Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Οι αστρολογικές προβλέψεις (1/7)

ΚΡΙΟΣ

Ο μήνας ξεκινάει φέρνοντάς σου καλή διάθεση και πολλά δώρα. Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις θέματα που χρόνιζαν, ειδικά στην οικογένειά σου. Μην αναλωθείς σε κουβέντες, γιατί κακό θα κάνουν. Στη δουλειά τα πας καλά. Στα αισθηματικά σου μην αγχώνεσαι, γιατί χαλάς στιγμές. Αν είσαι ελεύθερος, ανοίξου σε νέες γνωριμίες. Πέρνα όσο καλύτερα γίνεται.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα συμβούν διάφορα που θα σε κάνουν να αμφιβάλλεις για αποφάσεις που έχεις πάρει τον τελευταίο καιρό. Καλό είναι να μην επηρεάζεσαι από τρίτους και να ακολουθείς το ένστικτό σου σε θέματα δουλειάς. Μην εκφράζεις συνεχώς παράπονα στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μην περιμένεις να κάνει η άλλη πλευρά το πρώτο βήμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα ανατραπούν κάποια σχέδιά σου με αποτέλεσμα να αλλάξεις το πρόγραμμά σου και τις ιδέες που είχες μέχρι τώρα. Μην μπλεχτείς σε κουτσομπολιά, γιατί θα βγουν εις βάρος σου. Συνέχισε να κάνεις ό,τι έχεις προγραμματίσει. Θα περάσεις μια νύχτα πάθους με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, θα σε γοητεύσει νέο πρόσωπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πάρε τις καταστάσεις στα χέρια σου και μην περιμένεις να συμβούν όλα από μόνα τους στη δουλειά. Αυτό δεν σημαίνει να κάνεις βιαστικές κινήσεις, αλλά να δεις τα πράγματα με ψυχραιμία, γιατί οι αποφάσεις σου θα έχουν αντίκρισμα στο μέλλον. Αν είσαι δεσμευμένος, λύσε ένα θέμα τώρα. Αν είσαι ελεύθερος, σύντομα έρχεται νέος έρωτας.

ΛΕΩΝ

Να συγκρατήσεις την ψυχραιμία σου, ώστε να μπορέσεις να δεις τις καταστάσεις στη δουλειά πιο χαλαρά και στις πραγματικές τους διαστάσεις. Η μέρα είναι κατάλληλη για δράση, δίχως να σε ενδιαφέρουν οι γνώμες των άλλων. Θα περάσεις ένα ρομαντικό βράδυ με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα πλησιάσεις το στόχο σου αποτελεσματικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα έχεις μια ανεξέλεγκτη χαρά και ίσως δεν αξιολογήσεις σωστά ορισμένες καταστάσεις στη δουλειά σου. Μην κάνεις κινήσεις πανικού θέλοντας να μην απογοητεύσεις τους γύρω σου ή τους δικούς σου ανθρώπους. Το ταίρι σου έχει παράπονα. Αγκάλιασέ το. Αν είσαι αδέσμευτος, η γνωριμία που περιμένεις δεν θα αργήσει να εμφανιστεί. Μη μείνεις σε λεπτομέρειες.

ΖΥΓΟΣ

Η μέρα είναι ευνοϊκή για εσένα, ιδίως στα επαγγελματικά σου, όπου σημειώνεις μια επιτυχία που δεν την περιμένεις. Μόνο που θα πρέπει να ξεκολλήσεις από κάποιες απόψεις που δεν σε αφήνουν να δεις την πραγματικότητα. Αν είσαι δεσμευμένος, μην αφήνεις προβλήματα να συσσωρεύονται. Αν είσαι αδέσμευτος, η μοναξιά σου τελειώνει. Έρχεται κάτι καλό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα επιλύσεις προβλήματα της οικογένειας που σε απασχολούσαν εδώ και καιρό. Θα βγουν στην επιφάνεια μυστικά που θα σε προβληματίσουν, αλλά και θα σε κάνουν να δεις τα πράγματα καθαρά. Μην ανοίξεις συζητήσεις, γιατί κάποιοι θέλουν να σε… τουμπάρουν. Αν είσαι δεσμευμένος, μην αγχώνεις το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, θα γνωρίσεις ένα ενδιαφέρον πρόσωπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα έχεις καλές εξελίξεις σε εργασιακά θέματα και θα δεις κάποιους στόχους σου να πραγματοποιούνται. Αρχίζεις να ανοίγεσαι σε καινούριες δραστηριότητες. Είσαι δυναμικός κι αυτό βοηθάει στην καλή έκβαση των σχεδίων σου. Αν είσαι δεσμευμένος θα χαρείς τον έρωτα με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, μια ευχάριστη είδηση θα σε κάνει να σκεφτείς επανασύνδεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα βγουν στην επιφάνεια υποθέσεις που θα χρειαστούν άμεσα λύσεις. Κινήσου με μεθοδικότητα και με τους κατάλληλους συνεργάτες θα βγεις από το αδιέξοδο. Να κρατήσεις χαμηλούς τόνους. Αν είσαι δεσμευμένος, μην καταπιέζεις το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μπορεί να μην έχεις όρεξη, αλλά έρχεται έρωτας σφοδρός που θα… ταράξει την καθημερινότητά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι εξελίξεις τρέχουν και μαζί με αυτές έρχονται και οι ευκαιρίες που σου φέρνει το πλανητικό σκηνικό. Θα έχεις επιτυχία σε ό,τι κι αν αποφασίσεις, αρκεί να είσαι προσηλωμένος στο στόχο σου. Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις αμφιβολίες για το ταίρι σου. Μη γίνεις άδικος. Αν είσαι αδέσμευτος, θα σαγηνεύσεις το αντικείμενο του πόθου σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα κερδίσεις θετικές εντυπώσεις από τον περίγυρό σου. Έρχονται ευχάριστα γεγονότα στη δουλειά σου. Θα ανέβει η ψυχολογία σου, ενώ θα βάλεις τις βάσεις για καινούρια σχέδια. Μην αναλωθείς σε κουτσομπολιά και μη δώσεις σημασία σε λεπτομέρειες που χαλάνε τη διάθεσή σου, αλλά και στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, μην μπλέξεις σε «καμένες» καταστάσεις.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!