Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 1/08

fba2b44efeeec37482ac5b0577676da8_L

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Ο Ερμής στην Παρθένο σου δίνει το απόλυτο πλεονέκτημα σε κάθε είδους διαπραγμάτευση και σε βοηθά να ξεχωρίσεις και να αναδειχθείς. Παράλληλα, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό σε καλεί να «φρεσκάρεις» τον χώρο σου, υιοθετώντας νέες αισθητικές φόρμες. Όσον αφορά όμως στις ενδοοικογενειακές σχέσεις ενδέχεται να υπάρξουν ακατανόητες συμπεριφορές και «παρατράγουδα» που θα σε προβληματίσουν.

Ερωτικά
«Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα»! Το σύμπαν σε καλεί να… απαρνηθείς τον εαυτό σου, αλλάζοντας τις προδιαγραφές σου, αν όμως… αρνηθείς να το πράξεις, που είναι και το πιθανότερο, τότε μπορεί να σοκαριστείς από την συμπεριφορά ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Ο Ερμής στην Παρθένο σου δίνει το απόλυτο πλεονέκτημα σε κάθε είδους διαπραγμάτευση και σε βοηθά να ξεχωρίσεις και να αναδειχθείς. Παράλληλα, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό σε καλεί να «φρεσκάρεις» τον χώρο σου, υιοθετώντας νέες αισθητικές φόρμες. Όσον αφορά όμως στις ενδοοικογενειακές σχέσεις ενδέχεται να υπάρξουν ακατανόητες συμπεριφορές και «παρατράγουδα» που θα σε προβληματίσουν.

Ερωτικά
«Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα»! Το σύμπαν σε καλεί να… απαρνηθείς τον εαυτό σου, αλλάζοντας τις προδιαγραφές σου, αν όμως… αρνηθείς να το πράξεις, που είναι και το πιθανότερο, τότε μπορεί να σοκαριστείς από την συμπεριφορά ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Ο Ερμής στην Παρθένο σε βοηθά να πετύχεις ότι το καλύτερο για σένα σε ένα περιουσιακό ζήτημα. Παράλληλα, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό σου συστήνει να διευρύνεις τον κύκλο των επαφών σου, αφού μπορείς να επωφεληθείς άμεσα από πρόσωπα που εκτιμούν το έργο και τις προσπάθειες σου και τα οποία μέχρι τώρα δεν είχαν γνώση των ταλέντων σου. Επιπλέον οι συνθήκες ευνοούν τα ταξίδια κι ίσως προκύψει μια έκτακτη όσο και ευχάριστη μετακίνηση.

Ερωτικά
Όταν η πορεία της προσωπικής σου ζωής εξαρτάται από το πόσο ανοικτός/η είσαι στην διαφορετικότητα, μάλλον έχεις το πλεονέκτημα αφού για τους άλλους η διαχείριση «ξένων» καταστάσεων δεν είναι εύκολη. Ίσως μάλιστα προκύψει κάτι πολύ… ενδιαφέρον σε ένα ταξίδι!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Ο Ερμής στην Παρθένο ευνοεί επαφές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, επί… παντός επιστητού κι είναι πιθανό να γνωρίσεις άτομα-κλειδιά για την εξέλιξη των υποθέσεων σου. Παράλληλα, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό σε βοηθά να «σπάσεις» την ρουτίνα στην δουλειά σου, ενώ ίσως έχεις κι ένα απρόβλεπτο οικονομικό όφελος ή δώρο. Να θυμάσαι ακόμη ότι η ημέρα προσφέρεται για αγορές σπάνιων ή πολύ ιδιαίτερων ειδών.

Ερωτικά
Με τον Άρη στον Σκορπιό, είναι μάλλον δύσκολο να συγκρατήσεις την ορμή σου και δεν αποκλείεται να τα παίξεις όλα «σε μια ζαριά». Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα όμως, σίγουρα θα υπάρξει και… δεύτερος γύρος, γι’ αυτό μην παίρνεις τίποτα σαν δεδομένο!

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Ο Ερμής στην Παρθένο σε βοηθά να συνάψεις μια επαγγελματική συμφωνία ή να προωθήσεις το έργο και τις ιδέες σου. Παράλληλα, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να εμπλουτίσει την καθημερινότητά σου με ευχάριστες ανατροπές ή εκπλήξεις, σκέψου όμως μήπως τελικά μπορείς να πετύχεις πολλά περισσότερα αν δραστηριοποιηθείς άμεσα σε ένα από τα ενδιαφέροντα σου, έχοντας σαν κύριο «όπλο» την διαφορετικότητά σου.

Ερωτικά
Μπορεί να σου δοθεί η ευκαιρία για να ζήσεις μια «εξωτική» εμπειρία, με ένα πρόσωπο από αυτά που… δεν συναντάς κάθε μέρα, αν όμως θελήσεις να «δέσεις» την σχέση σου, ίσως διαπιστώσεις ότι απλά δεν γίνεται, τουλάχιστον με τους «κλασικούς» όρους μιας δέσμευσης!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ο Ερμής στο ζώδιο σου σε ωθεί να επανεξετάσεις κάποιες υποθέσεις με σκοπό την ευκολότερη διεκπεραίωση τους. Επιπλέον, σε βοηθά να βρεις τις κατάλληλες «άκρες» για οτιδήποτε σε απασχολεί. Παράλληλα, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να συμβάλλει σε μια ευχάριστη έκπληξη οικονομικού χαρακτήρα αλλά και σε κάποιες μάλλον «εξεζητημένες» αγορές. Ωστόσο μέσα σε όλα μπορεί να προκύψει και μια «ενοχλητική» αποκάλυψη!

Ερωτικά
Η επιθυμία σου να κινηθείς μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, είναι μάλλον απίθανο να εκπληρωθεί, αφού παντού παραμονεύουν απρόοπτα κι εκπλήξεις. Καλύτερα λοιπόν να δράσεις ανοικτά, έστω κι αν από κάποιους/ες θεωρηθεί ότι «προκαλείς την τύχη σου»!

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Ο Ερμής στην Παρθένο σε βοηθά να μάθεις κάποια μικρά όσο και πολύτιμα μυστικά, ενώ την ίδια στιγμή σου συνιστά να επικεντρωθείς στην δικτύωση σου σε κάποιους κύκλους που είτε άμεσα, είτε μελλοντικά μπορεί να συμβάλλουν θετικά στις επιδιώξεις σου. Φαίνεται μάλιστα να επίκειται και μια μυστική οικονομική συμφωνία. Επιπλέον, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να σου φέρει έναν καλό φίλο ή φίλη.

Ερωτικά
Η επιθυμία σου να περάσεις καλά μπορεί να σε ωθήσει να πειραματιστείς ή να κάνεις πράγματα για πρώτη φορά κι ίσως να περάσεις πολύ όμορφα αλλά από την στιγμή που θα δεις το θέμα σοβαρά, κάτι θα… χαλάσει! Άσε λοιπόν τα πράγματα πιο ελεύθερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό σε καλεί να αλλάξεις τακτική στις επαγγελματικές σου υποθέσεις κι ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να εκμεταλλευτείς την γοητεία σου, πετυχαίνοντας να «πλασαριστείς» σε μια καλύτερη θέση, όπου… επιθυμείς! Ίσως μάλιστα είναι σκόπιμο να συμμετάσχεις σε μια κοινωνική εκδήλωση, αφού με την θετική συνδρομή του Ερμή στην Παρθένο, μπορεί να σου ανοιχτούν πολλές «πόρτες».

Ερωτικά
Ένα πρόσωπο μπορεί να σε εντυπωσιάσει με την ιδιαίτερη γοητεία του, αν όμως προχωρήσεις συνάπτοντας μια σχέση, το πιθανότερο είναι να διαπιστώσεις ότι έχει και κάποιες «παραξενιές» στις ερωτικές του προτιμήσεις, κάτι που καθιστά σημαντικά πιο… δύσκολη την προσαρμογή σου!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό σε καλεί να ανοίξεις έναν νέο κύκλο δραστηριοτήτων ή ενδιαφερόντων και τα καλά νέα είναι ότι σήμερα μπορεί να συναντήσεις άτομα που θα διευρύνουν ακόμη περισσότερο τους ορίζοντες σου, τόσο τους πνευματικούς, όσο και τους… οικονομικούς! Επιπλέον, μπορεί να λάβεις μια είδηση που θα σε χαροποιήσει, ενώ θετικές είναι και οι προδιαγραφές για ένα ταξίδι ή για την επαφή σου με άτομα του εξωτερικού.

Ερωτικά
Ίσως να έρθεις σε επαφή με ένα πρόσωπο του εξωτερικού, το οποίο συγκεντρώνει πολλές από τις προδιαγραφές σου, παρότι όμως οι εξελίξεις μπορεί να είναι ραγδαίες, φαίνεται ότι η εξέλιξη της σχέσης σας παρεμποδίζεται από κάποιους αντικειμενικούς περιορισμούς.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να συμβάλλει στην δημιουργία ενός θετικού κλίματος στην δουλειά σου, δίνοντας σου παράλληλα την δυνατότητα να επωφεληθείς και οικονομικά. Ίσως μάλιστα πετύχεις πολλά περισσότερα αν επιδείξεις μεγαλύτερη ευελιξία και υπομονή απέναντι σε διαφορετικές προτάσεις ή γνώμες άλλων. Παράλληλα, ο Ερμής στην Παρθένο θα σου δώσει την ευκαιρία για μια γόνιμη «ξενάγηση» επιμορφωτικού χαρακτήρα.

Ερωτικά
Η γοητεία σου είναι δεδομένη, μπορεί όμως να αποδειχθεί και μεγάλη… παγίδα, φέρνοντας σε κοντά σε ένα πρόσωπο με το οποίο θα «βασανιστείς», είτε γιατί θα είναι δύσκολο να συνεννοηθείς, είτε επειδή έχει μια όλως διόλου διαφορετική νοοτροπία σε θέματα σχέσεων.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Ο Ερμής στην Παρθένο σε κινητοποιεί προκειμένου να βελτιώσεις τα οικονομικά σου. Παράλληλα, οι συνθήκες είναι σχεδόν ιδανικές για να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο, γνωρίζοντας άτομα που σίγουρα θα σε «εξιτάρουν» με τις πρωτότυπες ιδέες τους και το ευτύχημα είναι ότι δεν είσαι προκατειλημμένος/η με πρόσωπα και καταστάσεις, ώστε να «κόψεις την τύχη σου». Επιπλέον, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό σε καλεί να υιοθετήσεις ένα νέο look.

Ερωτικά
Με τους άλλους να διάκεινται ευνοϊκά απέναντι σου, είναι σχετικά εύκολο να πάρεις αυτό που θέλεις αλλά και να ενδώσεις σε ένα πρόσωπο, ορμώμενος/η από μάλλον «εγκεφαλικά» κίνητρα. Η συνέχεια μάλιστα αναμένεται να είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα.

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

Γενικά
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό ευνοεί τα επαγγελματικά αλλά και τα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα λάβεις μια σημαντική βοήθεια από ένα πρόσωπο που γενικά θεωρείται «δύσκολο» ή απρόσιτο. Επιπλέον, ίσως είναι μια καλή στιγμή για να αποκτήσεις την συντροφιά ενός οικιακού ζώου. Παράλληλα, ο Ερμής στην Παρθένο σε βοηθά να δικτυωθείς με τα κατάλληλα πρόσωπα, βελτιώνοντας κατά πολύ τις δημόσιες σχέσεις σου

Ερωτικά
Η ζωή σε φέρνει κοντά σε ένα πρόσωπο που σου… αρμόζει κι αν είσαι μόνος/η ίσως αυτή να είναι η ευκαιρία που ζητούσες. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, πρόσεξε μήπως τελικά μπλέξεις σε μια παράλληλη κατάσταση, η οποία μάλιστα πρόκειται να αποκαλυφθεί σύντομα.

Πηγή: astrology.gr

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!