Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Οι αστρολογικές προβλέψεις (17/6)

Κριός

Θα είστε απίστευτα συντονισμένοι με τα συναισθήματά σας και ενδεχομένως να αναγνωρίσετε συναισθηματικά μοτίβα που έχετε κληρονομήσει από τα μέλη της οικογένειάς σας. Καθώς μπορεί να νιώθετε πιο ευαίσθητοι από το συνηθισμένο, αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε μεγαλύτερη αυτογνωσία για τον συναισθηματικό σας κόσμο. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να επιβραδύνετε και να κρατήσετε το ημερολόγιό σας με αρκετό ελεύθερο χώρο. Ίσως να είστε πιο επιρρεπείς να αποσυρθείτε από τον κόσμο, οπότε αφιερώστε χρόνο σε δραστηριότητες που σας προσφέρουν την μεγαλύτερη άνεση και εσωτερική ευδαιμονία.

Ταύρος

Αυτή είναι μια εξαιρετική περίοδος για να ανακαλύψετε βαθύτερες πτυχές του εαυτού σας, καθώς είναι λιγότερο πιθανό να αποσπαστεί η προσοχή σας από τον έξω κόσμο. Εάν είχατε πρόσφατα φορτωμένο πρόγραμμα, τώρα είναι η τέλεια στιγμή να μην έχετε τόσο έντονο εσωτερικό διάλογο και να χαλαρώσετε την φλυαρία στο μυαλό σας, κάνοντας χώρο για ηρεμία. Τα συναισθήματα έρχονται και φεύγουν, και μπορείτε να εξασκηθείτε στο να έχετε μεγαλύτερη συμπόνια για τον εαυτό σας όταν αποδέχεστε πώς νιώθετε αντί να αποφεύγετε την πιο ευαίσθητη πλευρά σας.

Δίδυμοι

Ίσως μπορέσετε να αναγνωρίσετε τι διαταράσσει τη συναισθηματική σας ροή. Όταν ζούμε τη ζωή μας σε αυτόματο πιλότο, μπορεί να μην συνειδητοποιούμε τι μας εξαντλεί την ενέργεια. Αυτές οι κοσμικές ενέργειες μπορούν να σας βοηθήσουν να δεσμευτείτε σε νέες προθέσεις που σας δίνουν τον απαραίτητο χώρο να απελευθερώσετε μπλοκαρισμένα συναισθήματα, ιδιαίτερα την αρνητική αυτοκριτική που επηρεάζει την αυτοεκτίμηση και τη συνολική σας αυτοπεποίθηση. Ίσως θα μπορούσατε να σκεφτείτε πώς ο καθορισμός υγιών ορίων μπορεί να βελτιώσει την αυτοεκτίμησή σας.

Καρκίνος

Αυτή είναι μια απίστευτη στιγμή για να δείτε την καρδιά σας να μαλακώνει με νέους τρόπους. Μπορείτε να δείτε τι σας συγκινεί και τι σας ελκύει. Ήρθε η ώρα να δώσετε προτεραιότητα στην καρδιά σας χωρίς να σκέφτεστε υπερβολικά πώς θα έπρεπε να νιώθετε. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να δημιουργήσετε πιο στενούς δεσμούς, επιτρέποντάς σας να εγκαταλείψετε οποιαδήποτε συναισθηματικά εμπόδια που μπορεί να έχετε θέσει λόγω πόνου ή προδοσίας. Ένα νέο επίπεδο εμπιστοσύνης μπορεί να χτιστεί μέσα σας και με τους γύρω σας.

Λέων

Ενδέχεται να νιώθετε πιο συναισθηματικοί από το συνηθισμένο και να αναπολείτε νοσταλγικές αναμνήσεις του παρελθόντος. Αναλογιζόμενοι τις προηγούμενες εμπειρίες σας, μπορείτε να δείτε πόσο έχετε ωριμάσει και να δείξετε ευγνωμοσύνη για την πρόοδο που έχετε κάνει στο ταξίδι σας. Είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή να πειραματιστείτε με τη ρουτίνα φροντίδας του εαυτού σας και να εξερευνήσετε νέους τρόπους για να νιώσετε για να αισθάνεται όμορφα. Ίσως κάνετε μικρές αλλαγές στο σπίτι σας για να το κάνετε να μοιάζει με ένα ζεστό καταφύγιο.

Παρθένος

Σήμερα, τα συναισθήματά σας μπορεί να έχουν μια υποτονική ένταση που μπορεί να σας φέρει πιο κοντά στις βαθύτερες σας επιθυμίες. Αφιερώστε λίγο χρόνο σήμερα για να σκεφτείτε τις λεπτομέρειες των πιο τρελών οραμάτων σας όσον αφορά την κληρονομιά σας. Επιπλέον, μπορεί να διαπιστώσετε ότι η «κληρονομιά» σας συνδέεται με άλλους συμμάχους στο δίκτυό σας, οπότε είναι καλή ιδέα να μοιραστείτε οποιαδήποτε ιδέα στην οποία εργάζεστε, γιατί δεν ξέρετε ποιος θέλει να συνεργαστεί μαζί σας!

Ζυγός

Είναι η τέλεια στιγμή να συνδεθείτε με την πλευρά του εαυτού σας που έχει να κάνει με την φροντίδα. Είναι μια καλή περίοδος να μάθετε τις ιστορίες πίσω από τα συναισθήματά σας και να ανακαλύψετε το πλήρες φάσμα των συναισθημάτων σας. Επιπλέον, μπορεί να έχετε όρεξη να επιδοθείτε σε διάφορες δραστηριότητες που σας θυμίζουν το πόσο όμορφος είναι ο κόσμος . Κάντε μια εκδρομή σε ένα μουσείο ή μια έκθεση τέχνης.

Σκορπιός

Τα συναισθήματά σας μπορεί να έχουν μια αυξημένη αίσθηση ευαισθητοποίησης σχετικά με την οικογένειά σας και τον τρόπο με τον οποίο γεννηθήκατε, βοηθώντας σας να συνειδητοποιήσετε νέα πράγματα για τον εαυτό σας και τον κόσμο. Μπορεί να αναθεωρήσετε τόσο παρελθοντικές όσο και παρούσες εμπειρίες, επιτρέποντάς σας να δείτε πολλές διαφορετικές προοπτικές. Αυτό το νέο ταξίδι αυτο-ανακάλυψης μπορεί να σας απελευθερώσει από το αίσθημα περιορισμού από προηγούμενες εμπειρίες και να σας βοηθήσει να καθαρίσετε την αρνητική αυτοκριτική.

Τοξότης

Εάν νιώθετε κατακλυσμένοι από τα συναισθήματά σας, αυτή είναι μια καλή στιγμή να δημιουργήσετε χώρο μέσα στην ημέρα σας και να δεσμευτείτε σε κάποιες “τελετουργίες” χαλάρωσης, όπως βαθιές αναπνοές, πρακτικές ενσυνειδητότητας ή απλά να βυθιστείτε στα δημιουργικά σας έργα και χόμπι. Είναι μια εξαιρετική περίοδος να αγκαλιάσετε την φυσική σας συναισθηματική έκφραση χωρίς να κάνετε αυτοκριτική στη διαδικασία. Τα παθιασμένα σας συναισθήματα μπορούν να σας υπενθυμίσουν τι πραγματικά επιθυμείτε και να σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τυχόν τάσεις υπερβολικής σκέψης.

Αιγόκερως

Είναι πιθανό να νιώσετε πιο άνετα να μοιραστείτε τα ευάλωτα σημεία του εαυτού σας με τους φίλους σας ή ακόμα και με άτομα που γνωρίζετε μόνο σε επαγγελματικό επίπεδο. Καθώς γνωρίζετε τους άλλους καλύτερα και αποκτάτε οικειότητα, μπορεί να βιώσετε μεγαλύτερη ενότητα μέσα στους στενούς σας κύκλους. Είναι εντάξει να φοβάστε να πείτε αυτό που έχετε στην καρδιά σας, αλλά οι κοσμικές ενέργειες σήμερα μπορούν να σας βοηθήσουν να διαλύσετε το άγχος της έκφρασης του εαυτού σας, ανοίγοντας ένα νέο επίπεδο ανάπτυξης στις σχέσεις σας.

Υδροχόος

Σήμερα, μπορεί να νιώθετε συναισθηματικά πιο αντιδραστικοί από το συνηθισμένο, σαν να υπάρχουν πολλές αλλαγές που βρίσκονται σε εξέλιξη στο εργασιακό σας περιβάλλον. Το να είστε ανοιχτοί και περίεργοι μπορεί να σας βοηθήσει να αφεθείτε στη παρούσα στιγμή και να ακολουθήσετε το ρεύμα αντί να αντισταθείτε στις μικρές μετατοπίσεις που μπορεί να νιώσετε. Εάν το πρόγραμμα εργασίας σας φαίνεται ότι δεν είναι ευθυγραμμισμένο, είναι μια καλή μέρα να ερευνήσετε τι δεν κάνει την εργασιακή σας ζωή να είναι τόσο παραγωγική ή ικανοποιητική όσο θα μπορούσε να είναι.

Ιχθύες

Εάν σας έχει χτυπήσει πρόσφατα το βέλος του έρωτα ή πειραματίζεστε στον τομέα των ραντεβού, σήμερα είναι πιο πιθανό να ακούσετε τα συναισθήματα πίσω από τις λέξεις που λένε όσοι είναι φρεσκο-ερωτευμένοι. Χρειάζεται να νιώσετε ένα μεγάλο επίπεδο άνεσης και χαλαρότητας όσον αφορά το τι σας κάνει να νιώθετε ρομαντικά ζωντανοί ή ακόμα και τι είναι αυτό που σας ιντριγκάρει. Επομένως, επικοινωνήστε τι είναι αυτό που χρειάζεστε και διασκεδάστε μαθαίνοντας τη δική σας και τη δική τους γλώσσα αγάπης. Θυμηθείτε ότι η συμβατότητα είναι μια επίκτητη δεξιότητα.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!