει να διερευνηθούν επειγόντως. Επιπλέον, καλό είναι να λάβεις έγκαιρα τα μέτρα σου για την περίπτωση μιας διαρροής ή πλημμύρας. Αν πάλι νοιώσεις ότι οι δυνάμεις σου σε εγκαταλείπουν, ξεκουράσου και μην επιμένεις στη δράση!

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η θα έχεις την ευκαιρία για να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή, φαίνεται όμως να υπάρχουν κάποια εμπόδια, που απαιτούν υπομονή και συμβιβαστική διάθεση. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, προσπάθησε να μείνεις μακριά από ενδοοικογενειακές έριδες.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Θεωρείσαι από τους «μετρ» της στρατηγικής, ιδού λοιπόν «πεδίον δόξης λαμπρόν», αφού με την σύνοδο Άρη-Κρόνου η συμβολή σου στην ομαλή διεκπεραίωση ποικίλων θεμάτων μπορεί να είναι πολύτιμη. Παράλληλα όμως θα πρέπει κι εσύ να φροντίσεις περισσότερο την υγεία σου, ακυρώνοντας αν χρειαστεί κάποιες δράσεις που είναι υπεράνω των δυνάμεών σου. Επιπλέον, φαίνεται πως ένα πρόσωπο του περιβάλλοντός σου «σε δουλεύει ψιλό γαζί»!

Ερωτικά
Η Σελήνη στον Ταύρο σου προσφέρει ευκαιρίες αλλά τελικά, ο καθένας λέει τα… δικά του και με τέτοιο παρασκήνιο στα προσωπικά σου, το καλύτερο θα ήταν να αποσυρθείς από οποιαδήποτε διεκδίκηση διατηρώντας τις (σοβαρές) επιφυλάξεις σου!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η σύνοδος Άρη-Κρόνου μπορεί να εγείρει ένα σοβαρό θέμα με ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος ή να θέσει πιεστικά διλήμματα σε μια συλλογική προσπάθεια στην οποία συμμετέχεις. Θα ήταν λάθος σου ωστόσο να εμπιστευτείς «αβλεπί» πρόσωπα και καταστάσεις χωρίς να θέσεις και τους δικούς σου όρους. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να μην εμπλέξεις τα οικονομικά με τα προσωπικά σου και να έχεις τον νου σου στους πονηρούς!

Ερωτικά
Η εμπλοκή ενός γνωστού σου στην προσωπική σου ζωή μπορεί να υπερβεί τα όρια κι ίσως με πρόσχημα το «νοιάξιμο» του για σένα, να σου υπαγορεύσει αποφάσεις ή πρωτοβουλίες που κρίνει ότι θα έπρεπε να πάρεις! Αλλά τελικά ποιος του είπε ότι του/της πέφτει λόγος;

 

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά
Ο Κρόνος στον Τοξότη σου συνιστά να περιμένεις και να μην αναλάβεις πρωτοβουλίες που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν έντονες αντιδράσεις. Από την άλλη πλευρά όμως ο Άρης στο ίδιο ζώδιο σε ωθεί να διορθώσεις «μια κι έξω» οτιδήποτε θεωρείς λάθος κι αυτή η αντίφαση μπορεί να αποτυπωθεί σαν ένα «μπρος-πίσω» που αντί να δίνει λύσεις, αυξάνει τα προβλήματα Παράλληλα, να θυμάσαι ότι σε αυτήν την φάση είναι εύκολο να εξαπατηθείς.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στην Παρθένο μπορεί να σε παρασύρει σε μια επανασύνδεση με ένα πρόσωπο με το οποίο θεωρούσες ότι είχατε «τελειώσει». Όσο όμως κι αν τα πράγματα εξελιχθούν καλά σε πρώτη φάση, στην συνέχεια θα αποκαλυφθεί ότι… υπάρχει κι άλλος/η!

 

Πηγή: astrology.gr

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!