Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Οι αστρολογικές προβλέψει (5/7)

ΚΡΙΟΣ

Θα πάρεις μεγάλη χαρά από μια επαγγελματική ευκαιρία. Οικονομικά μην προσπαθήσεις να στηριχθείς στους άλλους, γιατί θα βγεις χαμένος. Προχώρα με τις δικές σου δυνάμεις και απόφυγε να δανειστείς χρήματα. Αν είσαι δεσμευμένος, μην έχεις παράλογες απαιτήσεις από το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις μια καλή γνωριμία. Να μην περιμένεις γρήγορη εξέλιξη.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Είσαι από τα τυχερά ζώδια και θα έχεις λάμψη στην καριέρα σου. Ευνοούνται επαγγελματικά ανοίγματα με πρόσωπα από το εξωτερικό, ένας στόχος σου πραγματοποιείται και αναγνωρίζεται η αξία σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μη φέρνεις ανασφάλεια στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μην επενδύεις γρήγορα σε νέες γνωριμίες.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα καταφέρεις να επιλύσεις επαγγελματικά προβλήματα που σε απασχολούσαν καιρό. Επίσης θα καταλάβεις ποιοι από τους συνεργάτες σου είναι πραγματικά κοντά σου και θα σε βοηθήσουν. Αν είσαι δεσμευμένος, απόλαυσε αυτό που έχεις χωρίς απληστία. Αν είσαι αδέσμευτος, κάνε σήμερα το πρώτο βήμα. Θα εκπλαγείς με το πόσο γρήγορη θα είναι η θετική απάντηση.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το σύμπαν σού στέλνει ευκαιρίες για να επιλύσεις οικονομικά θέματα που σε βασανίζουν. Μην αρχίσεις τη μουρμούρα και ρίξου στη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος, επιλύεις ένα πρόβλημα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, να περιμένεις ότι ο έρωτας θα σου χτυπήσει την πόρτα. Μην αρχίσεις τη μεμψιμοιρία, γιατί θα το χαλάσεις μόνος σου.

 

ΛΕΩΝ

Είσαι πανέτοιμος να κάνεις ανανεωτικές κινήσεις τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα συναισθηματικά σου θέματα. Οικονομικά τα πας καλά, οπότε προχώρησε χωρίς έπαρση και ένα ένα τα θέματα. Αν είσαι δεσμευμένος, βάζεις γλύκα στην καθημερινότητά σας. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις, αν και δεν σου αρέσουν οι επιπόλαιες σχέσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε αναζωογονεί το καλοκαιράκι και γίνεσαι πιο σεξουαλικός και παθιασμένος για νύχτες έρωτα. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις εξομολογήσεις θαυμασμού και ευχάριστες εκπλήξεις. Όσο για τα επαγγελματικά σου μην αγχώνεσαι, γιατί έχουν πάρει καλό δρόμο. Να ακολουθήσεις τον προγραμματισμό σου και να μην ενθουσιαστείς από λόγια τρίτων προσώπων.

 

ΖΥΓΟΣ

Κρατάς κάποια συναισθηματικά κατάλοιπα που δεν σε βοηθούν να πας παραπέρα στη συναισθηματική σου ζωή. Έχεις καλές επαγγελματικές προτάσεις και αμφιταλαντεύεσαι ποια να επιλέξεις. Συζήτησέ το με έναν συνεργάτη σου. Αν είσαι δεσμευμένος, όλα κυλούν ομαλά. Αν είσαι αδέσμευτος, μην επιχειρήσεις μια επανασύνδεση. Συνέχισε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα κληθείς να πάρεις μια επαγγελματική απόφαση που θα έχει μεγάλο αντίκτυπο και σε άλλες συνεργασίες σου. Να ζητήσεις τη γνώμη προσώπων που συνεργάζεσαι μαζί τους πολλά χρόνια και σε εκτιμούν. Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε τρυφερότητα στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις φλερτ χωρίς κάτι ουσιαστικό. Εσύ θέλεις κάτι να σε ταρακουνήσει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Βγαίνεις πολύ κερδισμένος από το πλανητικό σκηνικό. Η μέρα σου είναι γεμάτη νέες ιδέες, σχέδια, εμπνεύσεις, προτάσεις συνεργασίας, συζητήσεις οικονομικές αλλά και μια νύχτα πάθους με το ταίρι σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μην αντιδράς με ζήλιες στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις μια γλυκιά γνωριμία που θα εξελιχθεί γρήγορα σε σχέση.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μέρα είναι εξαιρετική για να θέσεις στόχους που θα πετύχεις γρήγορα. Πρόσεξε μόνο ποιους θα εμπιστευτείς και να μην προκαλέσεις εντάσεις με συναδέλφους ή συνεργάτες σου, γιατί αυτό θα καθυστερήσει τα σχέδιά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις στιγμές με το ταίρι σου και ένα ταξίδι. Αν είσαι αδέσμευτος, θέλεις την ησυχία σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα έχεις ευχάριστα νέα στα επαγγελματικά σου. Όμως δεν πρέπει να σταματήσεις να προσπαθείς. Επίσης έχε τον νου σου, γιατί κάποιος συνεργάτης σου θα θελήσει να καρπωθεί μια επιτυχία σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μη λοξοκοιτάς. Αν είσαι αδέσμευτος, μην υποκύπτεις σε κολακείες. Απολαμβάνεις το φλερτ και νιώθεις τυχερός.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Ασχολήσου με τρέχοντα θέματα της δουλειάς και σιγά σιγά οργανώσου για καινούργιες διεκδικήσεις. Θα πάρεις ικανοποίηση από τη συμπεριφορά ενός συνεργάτη ή φίλου σου και μαζί θα σχεδιάσετε ένα επόμενο επαγγελματικό χτύπημα. Αν είσαι δεσμευμένος, μην έχεις νεύρα. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις ένα καλό προξενιό από έναν φίλο.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!