Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Οι αστρολογικές προβλέψεις (2/7)

ΚΡΙΟΣ

Θα καταλάβεις ότι τίποτα δεν γίνεται χωρίς συνεργασία και θα σταματήσεις να είσαι όλο νεύρα. Θα κάνεις μια αναγκαστική «ανακωχή», γιατί δεν σε συμφέρει να χάσεις την εύνοια των συνεργατών σου. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου προσπαθεί να σε καταλάβει. Αν είσαι αδέσμευτος, προτιμάς τη μοναξιά σου, αλλά ο έρωτας τρυπώνει.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Έχεις κουραστεί να μοιράζεσαι και θα θελήσεις να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και στο ταίρι σου. Αυτό προέχει, καθώς πρέπει να τακτοποιήσεις τα ψυχικά σου αποθέματα για να προχωρήσεις. Άλλωστε στη δουλειά ξεχωρίζεις. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου είναι δίπλα σου και σε υποστηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται έρωτας που σε ξετρελαίνει.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Να χρησιμοποιήσεις τη διπλωματία σου για να προσεγγίσεις πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις ένα σχέδιό σου που αρχίζει να υλοποιείται. Μην ακούς κάποιους που σε ζηλεύουν. Προχώρα. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου θέλει την προσοχή σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις για το παιχνίδι γιατί αυτό τον καιρό δεν θέλεις δεσμεύσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Να γίνεις απόλυτος στη δουλειά, γιατί να μιλάνε πίσω από την πλάτη σου δεν είναι καλό. Έχεις στηρίγματα για να θέσεις τους όρους σου. Να μην επιτρέψεις σε κανέναν να παίξει με την καριέρα σου. Αν είσαι δεσμευμένος, κρυφές αμαρτίες θα έρθουν στο φως. Αν είσαι αδέσμευτος, νέο πρόσωπο σου κλείνει το μάτι.

 

ΛΕΩΝ

Ποιος σου φταίει αν δεν ακούς και κάνεις πολλά επαγγελματικά ανοίγματα ταυτόχρονα; Τώρα ξέμπλεξέ τα -και άφησε ό,τι μπορείς- αν θέλεις να πας διακοπές χωρίς άγχος. Αν είσαι δεσμευμένος, μην το παίζεις έξυπνος στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, καινούργια γνωριμία φαίνεται ενδιαφέρουσα. Θα ανταποκριθείς και θα περάσετε ωραίες καλοκαιρινές ημέρες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Χρειάζεσαι ξεκούραση. Η δουλειά εκεί θα είναι, οπότε κάνε ό,τι μπορείς για να ξεκουραστείς και όχι τώρα ανοίγματα σε κάτι καινούργιο. Προγραμμάτισε ένα ταξίδι και άφησε τη δουλειά για λίγο στον αυτόματο πιλότο. Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε τρυφερότητα στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μην επενδύσεις πολύ σε μια νέα γνωριμία. Πέρνα καλά.

 

ΖΥΓΟΣ

Να αφιερωθείς στη δουλειά, γιατί θέλεις να καταφέρεις να περάσεις όσο πιο πολλές ημέρες μπορείς αργότερα στις διακοπές σου ξέγνοιαστος με αγαπημένα σου πρόσωπα. Έχεις βάλει σε μια σειρά τα οικονομικά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου θέλει στοργή. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις προς κάθε κατεύθυνση και κάτι πετυχαίνεις για να σε ανεβάσει ψυχολογικά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια οικονομική συμφωνία είναι προ των πυλών, οπότε ηρέμησε και συγκεντρώσου. Να είσαι καχύποπτος ακόμα και με τους άμεσους συνεργάτες σου δεν σε οδηγεί πουθενά. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου θέλει να σε απομονώσει. Αν είσαι αδέσμευτος, θα πλησιάσεις πρόσωπο στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Αν το βλέπεις σοβαρά, προχώρα στο παρασύνθημα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα πετύχεις κάτι που θέλεις επαγγελματικά αλλά και προσωπικά, αν βάλεις πρόγραμμα και όχι αν είσαι χύμα στο κύμα. Εσύ τρέχεις από εδώ και από εκεί, αναλώνοντας την ενέργειά σου. Σύνελθε. Χώρια που παραφυλάει η υπερκόπωση. Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να περιορίσεις τη ζήλια σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλέρταρε διακριτικά και όχι πολλούς στόχους.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μείωσε λίγο τις ταχύτητές σου στη δουλειά και κάνε τα απολύτως απαραίτητα, γιατί οφείλεις στον εαυτό σου λίγη ξεκούραση. Είναι ευκαιρία να οργανώσεις ένα ταξιδάκι με το ταίρι σου ή ακόμα και μόνος, γιατί παρέα θα βρεις. Ξέρεις την τέχνη του φλερτ. Τα οικονομικά σου πάνε καλά. Αν είσαι δεσμευμένος, κάνε έρωτα, όχι πόλεμο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα πετάς στα ουράνια, καθώς από το πουθενά σκάει μια επαγγελματική πρόταση. Μην την προσπεράσεις, γιατί αργότερα θα έχει φύγει το τρένο. Καλή η υπεραισιοδοξία, αλλά να γεμίζει και το ταμείο σου. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου θέλει περισσότερη σοβαρότητα. Όσο για τον έρωτα, αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις. Τρώγοντας έρχεται η όρεξη.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Τα οικονομικά σου βελτιώνονται αισθητά. Μην αγχώνεσαι από κάποιες μικρές αναποδιές. Μην αφήνεις τους άλλους να αποφασίζουν για σένα και πάρε ένα ρίσκο στη δουλειά, αν έχεις επιλέξει και έχεις εμπιστοσύνη στους κατάλληλους συνεργάτες. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε υποστηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, πλησιάζεις νέο πρόσωπο.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!