Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 14/8

5c056cc728d60f7a550d33f5e122b54d_L

Κριός

Γενικά

Οι πλανήτες χαρίζουν στο ζώδιό σου απρόσμενες ικανοποιήσεις και θα χρειαστείς ώριμη σκέψη για να τις διαχειριστείς με εποικοδομητικό τρόπο. Μην βιαστείς να δώσεις ό,τι καλύτερο μπορείς, γιατί η άνοδος θα είναι μία διαδικασία μεγάλης διάρκειας που πιθανόν να σε φέρει στα όριά σου αρκετές φορές ακόμα.

Ερωτικά

Στα αισθηματικά σου, ίσως να θέλεις να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα, αλλά ίσως ακόμη και να δώσεις τέλος σε μια σχέση που σε κουράζει και δεν σου προσφέρει τίποτα. Πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, φρόντισε να σκεφτείς πολύ καλά τι θέλεις.

Ταύρος

Γενικά

Οι ικανοποιήσεις που ενδέχεται να πάρεις θα είναι καθοριστικής σημασίας σε ό,τι αφορά τις κοινωνικές σου σχέσεις. Αρκετές επαφές του παρελθόντος θα τελειώσουν πλέον οριστικά, ενώ ταυτόχρονα οι νέες γνωριμίες που προβλέπονται για το ζώδιό σου πρόκειται να σου προσφέρουν μεγάλες αποδοχές.

Ερωτικά

Στα αισθηματικά σου, απόφυγε σήμερα τις αντιθέσεις και τους καβγάδες με το ταίρι σου. Με χαμηλούς τόνους, προσπάθησε μέσα από τη συζήτηση να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις.

Δίδυμος

Γενικά

Το ερχόμενο διάστημα θα γίνει λόγος για πολλά ζητήματα, τα οποία ήταν στην αφάνεια για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Τώρα τα πράγματα θα βελτιωθούν και θα καταφέρεις να διορθώσεις τη λανθασμένη στάση πολλών ετών, χάρη στις ευκολίες που προσφέρουν τα άστρα στο ζώδιό σου. Επωφελήσου αυτό το διάστημα.

Ερωτικά

Αισθηματικά, σήμερα θα δώσεις και θα πάρεις από τη σχέση σου. Καλό θα είναι τώρα να πεις στο ταίρι σου αυτά που θέλεις, καθώς αυτό το διάστημα θα έχεις την πλήρη κατανόησή του.

Καρκίνος

Γενικά

Μην αφήσεις, αγαπητέ Καρκίνε, περιθώρια σε κανέναν να παρεξηγήσει την απόμακρη στάση που κρατάς. Εξήγησε με λεπτομέρειες τι ακριβώς συμβαίνει και μην δώσεις αφορμές για συζητήσεις που σε αδικούν. Όλα μπορούν να διορθωθούν, αρκεί να μπορέσεις να επαναφέρεις το συντομότερο τις χαμένες ισορροπίες.

Ερωτικά

Στα αισθηματικά σου, απόφυγε συζητήσεις με το ταίρι σου που αφορούν το παρελθόν. Θα σε κουράσουν ψυχικά και δεν θα κερδίσεις τίποτα. Είναι προτιμότερο να πάτε μαζί μια εκδρομή – το έχεις ανάγκη.

Λέων

Γενικά

Το πλανητικό σκηνικό θα αλλάξει απότομα για το ζώδιό σου και θα σε βγάλει εντελώς από τα νερά σου. Ο δρόμος της επιτυχίας θα είναι καθοριστικής σημασίας και είναι πολύ πιθανόν να μην χρειαστεί να κοπιάσεις άλλο, αρκεί να δείξεις ψυχραιμία απέναντι σε μικρά εμπόδια που θα εξαφανιστούν πολύ γρήγορα όπως ήρθαν, χωρίς να αφήσουν ίχνη.

Ερωτικά

Τα αισθηματικά σου θα πάνε αρκετά καλά, θα πρέπει όμως να διώξεις τις αμφιβολίες και κάποιες ανασφάλειες που μπορεί να έχεις για το ταίρι σου. Με την αγάπη σου μπορείς να τα ξεπεράσεις όλα.

Παρθένος

Γενικά

Το ερχόμενο διάστημα θα χρειαστείς μεγάλη υπομονή, αγαπητέ Παρθένε, για να μπορέσεις να βάλεις σε τάξη όσα σε πιέζουν και σε έχουν φέρει σε εξωφρενικά όρια. Μην απελπίζεσαι – αντιθέτως, κράτα την ψυχραιμία σου, ώστε να οργανώσεις σε πρακτικό επίπεδο την καθημερινότητα που θα σου επιτρέψει να ολοκληρώσεις τους στόχους σου.

Ερωτικά

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε ευνοεί αισθηματικά και η σχέση σου θα πάρει άλλη τροπή, προς το καλύτερο. Μπαίνεις σε μια περίοδο που πολλά θέματα που σε προβλημάτιζαν θα αρχίσουν να λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι είσαι σε ευνοϊκή πλανητική περίοδο (σε ευνοεί η Αφροδίτη από το ζώδιό σου), ώστε να κάνεις μια νέα σχέση έτσι ακριβώς όπως την ήθελες.

Ζυγός

Γενικά

Η οικογένειά σου, αγαπητέ Σκορπιέ, υφίσταται εχθρική στάση από κάποιους συγγενείς, εξ αιτίας μιας παρεξήγησης. Αυτή όμως η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί πολύ σύντομα πρόκειται να εξομαλυνθεί, καθώς η αποκάλυψη ενός μυστικού θα επαναφέρει τη χαμένη ισορροπία στις μεταξύ σας σχέσεις. Με λίγη υπομονή όλα θα πάνε καλά.

Ερωτικά

Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αρκεί να μην κλειστείς στον εαυτό σου και να μην διστάσεις να ζητήσεις αυτό που θέλεις και σε ευχαριστεί.

Σκορπιός

Γενικά

Η οικογένειά σου, αγαπητέ Σκορπιέ, υφίσταται εχθρική στάση από κάποιους συγγενείς, εξ αιτίας μιας παρεξήγησης. Αυτή όμως η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί πολύ σύντομα πρόκειται να εξομαλυνθεί, καθώς η αποκάλυψη ενός μυστικού θα επαναφέρει τη χαμένη ισορροπία στις μεταξύ σας σχέσεις. Με λίγη υπομονή όλα θα πάνε καλά.

Ερωτικά

Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αρκεί να μην κλειστείς στον εαυτό σου και να μην διστάσεις να ζητήσεις αυτό που θέλεις και σε ευχαριστεί.

Τοξότης

Γενικά

Το ερχόμενο διάστημα, η ανάγκη σου για αλλαγές θα σε οδηγήσει σε υπερβολές, αγαπητέ Τοξότη, τις οποίες μπορείς να αποφύγεις. Μια ανανέωση του προσωπικού σου χώρου μπορεί να μετριάσει κάπως τις τάσεις φυγής και εξαφάνισης και να βελτιώσει ευχάριστα την καθημερινότητά σου. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις που μπορεί να μετανιώσεις αργότερα.

Ερωτικά

Αισθηματικά, μπορείς να εμπιστευτείς το ταίρι σου που έχει να σου δώσει πάρα πολλά. Μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα.

Αιγόκερως

Γενικά

Οι πλανήτες στηρίζουν το ζώδιό σου και σου δίνουν τη δυνατότητα να αναδείξεις τη δημιουργικότητά σου. Είναι μία θαυμάσια ευκαιρία να αξιοποιήσεις τις ικανότητές σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ακολούθησε το ένστικτό σου που σε κατευθύνει σωστά και ίσως αργότερα μπορέσεις να βρεις διέξοδο σε όσα σε ευχαριστούν.

Ερωτικά

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, τα συναισθήματά σου είναι ξεκάθαρα, αλλά θα πρέπει να τα κάνεις αντιληπτά και στο ταίρι σου. Απόφυγε να προσπαθήσεις να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος. Καλύτερα να τα ξεχάσεις.

Υδροχόος

Γενικά

Η υψηλή πνευματικότητά σου αναγνωρίζεται, αγαπητέ Υδροχόε, και αποτελεί την καλύτερη σύσταση για το άτομό σου. Θα σε αποδεχτούν σε κύκλους που δεν περίμενες και θα προχωρήσεις σε δράσεις που μέχρι τώρα σου ήταν άγνωστες. Δείξε αυτοπεποίθηση και αντιμετώπισε με φυσικότητα την είσοδό σου σε αυτή τη νέα ζωή.

Ερωτικά

Ο δυναμισμός σου στον αισθηματικό τομέα θα είναι μεγάλος. Σήμερα θα κάνεις συζητήσεις που θα έχουν πολύ καλές βάσεις.

Ιχθύς

Γενικά

Οι καταστάσεις βελτιώνονται τώρα για το ζώδιό σου και οι νέες συνθήκες που θα προκύψουν θα οδηγήσουν σε μια πιο ευχάριστη καθημερινότητα. Η υπερβολική κούραση που βίωσες σταδιακά θα εξασθενήσει και θα νιώσεις αισιοδοξία για το μέλλον. Μην αφήσεις τις άσχημες στιγμές του παρελθόντος να σε στιγματίσουν.

Ερωτικά

Απόφυγε σήμερα να επικρίνεις το ταίρι σου. Καλύτερα να εκφράσεις τον ρομαντισμό και τον έντονο ερωτισμό σου, ειδάλλως να περιμένεις αντιθέσεις και παρεξηγήσεις. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η μοναξιά σου τώρα θα πάρει τέλος, καθώς η Αφροδίτη από την Παρθένο σε ευνοεί αισθηματικά και θα κάνει τους άλλους να κρέμονται από τα χείλη σου.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!