Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Οι αστρολογικές προβλέψεις (4/7)

ΚΡΙΟΣ

Να μην κάθεσαι άπρακτος και τα περιμένεις όλα από τους άλλους. Έχεις δυνατούς συμμάχους στα σχέδιά σου, αλλά θα πρέπει να δεις τις ευκαιρίες προτού εξαφανιστούν. Προσάρμοσε κάποια πράγματα στα μέτρα σου. Αν είσαι δεσμευμένος, ζήσε μια νύχτα πάθους. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις. Καλοκαιράκι γαρ και θέλεις να το ζήσεις με όλες τις αισθήσεις σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Παλιός συνεργάτης σου εμφανίζεται ξανά και με συνοπτικές διαδικασίες θα κλείσετε μια συνεργασία με πολύ καλούς όρους. Μη μείνεις σε συναισθηματισμούς. Βάλε σκληρούς όρους, αν θέλεις να πετύχεις αυτό που επιθυμείς. Αν είσαι δεσμευμένος, φτιάξε μια ρομαντική βραδιά. Αν είσαι αδέσμευτος, θέλεις κάτι ουσιαστικό, πολύ ερωτικό.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι συνεργάτες σου πιστεύουν σε σένα και ξέρουν πως οι ιδέες σου είναι έξυπνες και εφαρμόσιμες, οπότε βάζεις μπροστά μία από αυτές. Χρησιμοποίησε τη διπλωματία σου για να ανοίξεις καινούργιες πόρτες στη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος, θέλεις να τσιλημπουρδίσεις, αλλά προτιμάς να αφεθείς στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, φλερτάρεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κράτα καλά κλειστά τα χαρτιά σου, διότι γύρω σου υπάρχουν ανταγωνιστές που δεν βλέπουν με καλό μάτι την πρόοδό σου. Μια συνεργασία θα κινδυνέψει να διαλυθεί από ένν συνεργάτη σου που δεν κρατάει το στόμα του κλειστό. Αν είσαι δεσμευμένος, είναι η στιγμή που μπορείς να δείξεις τον ρομαντισμό σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται έρωτας.

 

ΛΕΩΝ

Να μην αφήσεις τον εγωισμό σου να σε παρασύρει σε εκδηλώσεις εντυπωσιασμού, διότι τότε κάποιος θα εκνευριστεί και θα σαμποτάρει τις κινήσεις σου. Μια συνεργασία είναι προ των πυλών, αλλά να κρατήσεις το στόμα σου κλειστό. Αν είσαι δεσμευμένος, είναι μια μέρα -και νύχτα- πάθους. Αν είσαι αδέσμευτος, θέλεις κάτι χαλαρό, οπότε πες το.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ξεκίνα μια καλή συνεργασία και βάλε στον αγώνα έναν δυνατό σύμμαχο. Μην μπλέξεις πολλούς, διότι θα αναποδογυρίσεις την καλή συμφωνία, καθώς θα υπάρχουν πολλές διαφορετικές γνώμες. Αν είσαι δεσμευμένος, μην παρασυρθείς από έναν παράνομο έρωτα. Αν είσαι αδέσμευτος, μια ερωτική προσφορά δεν σε αφήνει αδιάφορο.

 

ΖΥΓΟΣ

Να μην αποφασίσεις βιαστικά για ένα επαγγελματικό θέμα. Προγραμμάτισε το επόμενο επαγγελματικό βήμα σου με ψυχραιμία και σύντομα θα έχεις κέρδη. Μην ενδώσεις σε γνώμες τρίτων, διότι κάποιοι δεν θέλουν να τους βγεις μπροστά. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα φλερτ σε απογειώνει αλλά όχι για πολύ.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βγήκες επιτέλους από το «καβούκι» σου και άρχισες να διεκδικείς αυτά που θέλεις. Οι συνεργάτες σου χαίρονται που σε βλέπουν να τους κοιτάς με λιγότερη καχυποψία. Βάλε προτεραιότητες σε ό,τι θέλεις να κάνεις και μην ξεφύγεις από τον οικονομικό προγραμματισμό σου. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε ανανεώνει. Αν είσαι αδέσμευτος, ψάχνεις πολλά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είσαι ενθουσιώδης, αλλά δεν ξέρεις αν πρέπει τώρα να προχωρήσεις σε κάτι καινούργιο. Καλά κάνεις και το σκέφτεσαι, καθώς η περίοδος δεν είναι καλή για να ξεκινήσεις. Φρόντισε να κλείσεις πρώτα «τρύπες» στα οικονομικά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεσαι πιο κοντά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία σού αλλάζει τη ζωή.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Συζητήσεις, συνεργασίες, ακόμη και ανακωχή με ανταγωνιστή σου που σου προτείνει να μοιραστείτε μια δουλειά και να έχετε και οι δύο κέρδος. Πρακτικό μυαλό έχεις, δες αν σε συμφέρει και βάλε τους όρους σου. Μην αφήσεις πίσω τρέχοντα θέματα. Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε τρυφερότητα. Αν είσαι αδέσμευτος, θα κάνεις μια όμορφη αλλά εφήμερη σχέση.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα πετάς στα ουράνια και θα σκέφτεσαι πώς θα καταφέρεις να έχεις γρήγορα κέρδη, καθώς ένα σχέδιό σου προχωράει πολύ γρήγορα χάρη στη συνδρομή ενός καλού φίλου σου. Μη βάλεις περισσότερα χρήματα μέχρι να δεις πώς πάει. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σού δείχνει πάθος. Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Ένας φίλος θα σου ζητήσει βοήθεια. Να του τη δώσεις, διότι σε έχει βοηθήσει στο παρελθόν και επιπλέον σε ανύποπτο χρόνο θα σε βοηθήσει στο καινούργιο σου εγχείρημα. Προς το παρόν αφιερώσου σε τρέχοντα θέματα που χρήζουν επίλυσης, ιδιαίτερα με οικονομικούς διακανονισμούς. Αν είσαι δεσμευμένος, θα ανανεώσεις τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ερωτεύεσαι.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!