Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Οι αστρολογικές προβλέψεις (27/6)

ΚΡΙΟΣ

Συζητήσεις για επαγγελματικά θέματα παίρνουν φωτιά και μέσα από αυτές σου δίνεται η ευκαιρία για μια καλή συνεργασία. Είναι θετική ημέρα για να συζητήσεις τους επιμέρους όρους και να διαμορφώσεις το κλίμα υπέρ σου. Αν είσαι δεσμευμένος, βγάζεις στην επιφάνεια το ρομαντισμό σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται νέα γνωριμία. Θα περάσεις διακοπές γεμάτες πάθος.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχεις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις κι αυτό σου προκαλεί άγχος. Να φροντίσεις να το διοχετεύσεις σε πράγματα που αγαπάς. Τα επαγγελματικά σου πάνε καλά και οι συνεργάτες σου βασίζονται σε σένα. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, θα γνωρίσεις νέο πρόσωπο μέσα από τον επαγγελματικό σου περίγυρο. Προχώρα αν θέλεις κάτι σοβαρό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όμορφα προβλέπεται να κυλήσει η μέρα. Επιδιώκεις να είσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος και τα καταφέρνεις. Να προσέξεις, γιατί μπορεί να υποσχεθείς σε συνεργάτες σου πράγματα που δεν θα μπορέσεις να πετύχεις, τουλάχιστον αυτή την περίοδο. Θα θελήσεις να ανανεώσεις τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, αφήνεσαι στο φλερτ ενός προσώπου, το οποίο όμως είναι μόνο υποσχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σταματάς τη μουρμούρα και την αρνητικότητα. Βλέπεις τα πράγματα αισιόδοξα και αυτό σε βοηθάει στη δουλειά και στην προσωπική σου ζωή. Έτσι, παίρνεις πρωτοβουλίες στα επαγγελματικά σου και δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς υπέροχα με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία αλλάζει την κοσμοθεωρία σου.

ΛΕΩΝ

Θα ανοίξεις νέους δρόμους επαγγελματικά. Να κάνεις καλό οικονομικό προγραμματισμό και να εμπιστευτείς παλιούς σου συνεργάτες. Δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μόνος σου. Συντονίσου στην ομαδική δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις κοινούς στόχους με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, θα σου κάνουν ερωτική εξομολόγηση. Φρόντισε να μην το πάρεις για «παιχνίδι».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η καχυποψία σου ενοχλεί τους συνεργάτες σου. Να παραμείνεις ήρεμος ό,τι κι αν σου πουν. Βρίσκεσαι σε μια καλή περίοδο όσον αφορά τα οικονομικά σου, οπότε μη χαλάσεις συνεργασίες για το τίποτα. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν έχεις όρεξη για φλερτ. Ο έρωτας θα έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις.

ΖΥΓΟΣ

Έχεις εύνοια σε θέματα ακίνητης περιουσίας, οπότε υπόγραψε συμβόλαια γιατί θα έχεις σημαντικό κέρδος. Να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις για να μη χάσεις μια επαγγελματική ευκαιρία. Μην κυνηγήσεις δύο προτάσεις ταυτόχρονα, γιατί δεν θα τα βγάλεις πέρα. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς «ζάχαρη» με το ταίρι σου. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος, χτυπάς αριστερά-δεξιά και πετυχαίνεις κάτι, αλλά για λίγο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γίνεσαι πιο διαλλακτικός και δείχνεις κατανόηση στα «θέλω» των άλλων, οπότε επικρατούν ηρεμία και θετική ενέργεια στο εργασιακό σου περιβάλλον. Θα γίνουν σωστές συνεννοήσεις και θα ανοίξει μια πόρτα για καλή συνεργασία. Αν είσαι δεσμευμένος, δείχνεις όλη την ερωτική σου διάθεση στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεσαι κοντά με νέο πρόσωπο. Θα εκπλαγείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις εν θερμώ, γιατί αυτό θα λειτουργήσει αρνητικά. Κυνηγάς πολλά πράγματα ταυτόχρονα, γι’ αυτό και δεν έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Βάλε προτεραιότητες στη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε ξεκουράζει, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, ρίχνεις τα… βέλη σου σε συγκεκριμένο στόχο. Θα σε αναζωογονήσει ο νέος έρωτας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχεις βάλει ένα στόχο και βλέπεις ότι φτάνεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Κι αυτό γιατί είσαι οργανωτικός. Τα πας καλά οικονομικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να είσαι τσιγκούνης. Κοίταξε να διασκεδάσεις κιόλας. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε καταλαβαίνει. Αν είσαι αδέσμευτος, μια φιλία γίνεται έρωτας. Ακολούθησε το πεπρωμένο σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είσαι μες στην καλή χαρά και αυτό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσεις ευχάριστα στη δουλειά, αλλά και στην προσωπική σου ζωή. Είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς στα επαγγελματικά σου, καθώς το μυαλό σου «τρέχει» σε αμμουδιές. Αν είσαι δεσμευμένος, απογειώνεις το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία σε ταξιδεύει στον… έβδομο ουρανό.

ΙΧΘΥΕΣ

Νέες γνωριμίες θα σε βοηθήσουν στη δουλειά σου, όπου χρειάζεσαι ανανέωση. Να βάλεις μπροστά τη λογική σου και όχι το συναίσθημα. Επαγγελματικά τα πας καλά, αλλά θα πρέπει να κάνεις κι έναν καινούριο προγραμματισμό και να μην ακούς γνώμες τρίτων. Το ταίρι σου σε καταλαβαίνει. Αν είσαι αδέσμευτος, μην είσαι καχύποπτος με νέο πρόσωπο.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!