Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 4/6

Κριός

Προσπαθήστε να οργανώσετε όλα αυτά που έχετε κατά νου και εξωτερικεύστε το δυναμισμό και την ευστροφία σας στα επαγγελματικά σας. Συζητήσεις που σχετίζονται με οικονομικά ζητήματα θα σας αναστατώσουν ενώ παράλληλα θα σας κινητοποιήσουν να βρείτε λύση και μάλιστα άμεση. Αισθηματικά, δώστε στη σχέση το χώρο που της αναλογεί. Οι γεννημένοι του 1987 πρέπει να ορίσετε το τι ακριβώς θέλετε.

 

Ταύρος

Γενικά

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία μπορεί να σου φέρει καλά νέα από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο αλλά και να σε βοηθήσει να περάσεις όμορφες στιγμές με καλή παρέα. Την ίδια στιγμή όμως, η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο παραπέμπει σε μια οικονομική στενότητα κι από αυτήν την άποψη καλό είναι να περιορίσεις άμεσα τα περιττά έξοδα αλλά και κάθε επενδυτικό σου σχέδιο.

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η και σου προκύψει κάτι ενδιαφέρον, τσέκαρε προσεκτικά το ενδεχόμενο μιας «παράλληλης» κατάστασης, η οποία αποκρύπτεται. Αν πάλι είσαι δεσμευμένος/η, ρίξε το βάρος στο πρακτικό κομμάτι της σχέσης σου.

Δίδυμοι

Γενικά

Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο μπορεί να δυσκολέψει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, όπως επίσης να σου φέρει μια στενοχώρια, που θα σε οδηγήσει σε συγκεκριμένες αποφάσεις. Παράλληλα όμως το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία εξυπηρετεί άριστα κάθε τι που σχετίζεται με το σπίτι ή την οικογένειά σου, που στην συγκεκριμένη φάση είναι το «αποκούμπι» σου.

Ερωτικά

Η ημέρα δεν προσφέρεται για πολλά-πολλά, δεν αποκλείεται μάλιστα να «στριμωχτείς» ύστερα από κάποιες εξελίξεις. Σε κάθε περίπτωση πάντως το πρώτο μέλημά σου θα πρέπει να είναι η διευκρίνιση κάθε «ασάφειας» στην προσωπική σου ζωή.

 

 

Καρκίνος

Γενικά

Αν καταφέρεις, αγαπητέ Καρκίνε, να αποκαταστήσεις την εικόνα σου απέναντι σε κάποιο άτομο μεγάλου κύρους, θα λάβεις τη βοήθειά του. Οι καταστάσεις οδηγούνται σε εξυγίανση με αργούς ρυθμούς και ο τρόπος που θα συμβεί αυτό δεν θα εξαρτηθεί από τη δική σου προσπάθεια. Χαλάρωσε και άσε τον χρόνο να κυλήσει.

Ερωτικά

Τα αισθηματικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά φρόντισε να μην δυσκολέψεις τα πράγματα. Δέξου τις προτάσεις που θα σου κάνει το ταίρι σου και να είσαι βέβαιος ότι θα περάσεις πολύ καλά.

Λέων

Γενικά

Η οικογένειά σου, αγαπητέ Λέων, επιτέλους έρχεται σε συνεννόηση μετά από ένα μεγάλο διάστημα αδυναμίας στην επικοινωνία. Τα τεράστια προβλήματα αρχίζουν να ξεπερνιούνται και τη θέση τους παίρνουν ευχάριστες συναντήσεις με συγγενείς και φίλους. Μέσα σε κάποια από αυτές θα προκύψει μια συζήτηση καθοριστικής σημασίας για την αποκατάσταση κάθε προβληματικής κατάστασης.

Ερωτικά

Αισθηματικά, η σχέση σου χρειάζεται μια ανανέωση και πρέπει να προσπαθήσεις να κάνεις το ταίρι σου να νιώσει ασφάλεια. Εξωτερίκευσε τα αισθήματά σου.

Παρθένος

Γενικά

Μην αφήσεις κανέναν, αγαπητέ Παρθένε, να αποφασίζει για τη ζωή σου επιβάλλοντας τις απόψεις του. Το μέλλον σου είναι αποκλειστικά προσωπική σου υπόθεση και οι ξένες παρεμβάσεις οφείλουν να σταματήσουν. Κάνε απόλυτα σαφές ότι δεν θα ανεχτείς άλλο παράλογες συμπεριφορές από κανέναν.

Ερωτικά

Η Αφροδίτη από τους Διδύμους δίνει τις καλύτερες επιρροές στον αισθηματικό σου τομέα. Πολλά πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο και θα περνάς πολύ καλά με το ταίρι σου. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, βγάλε στην επιφάνεια την έντονη γοητεία σου και θα δεις ότι κανείς δεν θα μπορεί να σου αντισταθεί.

Ζυγός

Γενικά

Εξακολουθώντας να νιώθεις αρνητικά συναισθήματα για κάποιους, αναρωτιέσαι, αγαπητέ Ζυγέ, αν χρειάζεται άλλη προσπάθεια εκ μέρους σου για τη συντήρηση αυτών των σχέσεων. Σταμάτα κάθε δράση και παρατήρησε. Τα πράγματα θα πάρουν τον δρόμο τους και θα εντυπωσιαστείς βλέποντας πόσο εύκολο ήταν τελικά αυτό.

Ερωτικά

Αισθηματικά, φρόντισε σήμερα να περάσεις χαλαρά και ρομαντικά με το ταίρι σου, ώστε να φέρεις την ηρεμία και την ευτυχία στη σχέση σου. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, πολύ σύντομα θα έρθει και η γνωριμία που περιμένεις.

Σκορπιός

Γενικά

Προσπάθησε να τακτοποιήσεις όσα περισσότερα μπορείς, τώρα που έχεις τον χρόνο, γιατί σύντομα θα έρθουν στο προσκήνιο υποχρεώσεις για το ζώδιό σου και θα απαιτήσουν μεγάλη προσήλωση. Η ξεκούρασή σου είναι απαραίτητη, μην την παραμελείς και μην υπερβάλλεις με καταστάσεις που δεν σημαίνουν πολλά.

Ερωτικά

Θα δώσεις περισσότερη σημασία στα αισθηματικά σου και θα θέλεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα που υπάρχουν αυτή την περίοδο στη σχέση σου. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, μην το βάζεις κάτω. Βγες, διασκέδασε, πέρνα καλά και θα έρθει και η γνωριμία που θέλεις.

Τοξότης

Γενικά

Μία μελαγχολική διάθεση σε πάει πίσω στο παρελθόν, αγαπητέ Τοξότη, και φέρνει αδιέξοδα συναισθήματα στην επιφάνεια. Η δημιουργικότητά σου θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις και να επαναφέρεις τις απαραίτητες ισορροπίες. Μην αφεθείς στο κυνήγι των αναμνήσεων χάνοντας το σήμερα και τις χαρές που μπορεί να σου προσφέρει.

Ερωτικά

Η Αφροδίτη από τους Διδύμους θα σε γεμίσει ερωτισμό και γοητεία. Το ταίρι σου θα περάσει πολύ καλά μαζί σου. Αν δεν υπάρχει ταίρι, είσαι σε ευνοϊκή περίοδο αισθηματικά, για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Αιγόκερος

Γενικά

Ο διαρκής ανταγωνισμός και τα πισώπλατα χτυπήματα σε έχουν κουράσει πολύ, αγαπητέ Αιγόκερε. Ασχολήσου περισσότερο με την προσωπική σου εξέλιξη και λιγότερο με όσα ακούς γύρω σου. Δυστυχώς δεν μπορείς να αποτρέψεις την κακία, παρά μόνο αν αποτύχεις. Μην το επιτρέψεις αυτό στον εαυτό σου.

Ερωτικά

Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να περάσεις όπως ακριβώς θέλεις με το ταίρι σου, ώστε να είστε και οι δύο ικανοποιημένοι. Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη.

Υδροχόος

Γενικά

Μία πρόταση προβλέπεται σύντομα να έρθει για το ζώδιό σου, η οποία θα σε βάλει σε σκέψεις. Η δυνατότητα να αρνηθείς υπάρχει φυσικά, αλλά καλό θα ήταν να μην το κάνεις. Αν φερθείς έξυπνα, θα καταφέρεις πολλά. Αξιολόγησε προσεκτικά τις προϋποθέσεις και δράσε ανάλογα για να οδηγήσεις την κατάσταση στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ερωτικά

Αισθηματικά, σήμερα η αισιοδοξία που θα έχεις θα είναι πολύ μεγάλη. Θα κάνεις το ταίρι σου να περάσει πολύ καλά μαζί σου.

Ιχθείς

Γενικά

Η κοινωνικότητα του ζωδίου σου βρίσκεται στα καλύτερα επίπεδα τώρα και πολύ σύντομα θα καταφέρεις να βελτιώσεις αρκετούς ακόμη τομείς της ζωής σου. Μην αφήσεις πολύτιμο χρόνο να χαθεί τώρα που οι συνθήκες ευνοούν κάθε μορφή δράσης και οδηγούν με ευκολία στην επιτυχία. Λίγη ξεκούραση θα βοηθήσει να ανταποκριθείς καλύτερα σε όλα.

Ερωτικά

Κάποια πράγματα στη σχέση σου θα βελτιωθούν και θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα. Σήμερα θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Αν δεν υπάρχει ταίρι στη ζωή σου, η Αφροδίτη από τους Διδύμους θα σε ευνοήσει αισθηματικά, για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!