Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Οι αστρολογικές προβλέψεις (3/7)

ΚΡΙΟΣ

Έχεις έναν συνεργάτη που λέει τα μύρια όσα πίσω από την πλάτη σου. Πρόσεξέ τον και αν είναι ανάγκη απομάκρυνέ τον με συνοπτικές διαδικασίες. Μην περιμένεις να σου κάνει κακό. Χρησιμοποίησε τις ισχυρές γνωριμίες σου χωρίς καθυστέρηση. Αν είσαι δεσμευμένος, μίλα με το ταίρι σου χωρίς αναβολή. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν θέλεις τώρα σχέση.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Να μη βιαστείς να απαντήσεις σε μια επαγγελματική πρόταση που σου φαίνεται καλή. Με λογική και προσαρμοστικότητα θα πάρεις την καλύτερη απόφαση. Η δουλειά σου είναι το πάθος σου, οπότε ξέρεις τι θα κάνεις. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε περιβάλλει με αγάπη. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις για γνώμονα το «προσέχω για να έχω».

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχεις μια ψυχρή στάση προς τους συνεργάτες σου. Μην τους αποκλείεις και τους αμφισβητείς διαρκώς. Αυτοί θα σε βοηθήσουν στα δύσκολα. Έχει ανάγκη τόνωσης η δουλειά σου. Θα τα καταφέρεις χάρη στη διπλωματία σου. Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε καβγαδάκι και απόλαυσε τη συντροφικότητα. Αν είσαι αδέσμευτος, γύρισε την πλάτη σε παλιά αγάπη. Ξέφτισε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια ζωή σε κυνηγάει η ανασφάλειά σου. Δεν σε κυνηγάνε οι συνεργάτες σου αλλά το μυαλό σου που σκέφτεται διάφορα. Το ίδιο και στα συναισθηματικά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, βρίσκεις αφορμές για να τσακωθείς. Πρόσεξε γιατί το ταίρι σου είναι στο τσακ να σου κουνήσει το μαντίλι. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται γνωριμία. Εμπιστεύσου το καινούργιο

 

ΛΕΩΝ

Κανόνισε γιατί αν δεν προσαρμοστείς στις πραγματικές ανάγκες σου, σύντομα θα τα βρεις σκούρα. Ξοδεύεις ασύστολα για την καλή εικόνα σου και θα σου λείψουν. Αν είσαι δεσμευμένος, συζήτησε με το ταίρι σου ό,τι σε προβληματίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, πες «όχι» σε ανούσιες γνωριμίες. Θέλεις κάτι δυνατό και θα το βρεις σε ένα ταξίδι σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα χάσεις κάποια χρήματα από κάποια «στραβοτιμονιά» στη δουλειά, αλλά δεν είναι και το τέλος του κόσμου. Έχεις ανοίξει πόρτες, οπότε θα αναπληρώσεις σύντομα τα χαμένα. Να έχεις υπομονή. Οι συνεργάτες σου σε συνδράμουν σημαντικά. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς συντροφικά. Αν είσαι αδέσμευτος, μην μπερδεύεις το πάθος με τη σχέση. Ζήσε το και όπου πάει.

 

ΖΥΓΟΣ

Να μην ενθουσιάζεσαι με κάθε πρόταση, αλλά και μην απογοητεύεσαι με συμπεριφορές που δεν περίμενες από συνεργάτες σου. Παράμεινε ψύχραιμος. Ζύγισε μια οικονομική πρόταση και βάλε τους όρους σου. Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε να παίξεις σε διπλό ταμπλό. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται γνωριμία από το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένας συνεργάτης σου θα σε βοηθήσει να πάρεις μια απόφαση για ένα ρίσκο. Να τον εμπιστευτείς. Μπορείς να ξεκινήσεις αυτό που έχεις ονειρευτεί αλλά όχι με υπερβολές. Αν είσαι δεσμευμένος, μέσα από διάλογο με το ταίρι σου έρχεστε πιο κοντά. Αν είσαι ελεύθερος, ένα πρόσωπο από το διαδίκτυο θα σε εντυπωσιάσει. Να προσέξεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να εμπιστευτείς τη διαίσθησή σου και να μην αφήσεις τους τρίτους να μπουν σφήνα σε ένα οικονομικό θέμα που θα σε απασχολήσει. Άλλωστε έχεις ήδη καταφέρει πολλά. Αν μειώσεις την υπεραισιοδοξία σου, θα δεις πιο καθαρά τα πράγματα. Αν είσαι δεσμευμένος, ζεις ωραίες στιγμές και ανανεώνεσαι. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις για το παιχνίδι.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Συνεργάτης σου θα θελήσει να σου βάλει τρικλοποδιά στη δουλειά. Κινήσου στο παρασκήνιο και μάθε λεπτομέρειες πριν ανακοινώσεις οτιδήποτε. Καλό είναι να τον προσέχεις, χωρίς όμως να δημιουργήσεις τώρα εντάσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς υπέροχα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις και δεν θα περάσεις μόνος σου τις διακοπές σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όλοι σε εμπιστεύονται, παρόλο που σε θεωρούν υπεραισιόδοξο. Αυτό όμως συγκεντρώνει γύρω σου και ενδιαφέροντες συνεργάτες που θέλουν τη δημιουργική τρέλα σου. Μην ενθουσιάζεσαι και χάσεις χρήματα. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, σκέφτεσαι ότι πρέπει επιτέλους να νοικοκυρευτείς.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Έχεις αφήσει πίσω άλυτα θέματα δικά σου, οπότε πρέπει να αρχίσεις να τα τακτοποιείς, αλλιώς δεν θα πας παρακάτω. Πρέπει να βρεις νέες πηγές εσόδων. Μην μπλεχτείς σε έριδες και ξεκαθαρίσματα, γιατί δεν θα σου βγει σε καλό. Αν είσαι δεσμευμένος, σταμάτα να είσαι ζηλιάρης . Αν είσαι αδέσμευτος, ο ρομαντισμός σού αρέσει.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!