Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αστρολογικές προβλέψεις Σαββατοκύριακου 29/30/6

ΚΡΙΟΣ

Είσαι σε μια διαδικασία να κατανοήσεις σε βάθος τον εαυτό σου. Πρόσεξε, γιατί η νοοτροπία και τα συναισθήματά σου θα έχουν σημαντικό αντίκτυπο στην υγεία σου. Θα χρειαστεί να έχεις το νου σου την Παρασκευή με τη Νέα Σελήνη, γιατί ως ζώδιο του Παρορμητικού Σταυρού επηρεάζεσαι άμεσα και μπορεί να πάρεις κάποιες λανθασμένες αποφάσεις, που όμως θα σε δεσμεύσουν για πολύ καιρό μετά. Οι συνεργασίες σου ενισχύονται με μια ενέργεια γεμάτη κατανόηση που κάνει πιο δυνατούς τους δεσμούς αγάπης. Αν έχεις σχέση, εμβαθύνεις περισσότερο στο ερωτικό κομμάτι. Αν είσαι ελεύθερος, άφησε την τρυφερότητά σου να σε οδηγήσει στο κατάλληλο πρόσωπο που θα σε απογειώσει σε όλους τους τομείς.

ΤΑΥΡΟΣ
Θα είναι ένας σχετικά καλός μήνας γεμάτος αποφασιστικότητα, δράση, θέληση και επιτυχία. Νιώθεις τολμηρός και παίρνεις γρήγορες αποφάσεις, σύμφωνα με τα πιστεύω και τις αξίες σου. Σε απασχολεί πολύ το οικονομικό κομμάτι, αλλά μην ανησυχείς, γιατί σύντομα θα πάρεις καλά νέα που αφορούν τη δουλειά σου ή άλλες πιθανές συνεργασίες. Οι άλλοι αναγνωρίζουν την αξία σου και αυτό σε χαροποιεί. Να προσέξεις μόνο να μη γίνεις εριστικός με τους γύρω σου. Θα κάνεις συζητήσεις για να προσεγγίσεις τους στόχους σου. Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις καθετί ωραίο με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, πλησιάζεις με επιτυχία το αντικείμενο του πόθου σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο κυβερνήτης σου Ερμής θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου αυτή την περίοδο, ενώ η επιρροή του Ποσειδώνα θα σου φέρει έμπνευση αλλά και πιθανές ψευδαισθήσεις ή απατηλές υποσχέσεις. Θα αποκαλυφθούν αλήθειες μέσα στη δουλειά ή στην προσωπική σου ζωή που θα χρειαστεί να έχεις πολύ θάρρος για να τις αντέξεις. Μέσα από αυτές, όμως, θα αναδιοργανωθείς και θα βγεις πιο δυνατός, έτοιμος να διεκδικήσεις ό,τι θέλεις. Θα είσαι δραστήριος, ενώ η δημοφιλία σου θα είναι στα ύψη. Θα κάνεις προσοδοφόρες συζητήσεις για δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε πιθανές ατασθαλίες σου, γιατί ελλοχεύει κίνδυνος να αποκαλυφθείς. Αν είσαι ελεύθερος, φλερτάρεις και έχεις πολλές επιλογές. Διάλεξε και φύγε για διακοπές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η πνευματικότητα και τα συναισθήματά σου θα μπουν σε πρώτο πλάνο αυτόν το μήνα. Θα ακολουθήσεις το ένστικτό σου, καθώς θα κληθείς να πάρεις δύσκολες αποφάσεις. Ειδικά την Παρασκευή, με τη Νέα Σελήνη να σε… χτυπάει κατακούτελα, πρόσεξε τυχόν αποφάσεις που θα πάρεις, διότι θα έχουν δεσμευτικό χαρακτήρα για σένα. Επίσης, τσέκαρε τους συνεργάτες σου, γιατί κάποιοι δεν είναι τόσο πιστοί όσο δείχνουν και θα σου χαλάσουν στρωμένη δουλειά. Το ταίρι σου δεν φαίνεται να συμμερίζεται την ανάγκη σου για ένα ταξίδι, καθώς θέλει να κάνετε οικονομίες. Αν είσαι αδέσμευτος, σταμάτα τη μουρμούρα και διεκδίκησε αυτό που σου αρέσει. Προχώρα γρήγορα.

ΛΕΩΝ
Με τον Ερμή να μπαίνει στο ζώδιό σου, θα νιώσεις την ανάγκη να επικοινωνήσεις ακόμα περισσότερο τις ιδέες σου. Μην πιέσεις κανέναν να σε ακολουθήσει. Άσε όποιον θέλει από τους συνεργάτες σου να… κατέβει από το καράβι, πριν ξεσπάσει η θαλασσοταραχή. Κράτα μικρό καλάθι για νέες συνεργασίες που σου υπόσχονται γρήγορα κέρδη. Βάδισε αργά στο δικό σου δρόμο. Στα επαγγελματικά, θα είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα, αλλά είσαι καλός «καπετάνιος». Στα συναισθηματικά σου, το ταίρι σου σε στηρίζει, γιατί βλέπει τον αγώνα σου. Αν είσαι ελεύθερος, παρ’ όλο που δεν θέλεις τώρα έναν έρωτα, θα σου έρθει από εκεί που δεν τον περιμένεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα έχεις έμπνευση και φαντασία κι ο μήνας θα κυλήσει ομαλά, αρκεί να μην έχεις ψευδαισθήσεις για πράγματα που ξέρεις ότι δεν μπορείς να υλοποιήσεις, κυρίως λόγω υψηλού οικονομικού κόστους. Η δουλειά σου έχει στρώσει, οπότε δεν χρειάζονται πειραματισμοί και άλματα. Πρόσεξε, γιατί θα έχεις προστριβές με συνεργάτες σου και δεν σε συμφέρει. Κινήσου με την αποφασιστικότητα και την πειθαρχία που σε διακρίνει και θα πετύχεις ένα στόχο με το που θα μπει ο μήνας και θα ξεφύγεις από οικονομικά άγχη. Το ταίρι σου σε θέλει περισσότερο κοντά του. Αν είσαι αδέσμευτος, μη ζητάς πολλά, αν θέλεις να μείνει ο έρωτας. Συνέχισε.

ΖΥΓΟΣ
Καλός μήνας για να φέρεις ισορροπία στις επαγγελματικές ή προσωπικές σχέσεις σου. Θα προσπαθήσεις να βρεις λύσεις σε προβλήματα συνεργασίας και θα τα καταφέρεις. Να προσέξεις εντάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον και αποφάσεις που θα πάρεις, καθώς η Νέα Σελήνη της Παρασκευής σε επηρεάζει σημαντικά και μπορεί να κάνεις λάθος εκτιμήσεις ή να εμπιστευτείς ακατάλληλα πρόσωπα. Το σίγουρο είναι πως δεν θα πλήξεις. Αν είσαι δεσμευμένος, συντονίζεσαι με το ταίρι σου και περνάτε καλά. Αν είσαι αδέσμευτος, ποιος σου φταίει που τα ζυγίζεις όλα; Ο έρωτας δεν μπαίνει στη ζυγαριά. Ζήσε τον. Μπορεί να είναι «πυροτέχνημα», αλλά και σχέση ζωής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αποκαλύψεις στη δουλειά αλλά και στην προσωπική σου ζωή θα σε αποπροσανατολίσουν. Αυτό όμως δεν θα διαρκέσει πολύ. Έχεις δύναμη και θα καταλάβεις πως κρατάς την επιτυχία στα χέρια σου. Με σκληρή δουλειά θα πετύχεις τους στόχους σου αυτόν το μήνα και θα γίνεις και αντικείμενο σχολιασμού από τους συνεργάτες σου. Μην ακούς και προχώρα. Συμφέρουσες προτάσεις έρχονται. Μην κλειστείς στο «καβούκι» σου και τις προσπεράσεις, γιατί θα το μετανιώσεις. Τα οικονομικά σου πάνε καλά. Αν είσαι δεσμευμένος, μην «τρώγεσαι» για καβγά. Το ταίρι σου δεν αντέχει άλλο την επικριτική διάθεση και την «απομάκρυνσή» σου. Αν είσαι αδέσμευτος, νέο πρόσωπο σε κάνει να ανοιχτείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θα έχεις έμπνευση και φαντασία στις επαφές σου, αλλά θα πρέπει να εξετάσεις με μεγάλη προσοχή οικονομικές σου υποθέσεις. Μη στηριχτείς σε γνώμες και προβλέψεις άλλων. Κάνε το δικό σου προϋπολογισμό και μη βιαστείς να ξεκινήσεις κάτι νέο. Θέλει σκέψη και πολλή δουλειά προετοιμασίας για να πετύχει. Θα έχεις προτάσεις για συνεργασία, αλλά μη βάλεις «δύο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη». Ακολούθησε αυτό που σου δίνει περισσότερη χαρά κι όχι κέρδος. Το ταίρι σου θα σου κάνει παράπονα. Το έχεις εγκαταλείψει στην τύχη του. Πηγαίνετε ένα ταξιδάκι. Αν είσαι ελεύθερος, σε μια μετακίνηση βρίσκεις καλοκαιρινό έρωτα. Να διασκεδάσεις, γιατί δεν θα είναι για πολύ. Άλλωστε, θέλεις κάτι χαλαρό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο νέος μήνας φέρνει σταθερότητα στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου. Την Παρασκευή, με τη Νέα Σελήνη που… σε χτυπάει ανελέητα πρόσεξε τη συμπεριφορά σου απέναντι σε φίλους, συνεργάτες και στο ταίρι σου. Αν τσακωθείς, θα είναι δύσκολο να αποκαταστήσεις τη σχέση σας. Επίσης, μην πάρεις τώρα μια επαγγελματική απόφαση που θα σε δεσμεύσει για καιρό. Με την πειθαρχία που σε διακρίνει θα καταφέρεις να… ξεκλειδώσεις σχέδια που τα είχες στο συρτάρι και να «ξεσκονίσεις» οικονομικές προτάσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, μην παραμελείς το ταίρι σου για τη δουλειά, γιατί θα… πετάξει το πουλάκι. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν έχεις όρεξη για φλερτ. Κι όμως, έρχεται έρωτας.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα έχεις έντονες συζητήσεις και αποκαλύψεις στον επαγγελματικό τομέα, αλλά ευτυχώς θα προλάβεις κάποιες… στραβοτιμονιές τρίτων, ώστε να μην κινδυνεύσει το ταμείο σου. Μη βλέπεις τα πράγματα με ελαφρότητα και το μόνο που σε ενδιαφέρει αυτήν τη στιγμή είναι πώς θα ξεκινήσεις τις διακοπές σου. Η δουλειά σου χρειάζεται σωστούς ελιγμούς. Άκου τι σου λένε πρόσωπα που σε αγαπάνε. Έκανες πολλή δουλειά για να την αφήσεις να πάει χαμένη. Πρόσεξε μια νέα συνεργασία κι άσε να περάσει η Νέα Σελήνη της Παρασκευής, που είναι πολύ δεσμευτική σε ό,τι κάνεις. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου νιώθει τις ανησυχίες σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Πρόσεξε τις φιλικές σου σχέσεις, γιατί ο νέος μήνας θα σου φέρει… ταραχές και αμφισβητήσεις. Το ίδιο θα συμβεί και στον επαγγελματικό τομέα, γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι ψύχραιμος, ώστε να δεις και να αντιμετωπίσεις πρόσωπα που θα αλλάξουν συμπεριφορές. Έχεις κατέβει… από το «συννεφάκι» σου και κάνεις πράξη τα σχέδιά σου. Είσαι σε καλό δρόμο, οπότε ακολούθησε τη διαίσθησή σου. Με το να στεναχωριέσαι δεν βγαίνει τίποτα. Προχώρα γιατί έχεις δύναμη. Μην κάνεις ζήλιες στο ταίρι σου. Το έχεις κουράσει με τις αμφιβολίες σου. Σύνελθε. Αν είσαι αδέσμευτος, ένας έρωτας γεμάτος ρομαντισμό σε ανεβάζει. Είσαι δυνατός και διεκδικείς αυτό που θέλεις.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!