Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 13/7

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Οι λεπτομέρειες μιας υπόθεσής σου φαίνεται να δημοσιοποιούνται, χωρίς να ζητηθεί η γνώμη σου, κάτι που δικαιολογημένα μπορεί να προκαλέσει την έντονη αντίδραση σου. Ωστόσο, αν επιτρέψεις στον Άρη και τον Δία να σε παρασύρουν σε «αδόκιμους» τρόπους έκφρασης, τότε όχι μόνον δεν θα βρεις το δίκιο σου αλλά θα δώσεις τροφή για περαιτέρω σχόλια. Προσπάθησε λοιπόν να κινηθείς «εντός των πλαισίων» και θα… νικήσεις!

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Λέοντα έχει τον τρόπο να απελευθερώσει τις επιθυμίες αλλά και τα πάθη σου, ανανεώνοντας 100% την προσωπική σου ζωή. Επιπλέον, θα προσδώσει μια ξεκάθαρη εικόνα στα πράγματα, κάτι που θα σε βοηθήσει να δράσεις απαλλαγμένος/η από κάθε είδους «σκιές».

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Την ίδια στιγμή που αναλαμβάνεις κρίσιμα καθήκοντα, η Σελήνη στον Σκορπιό σε φέρνει σε επαφή με συνεργάτες, οι οποίοι είτε δεν ξέρουν τι θέλουν είτε σε «βομβαρδίζουν» με αιτήματα που έχουν συναισθηματική βάση. Το θέμα εδώ είναι ότι αν αφήσεις τα πράγματα «χαλαρά», οι δουλειές σου δεν θα γίνουν ποτέ, γι’ αυτό αν χρειαστεί, μη διαστάσεις να υπενθυμίσεις προς κάθε κατεύθυνση ότι υπάρχουν κανόνες που πρέπει να τηρούνται,

Ερωτικά
Συνήθως δεν διακρίνεσαι για την επιθετικότητά σου σε προσωπικά θέματα και αποφεύγεις να «ρίξεις λάδι στην φωτιά» αλλά όταν πάνε να σου πάρουν «κάτι» δεν θέλει και πολύ για να γίνεις «μαλλιά κουβάρια» με όσους/ες εμπλέκονται στην προσωπική σου ζωή.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Ο Άρης στον Σκορπιό σε καλεί να δράσεις άμεσα, ώστε να αντιμετωπίσεις κάποια θέματα που «τρέχουν» και δεν παίρνουν αναβολή, με προτεραιότητα ίσως μια επαγγελματική συνεργασία. Ωστόσο, μέσα στις πολλές ασχολίες σου καλό είναι να «κλέψεις» και λίγο χρόνο για ξεκούραση, αφού η Σελήνη στο ίδιο ζώδιο σηματοδοτεί μια αδιαθεσία που μπορεί να είναι προϊόν υπερκόπωσης ή κακής διαχείρισης της ενέργειάς σου.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Λέοντα απελευθερώνει τις δυνατότητές σου για κάτι… καλό! Για να γίνει αυτό βέβαια θα πρέπει κι εσύ να κλείσεις οριστικά τους «λογαριασμούς» σου με το παρελθόν, αλλάζοντας πρωτίστως εκείνα που σε έφεραν σε αδράνεια ή αδιέξοδο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα, το ενδιαφέρον σου εστιάζεται σε θέματα σχετικά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Παράλληλα όμως, ο ενεργός Άρης δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια νέα αρχή στα επαγγελματικά σου, κάτι που μπορεί να συνδυαστεί με μια ρήξη με το παλαιό καθεστώς. Αλλά στην ανησυχία σου για το μέλλον έρχεται να συνδράμει θετικά η Αφροδίτη από τον Λέοντα, προσφέροντάς σου κάποιες οικονομικές ευκολίες κι ίσως ένα δώρο που «θα αφήσει εποχή»!

Ερωτικά
Μια απροσδόκητη εξέλιξη θα σου δώσει να καταλάβεις ότι στον έρωτα δεν έχει κανένα νόημα να σχεδιάζεις τις κινήσεις σου. Αντίθετα τα καλύτερα αποτελέσματα τα έχεις όταν αφήνεσαι στη ροή των γεγονότων, έχοντας εμπιστοσύνη στο σύμπαν!

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Ο Άρης και η Σελήνη στον Σκορπιό επιμένουν ότι κάποια πράγματα είναι προτιμότερο να τα κάνεις μόνος/η σου, ιδιαίτερα να αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειά σου. Γιατί αν μπλεχτείς σε συνεννοήσεις και συμφωνίες, το πιθανότερο είναι ότι θα «τα σπάσεις» ή θα «βγεις από τα ρούχα σου», χαλώντας πέρα από την εικόνα σου και τις σχέσεις σου με κάποια πρόσωπα που δεν θα έπρεπε ή απλά δεν ευθύνονται για όλη αυτήν την «ακαταστασία».

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου έχει κέφια και σου επιτρέπει να ατενίσεις το μέλλον με μεγαλύτερη σιγουριά, έχοντας απαλλαγεί έστω και προσωρινά από περιττούς καημούς! Για το επόμενο διάστημα θα έχεις τις ευκαιρίες σου χωρίς μπερδέματα και πισωγυρίσματα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη και ο Άρης στον Σκορπιό αναμένεται να συμβάλλουν σε μια αστάθεια στην καθημερινότητά σου, «βγάζοντας» διαρκώς νέες ευθύνες και υποχρεώσεις. Κινδυνεύεις λοιπόν να άγεσαι και να φέρεσαι από τις εξελίξεις, γι’ αυτό είναι σκόπιμο να «επιβάλεις την τάξη» βάζοντας πρωτίστως στην άκρη τις φαινομενικές «αναγκαιότητες» που δεν είναι παρά οι απαιτήσεις κάποιων… κακομαθημένων!

Ερωτικά
Η αποκάλυψη ή εκμυστήρευση μιας επιθυμίας που μέχρι σήμερα έμενε κρυφή, θα σε βοηθήσει να νοιώσεις πολύ καλύτερα και σίγουρα θα σου επιτρέψει να κινηθείς ελεύθερα. Ίσως μάλιστα να μάθεις και κάτι που θα σου δώσει ένα γενναίο… άλλοθι.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη και ο Άρης στον Σκορπιό δημιουργούν νέα δεδομένα στα οικονομικά σου. Καταρχάς, μια διαφωνία μπορεί να έχει απρόβλεπτες συνέπειες που δεν συμφέρουν καμία από τις δύο πλευρές, γι’ αυτό είναι σκόπιμο να ακολουθήσεις την οδό της συνεννόησης. Την ίδια στιγμή όμως μπορείς να πετύχεις μια νέα οικονομική συνεργασία ή «συμμαχία», σύντομης διάρκειας μεν, αλλά και εξαιρετικά αποτελεσματική.

Ερωτικά
Το σύμπαν σου ζητά να προσαρμοστείς σε μια νέα πραγματικότητα και δεν έχει κανένα νόημα να του πας κόντρα. Σε αυτό μάλιστα φαίνεται να συμβάλλει με τις αλήθειες ή τις αποκαλύψεις του κι ένα πρόσωπο του άμεσου περιβάλλοντός σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη κι ο Άρης στο ζώδιό σου σε κάνουν περισσότερο ασταθή στις επιδιώξεις σου και πιο σπασμωδικό/η στις κινήσεις σου, κάτι που ίσως θίξει την δημόσια εικόνα σου, αφού μπορεί να εκτεθείς απέναντι σε πρόσωπα που είτε παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου είτε απλά η γνώμη τους μετράει. Αν όμως κινηθείς οργανωμένα και σε τομείς που γνωρίζεις καλά, ο θρίαμβός σου είναι θέμα χρόνου!

Ερωτικά
Μια διαμάχη ή έντονη διαφωνία με τον άνθρωπό σου θα σου δώσει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις πολλά. Κι αν πάλι φανεί ότι το πράγμα δεν «τραβάει» άλλο, μην βιαστείς να το «δέσεις» αφού όλα θα «στρώσουν» όταν φύγει η ένταση κι έρθεις στα συγκαλά σου!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η Σελήνη και ο Άρης στον Σκορπιό σε καλούν να μην αμελήσεις θέματα σχετικά με την υγεία σου και επιπλέον σου συνιστούν να «έχεις μάτια και στην πλάτη», αφού πολλά είναι αυτά που γίνονται στο παρασκήνιο με σκοπό να σου βάλουν «τρικλοποδιές» στις επιδιώξεις σου. Παράλληλα όμως, ο Δίας στην Παρθένο δεν παύει να σε στηρίζει κι ίσως τελικά μπορέσεις να ξεπεράσεις κάθε «αναποδιά» με την συνδρομή ενός ισχυρού προσώπου.

Ερωτικά
Ο Κρόνος στο ζώδιό σου σε εμποδίζει να αξιοποιήσεις στο μέγιστο βαθμό τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται, κρατώντας σε «δέσμιο» σε μια κατάσταση για την οποία βέβαια φέρεις κι εσύ τις ευθύνες σου. Ωστόσο, όλα τελικά υπάρχουν μόνον στο μυαλό σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

Γενικά
Αν εξακολουθείς να προβληματίζεσαι για ένα θέμα που σχετίζεται είτε με την εργασία σου είτε με την υγεία σου, δεν θα το ξεπεράσεις ποτέ αν δεν δράσεις άμεσα και αποφασιστικά προς την σωστή κατεύθυνση. Επιπλέον, η Σελήνη και ο Άρης στον Σκορπιό μπορεί να συμβάλλουν σε κάποια «μπερδέματα» ή παρεξηγήσεις με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος, αποσπώντας σε από τις προτεραιότητές σου.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Λέοντα κλείνει μια παρένθεση που σε βοήθησε να καταλάβεις περισσότερα για τον εαυτό σου και ίσως να λύσεις κάποιες εκκρεμότητες του παρελθόντος. Επιπλέον, ίσως σε απασχολήσουν προβλήματα και «κατορθώματα» φίλων!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Ο Άρης στον Σκορπιό σε φέρνει σε επαφή με άτομα που διαφωνούν για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεσαι κάποιες υποθέσεις κι ίσως κληθείς να υπερασπίσεις τις θέσεις σου με σθένος. Πρόσεξε όμως μήπως μέσα στην «φούρια» σου αποκαλύψεις κάποιες λεπτομέρειες που δεν σε συμφέρουν! Επιπλέον, ο Δίας στην Παρθένο ίσως δημιουργήσει μια «αναμπουμπούλα» στα οικονομικά σου, τελικά όμως θα βγεις κερδισμένος από αυτό.

Ερωτικά
Με την Αφροδίτη στον Λέοντα, ένας άνεμος ανανέωσης πνέει στις σχέσεις σου κάτι που σίγουρα θα σε δυσκολέψει αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε ανοίγεται μπροστά σου ένας νέος δρόμος, ίσως μάλιστα κάτω από παράξενες συνθήκες!

 

ΙΧΘΕΙΣ

Γενικά
Ο Άρης και η Σελήνη στον Σκορπιό ενδέχεται να ταράξουν την καθημερινότητά σου με ποικίλα περιστατικά, μερικά από τα οποία δεν αντιμετωπίζονται παρά μόνον με υπομονή! Γιατί είτε πρόκειται για μια αναποδιά κατά την διάρκεια μιας μετακίνησής σου, είτε για την διατάραξη των σχέσεών σου με ένα πρόσωπο του άμεσου περιβάλλοντός σου, αν αντιδράσεις με έντονο ή ασύμβατο τρόπο μπορεί να έχεις μέχρι και νομικές εμπλοκές.

Ερωτικά
Όσο κι αν προτιμάς να μην εκθέτεις τα προσωπικά σου δεδομένα, φαίνεται ότι στην παρούσα φάση θα είναι δύσκολο να το πετύχεις, αφού οι καλοθελητές περισσεύουν! Κι αν βέβαια κρύβεις κάτι «πονηρό», ίσως να βρεθείς σε δύσκολη θέση.

 

Πηγή: Astrology.gr

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!