Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Οι αστρολογικές προβλέψεις (14/6)

Κριός
Ο Δίας στους Διδύμους είναι ένα θαυμάσιο ουράνιο γεγονός για να βιώσετε νέες καινοτόμες λύσεις σε μια υπάρχουσα πρόκληση ή εμπόδιο. Οι Δίδυμοι έχουν έναν απίστευτο τρόπο να σκέφτονται έξω από τα συνηθισμένα. Έτσι προσπαθήστε να δείτε μια λύση από μια αποστασιοποιημένη οπτική γωνία, σαν να ήσασταν παιδί που τη βλέπει για πρώτη φορά. Όπως λένε, όταν συνεχίζετε να προσπαθείτε να κάνετε το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά και δεν λειτουργεί, αυτό ονομάζεται τρέλα.

Ταύρος
Οι Δίδυμοι έχουν να κάνουν με την επικοινωνία. Έτσι ο Ερμής κοντά στον Ήλιο στον δεύτερο οίκο της αυτοεκτίμησής σας έχει να κάνει με το να βρείτε τη δύναμη της φωνής σας και να απαιτήσετε φωναχτά αυτό που επιθυμείτε. Είτε αυτό σημαίνει να ζητήσετε αύξηση στη δουλειά σας είτε να εκφράσετε τις ανάγκες σας σε μια σχέση, αυτή είναι μια πολύ καλή στιγμή για να συνειδητοποιήσετε ότι δεν ζητάτε πολλά όταν ζητάτε περισσότερα.

Δίδυμοι
Αυτή είναι μια υπέροχη μέρα για να ξεκινήσετε ένα νέο δημιουργικό έργο ή τουλάχιστον να επιστρέψετε στον καμβά σας, αν νιώθετε ότι δεν έχετε δώσει προτεραιότητα στη δημιουργικότητά σας πρόσφατα. Μπορεί να διοχετεύσετε κάτι φρέσκο από το υποσυνείδητό σας που θέλει να γίνει γνωστό. Η δημιουργικότητα είναι απίστευτα θεραπευτική και είναι μια ευκαιρία να ακούσετε πραγματικά τη φωνή του εσωτερικού σας παιδιού.

Καρκίνος
Η διαίσθησή σας είναι ιδιαίτερα αυξημένη σήμερα και μπορεί να είστε πολύ ανοιχτοί στο να λάβετε κάποιες ιδέες για το μέλλον σας και για το τι πρέπει να κάνετε για να ευθυγραμμιστείτε με αυτές τις ιδέες. Αν ένα μέρος του εαυτού σας αμφιβάλλει ότι αυτό είναι εφικτό, αναρωτηθείτε από πού προέρχεται η ρίζα αυτής της δυσπιστίας ή του φόβου. Αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να κάνετε λίγη δουλειά με τις σκιές σας, ώστε να αποκτήσετε πρόσβαση σε περισσότερη από τη δύναμή σας.

Λέων
Αν έχετε αμφισβητήσει τα βάθη της αληθινής φιλίας, αυτή είναι μια κρίσιμη στιγμή για να δείτε πού βρίσκεται η πίστη. Ξεκαθαρίστε τις αξίες της φιλίας σας, ώστε να μπορέσετε να φιλτράρετε τις συναντήσεις σας. Αλλά πρώτα, σκεφτείτε τι είδους φίλος είστε και πώς θα μπορούσατε να εκφράσετε τα φιλικά συναισθήματα σας. ά γυαλίσετε τη φιλική σας πίστη. Η εγγύτητα είναι δρόμος που λειτουργεί αμφίδρομα.

Παρθένος
Ο έλεγχος ταχύτητας τελείωσε και τώρα είναι ώρα να περάσετε στην πέμπτη ταχύτητα. Οι άνεμοι ανανέωσης έχουν αυξηθεί στη ζώνη καριέρας σας. Η δύναμη της δημιουργικότητάς σας μπορεί να φέρει μεγάλα αποτελέσματα σήμερα. Δεν είναι ώρα να πάρει κάποιος άλλος τα εύσημα για τη δουλειά σας. Πετάξτε τις τελειομανείς σας ιδιότητες στα σκουπίδια και οραματιστείτε την επιτυχία. Οι πιθανότητες είναι ότι αυτό θα κάνει μια μόνιμη εντύπωση.

Ζυγός
Κάθε καλλιτέχνης εξελίσσει την τέχνη του με την πάροδο του χρόνου, και σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε ένα άλμα σε μια εντελώς νέα στιλιστική ροή. Αν υποβάλετε μια νέα πρόταση, προσθέστε μερικά διαφορετικά στοιχεία καθώς ο πειραματισμός σας είναι βέβαιο ότι θα δημιουργήσει μια ενδιαφέρουσα αίσθηση. Αν αισθάνεστε σαν ντροπαλό κυκλάμινο αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνετε ο πρωταγωνιστής της στιγμής.

Σκορπιός
Αυτή δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να είσαστε ξεροκέφαλοι όσον αφορά την αποδοχή της αλλαγής. Είστε μια δύναμη σήμερα και μπορεί να παρατηρήσετε πως θέλετε να δείξετε στους ανθρώπους τις διαφορετικές πλευρές του εαυτού σας που μπορεί να κρατούσατε στη σκιά. Εκτός κι αν είστε ο ίδιος ο κόμης Δράκουλας, βγείτε στο φως και ακούστε τους σοφούς στίχους από το τραγούδι των Nirvana «Come as You Are».

Τοξότης
Η ζώνη των σχέσεών σας είναι ενεργοποιημένη και το #relationshipgoals θα είναι πιθανότατα το hashtag της ημέρας για εσάς. Πότε ήταν η τελευταία φορά που κάνατε στις σχέσεις σας ένα καλό τεστ αλήθειας και αφοσίωσης; Όταν έχετε έναν ρεαλιστικό κατάλογο ελέγχου για το πώς οι δεσμοί σας χρειάζονται συντήρηση και φροντίδα τότε δεν χρειάζεται να τρέχετε για «επισκευές» αφού προλαβαίνετε την ζημιά.

Αιγόκερως
Σήμερα μπορεί να παρατηρήσετε τις παγίδες στο μυαλό σας, οι οποίες μπορεί να μολύνουν την προοπτική σας για την επίτευξη των στόχων σας. Όταν θα είστε σε θέση να κοιτάξετε κατάματα τις οχλήσεις της ζωής, σύντομα θα δείτε ότι ήταν απλώς ένας ελαττωματικός καθρέφτης οπισθοπορείας που διαστρέβλωνε την άποψή σας. Κάνε δύο βήματα μπροστά για να μπορέσεις να τοποθετηθείς ξανά στη σωστή πλευρά του δρόμου.

Υδροχόος
Σήμερα μπορεί να παρατηρήσετε ποιες αγκυλώσεις και ποια εμπόδια δεν επέτρεπαν στα δημιουργικά σας σχέδια να προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο. Δείξτε δυναμισμό σήμερα και βάλτε δυναμίτη για να προωθήσετε τους οικονομικούς σας στόχους. Απελευθερωθείτε από την ανησυχία και κρατήστε το όραμά σας στο επίκεντρο.

Ιχθύες
Ό,τι κι αν έχετε βάλει στο μυαλό σας σήμερα, εμπλουτίστε τις προθέσεις σας με απόλυτη πεποίθηση και πείτε το δυνατά. Οι άνθρωποι γύρω σας μπορεί να σταματήσουν να οδηγούν για να καλέσουν τον ραδιοφωνικό σας σταθμό. Σε ποιες συχνότητες επικοινωνίας εκπέμπετε στον κόσμο; Κρατήστε το λόγο σας και ίσως λάβετε υποστήριξη από απροσδόκητα μέρη.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!