Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Οι αστρολογικές προβλέψεις (10/7)

ΚΡΙΟΣ

Η πρόνοια και η λογική σου κρίση θα σώσουν κάποιες καταστάσεις που θα σου συμβούν στη δουλειά και θα σε αποσυντονίσουν. Θα θελήσεις να τακτοποιήσεις τα πάντα γιατί δεν αλλάζεις με τίποτα τις διακοπές σου. Αν είσαι δεσμευμένος περνάς καλά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος ένας έρωτας από τα παλιά φουντώνει ξανά.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι μια καλή μέρα -μετά από πολύ καιρό που σου έρχονταν κατραπακιές- να μιλήσεις για δουλειά και να προλειάνεις το έδαφος για κάτι καλό που κυνηγάς. Θα καταλάβεις ότι πρέπει ν’ αφήσεις τη σιγουριά σου αν θέλεις να κερδίσεις περισσότερα. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σού συμπαραστέκεται πολύ. Αν είσαι αδέσμευτος μια γνωριμία σε ενθουσιάζει.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η γνώμη ενός καλού συνεργάτη σου μετράει στη δουλειά, όχι γνώμες άσχετων. Εξάλλου τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα. Με τη λογική σου κρίση και τη διπλωματία σου θα γεμίσεις πάλι το ταμείο σου. Αν είσαι δεσμευμένος απόφυγε να τσιλιμπουρδίζεις. Αν είσαι αδέσμευτος μην παρασυρθείς από μεγάλα λόγια ή τουλάχιστον μην επενδύσεις σε μια νέα σχέση.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι μια συμφωνία που την κυνηγούσες καιρό και πραγματικά είναι άθλος που θα καταφέρεις να φέρεις στα νερά σου έναν τόσο δύσκολο ανταγωνιστή. Οι συνάδελφοί σου σε θαυμάζουν. Μόνο μην γκρινιάζεις γιατί μόνος σου γκαντεμιάζεις την τύχη σου. Αν είσαι δεσμευμένος μην απομακρύνεσαι από το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος νέο πρόσωπο εμφανίζεται δυναμικά.

 

ΛΕΩΝ

Το να καταφέρεις να ξεπεράσεις μια οικονομική κρίση που θα παρατηρηθεί στη δουλειά σου θα το πετύχεις μόνο αν έχεις δυνατούς «συμμάχους», οπότε μην έχεις έπαρση. Δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μόνος σου. Αν είσαι δεσμευμένος περνάς ένα ειδυλλιακό βράδυ με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος μην πας στο φαντεζί αλλά στο καθημερινό.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχεις καταφέρει να πείσεις έναν παλιό σου συνεργάτη ότι μια ιδέα σου θα είναι κερδοφόρα αλλά να θέσεις και τους δικούς σου όρους. Αν επιμείνει μόνο στη δική του, τότε μην το διακινδυνεύσεις. Κάνε ένα «μάζεμα» στα οικονομικά σου. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σε στηρίζει ενώ αν είσαι αδέσμευτος έρχεται νέα γνωριμία.

 

ΖΥΓΟΣ

Να μη φοβηθείς να χαλάσεις συνεργασίες αν βλέπεις ότι αποτελούν «τροχοπέδη». Τα «βαρίδια» σε εμποδίζουν να κάνεις πράγματα που θέλεις. Μη σκέφτεσαι πολύ για το πώς σε βλέπουν οι άλλοι. Σημασία έχει να σε υπολογίζουν και να συνεργάζονται καλά μαζί σου. Αν είσαι δεσμευμένος περνάς όμορφα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα δεν χρειάζεται να παλέψεις για κάτι που θέλεις στη δουλειά. Θα σου έρθει… ουρανοκατέβατο. Μην είσαι καχύποπτος. Βάλε στο «παιχνίδι» έμπιστους συνεργάτες σου ώστε να οργανωθείτε καλά απέναντι στον ανταγωνισμό. Αν είσαι δεσμευμένος προτίμησε να χαλαρώσεις. Αν είσαι αδέσμευτος θα πλησιάσεις πρόσωπο στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχεις το κακό να μπλέκεις σε καταστάσεις που δεν σε αφορούν. Μην ακούς τα κουτσομπολιά και παίρνεις το μέρος του ενός ή του άλλου σε διαμάχες. Αν εμπλακείς θα χάσεις την καλή σου φήμη. Αν είσαι δεσμευμένος θα περάσεις ένα ερωτικό βράδυ. Αν είσαι αδέσμευτος μια νέα γνωριμία σε απογειώνει με μια ματιά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ίσως λόγω καλοκαιριού δεν βρεις τα κατάλληλα πρόσωπα για να υλοποιήσεις ένα επαγγελματικό σου σχέδιο, οπότε περίμενε για να είσαι σίγουρος. Άλλωστε χρειάζεται να ξεκουραστείς και να κάνεις ένα ταξιδάκι γιατί η εργασιομανία σε έχει καταβάλει. Αν είσαι δεσμευμένος αρκετές θα είναι σήμερα οι τριβές με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα χρειαστεί να κάνεις ένα ταξίδι για μια επαγγελματική ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί. Έχεις παλέψει πολύ. Η επιτυχία αν το χειριστείς σωστά είναι στο… τσεπάκι σου. Προχώρα. Όσο για τον έρωτα, αν είσαι δεσμευμένος πρόσεξε τι λες και πώς το λες στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος ένα νέο πρόσωπο θα σε πλησιάσει.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Έχεις αρχίσει να χαλαρώνεις καθώς σκέφτεσαι τις διακοπές σου. Δούλεψε σκληρά για να μπορέσεις να φύγεις χωρίς σκοτούρες, αλλιώς θα επιστρέψεις άρον άρον γιατί από ένα λάθος θα κινδυνέψει σοβαρά η δουλειά σου. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σου δείχνει στοργή. Αν είσαι αδέσμευτος, ρώτα το πρόσωπο που «βολιδοσκοπείς».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!