Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Οι αστρολογικές προβλέψεις (19/6)

ΚΡΙΟΣ

Σταμάτα να σου φταίνε όλα. Τα πας καλά – γιατί τα βάζεις με την τύχη σου; Μη φορτώνεσαι κι άλλα πράγματα επαγγελματικά, η υπερκόπωση καραδοκεί. Αν είσαι δεσμευμένος δεν χρειάζεται να αντιδράς με νεύρα. Αν είσαι αδέσμευτος προτιμάς τη μοναξιά σου, αλλά ο έρωτας δεν ρωτάει. Δεν θα είναι τόσο εύκολο να εμπιστευθείς. Προχώρα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Έχεις άγχος αλλά θα πετύχεις το καλύτερο, ειδικά αν έχεις να κάνεις διακανονισμούς με δημόσιες υπηρεσίες ή συζήτηση για νέα εργασία. Να προσέξεις γιατί ό,τι αποφασίσεις θα είναι μη αναστρέψιμο. Αν είσαι δεσμευμένος περνάς καλά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος σκέφτεσαι να επιστρέψεις σε μια παλιά ιστορία. Ο έρωτας είναι μπροστά, όχι πίσω.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Συνεργάτης σου θέλει να σε εξαπατήσει, γι’ αυτό θα βάλει «λυτούς και δεμένους» να σε πείσουν ότι μια συμφωνία δεν είναι συμφέρουσα. Πρόσεξε γιατί ό,τι αποφασίσεις θα είναι δεσμευτικό. Αν είσαι δεσμευμένος απόφυγε τις επαναστατικές δηλώσεις, γιατί το ταίρι σου θα εκραγεί. Αν είσαι αδέσμευτος έρχεται νέα γνωριμία. Συνέχισε μόνο αν ψάχνεις κάτι σταθερό.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σταμάτα να μουρμουράς, γιατί έτσι θα χάσεις μια συμφέρουσα συμφωνία. Ακόμα όμως κι αν αυτό συμβεί, βγάλε από το συρτάρι σου άλλες οικονομικές προτάσεις και εξέτασέ τες με προσοχή. Θα βγάλεις λαβράκι. Αν είσαι δεσμευμένος πρόσεξε γιατί κρυφές αμαρτίες θα έρθουν στο φως. Αν είσαι αδέσμευτος έρχεται νέο πρόσωπο, αλλά φρόντισε να είσαι λίγο αισιόδοξος.

 

ΛΕΩΝ

Να μην ανοίξεις τώρα καινούργια εργασιακά μέτωπα. Μη σε πιάνει πανικός για τα οικονομικά σου. Βρίσκεις λύσεις. Ένας συνεργάτης θα σου ανοίξει έναν δρόμο που ούτε καν τον περίμενες. Ίσως έχει να κάνει με το εξωτερικό. Αν είσαι δεσμευμένος περνάς ένα ειδυλλιακό βράδυ με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος διάλεξε με προσοχή.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Να μην πάρεις φόρα με κάποια κέρδη και κάλυψε τα νώτα σου, γιατί έχεις ανταγωνιστές και πρόσωπα που ζηλεύουν την άνοδό σου. Μην ανακοινώνεις τα σχέδιά σου. Στηρίξου μόνο στο ένστικτό σου. Αν είσαι δεσμευμένος πλησίασε τρυφερά το ταίρι σου κι αν είσαι αδέσμευτος έρχεται νέα γνωριμία που θα σου δείξει έναν άλλο δρόμο.

 

ΖΥΓΟΣ

Φταις για την ανακατωσούρα στα οικονομικά σου, γιατί άφησες κάποιες ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες. Τώρα, κοίτα μπροστά και μη σε πιάνει πανικός. Δούλεψε και να είσαι προσεκτικός με αυτά που σου προτείνουν. Αν είσαι δεσμευμένος μην αφεθείς σε μια παράνομη ερωτική ιστορία. Αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις και προκύπτει κάτι καλό.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ξεκόλλα από την επιφυλακτικότητά σου και συνέχισε την καλή δουλειά που κάνεις. Οργανώσου και βρες νέες πηγές εσόδων. Να θυμάσαι πως ό,τι κάνεις σήμερα θα σε δεσμεύσει σε βάθος χρόνου, οπότε πρόσεχε. Αν είσαι δεσμευμένος προτίμησε να χαλαρώσεις. Αν είσαι αδέσμευτος θα πλησιάσεις πρόσωπο στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να αφήσεις τους άλλους να βγάλουν το φίδι από την τρύπα σε ένα επαγγελματικό θέμα. Θα υπάρξει καβγάς, οπότε καλύτερα να μείνεις μακριά από την ακτίνα πυρός. Άλλωστε, έχεις πολλή δουλειά. Κάνε νέο προγραμματισμό σχεδίων. Αν είσαι δεσμευμένος να περιορίσεις την τάση σου για κτητικότητα. Αν είσαι αδέσμευτος μια νέα γνωριμία σε απογειώνει.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι συνεργάτες σου σου λένε να κινηθείς γρήγορα, αλλά εσύ πας σαν χελώνα και θα το πληρώσεις. Θα χάσεις μια ενδιαφέρουσα συνεργασία. Τουλάχιστον παραδέξου το λάθος σου και εμπιστεύσου τους συνεργάτες σου. Προχώρα μπροστά. Αν είσαι δεσμευμένος αρκετές θα είναι οι τριβές με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος μια επανασύνδεση θα σε προβληματίσει.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η υπεραισιοδοξία βοηθάει, αρκεί να μη γίνεται η αιτία να παραβλέπεις πράγματα σημαντικά. Τα πας καλά οικονομικά, οπότε γιατί να επεκταθείς; Αν είσαι αδέσμευτος μην παίζεις σε πολλά ταμπλό. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σε υποστηρίζει, αρκεί να μην το παίζεις φιλελεύθερος, γιατί θα γυρίσει κι εκείνο το χαρτί και δεν θα σου αρέσει.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Οι συνεργάτες σου επειδή ξέρουν ότι είσαι ευαίσθητος δεν σου λένε πάντα την αλήθεια, γι’ αυτό μην ξοδεύεις άσκοπα για να ευχαριστείς τους πάντες. Κοίτα τον εαυτό σου. Η δουλειά σου χρειάζεται προσοχή. Μην κάνεις όνειρα για επέκταση αυτό τον καιρό. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σου δείχνει στοργή. Αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!