Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Οι αστρολογικές προβλέψεις (13/6)

ΚΡΙΟΣ

Να προσέξεις όσους σου δίνουν πολλές υποσχέσεις στη δουλειά. Μια συμφωνία κρύβεις παγίδες. Μην υπογράψεις και κάνε το μόνο αν γίνουν αποδεκτοί και οι δικοί σου όροι. Κλείσε θέματα της καθημερινότητας που απασχολούν τη σχέση σου και προκαλούν εντάσεις με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα πρόσωπο σε βολιδοσκοπεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Να μην απογοητεύεσαι, καθώς υπάρχουν εχθροί που σε ζηλεύουν. Θα… φάνε τη σκόνη σου. Δυσκολίες θα υπάρχουν στα επαγγελματικά, αλλά έχεις ισχυρούς συμμάχους που ξέρουν ότι μπορούν να στηριχθούν σε σένα. Το πάθος κυριαρχεί στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα πρόσωπο έρχεται να σε… απογειώσει. Μη ζητάς γρήγορα δεσμεύσεις και το φοβίσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένα… ταρακούνημα θα το φας, επειδή νομίζεις πως όλοι καταλαβαίνουν τη διπλωματία σου. Προσοχή σε κόντρες, καθώς δεν θα διστάσεις να γίνεις επιθετικός με πρόσωπα που μπορούν να διαταράξουν την καλή εργασιακή ισορροπία σου. Μην ανοίξεις πόλεμο και απόφυγε έναν καβγά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα φλερτ σε ανανεώνει, αλλά μέχρι εκεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Να είσαι προετοιμασμένος για επιθετικές διαθέσεις προσώπων που μπορεί να σε βλέπουν ανταγωνιστικά. Μην αρχίσεις να κλαίγεσαι αριστερά και δεξιά διότι κάποιοι είναι διπρόσωποι και θα μεταφέρουν μυστικά σου σε διάφορους. Να μην παίρνεις αψήφιστα ό,τι σου λέει το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια γνωριμία θα σε απογοητεύσει. Μην προσπαθήσεις να δεις τι φταίει.

ΛΕΩΝ

Ψάξε για νέους συνεργάτες, που όμως θα σου δείξουν πράξεις και δεν θα είναι μόνο λόγια. Οι καλοί συνεργάτες είναι δίπλα σου, αρκεί να τους δεις, ειδικά τώρα που έχεις αρχίσει κάτι καινούριο. Αν είσαι δεσμευμένος, άσε το ταίρι σου να σου μιλήσει, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, νέο πρόσωπο σε ηρεμεί. Μην έχεις εγωπαθείς τάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οικονομικά ζητήματα σε προβληματίζουν και μπορεί να σου προκαλούν ένταση. Χρησιμοποίησε τα μέσα που έχεις, ώστε να αντισταθείς σε μια ζημιά που απειλεί το ταμείο σου. Θα σε βοηθήσει πρόσωπο που δεν το περιμένεις. Το ταίρι σου σε βοηθάει να κρατηθείς όρθιος στα δύσκολα, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, δεν θέλεις φλερτ λόγω της δουλειάς.

ΖΥΓΟΣ

Μια διαμάχη με ένα συνεργάτη σου δεν θα σου βγει σε καλό. Φρόντισε να έχεις εναλλακτικές λύσεις στη δουλειά, ώστε να μη μείνεις στα… κρύα του λουτρού. Μην προσπαθήσεις τώρα να αναλύσεις τις αιτίες που τον έκαναν να απομακρυνθεί. Αν είσαι δεσμευμένος, μη γυρνάς σε λάθη του παρελθόντος, ενώ αν είσαι ελεύθερος, απόφυγε μια επανασύνδεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα κλειστείς και πάλι στο «καβούκι» σου, καθώς θα καταλάβεις ότι δεν είναι εύκολο να πείσεις κάποιους συνεργάτες για τις ιδέες σου. Να επιμείνεις, διότι έτσι θα τους δώσεις μια προοπτική για να το σκεφτούν στο μέλλον. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς καλά με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται γνωριμία, αλλά είσαι επιφυλακτικός.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ασχολήσου με τρέχουσες υποχρεώσεις στη δουλειά, αλλιώς θα τσακωθείς με όλο τον κόσμο και δεν σε συμφέρει. Έχεις πολλά ανοιχτά «μέτωπα», οπότε πρέπει να δουλέψεις σκληρά και να μη σκέφτεσαι κάποιες αποδράσεις σε γαλανά τοπία. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, νέα γνωριμία σε εντυπωσιάζει, καθώς θέλεις κάτι «χαλαρό».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα οικονομικά σου πάνε καλά, αλλά μην επενδύσεις πολλά σε μια καινούρια ιδέα. Προχώρα και βλέπεις, αφού πρώτα φροντίσεις για όλες τις εκκρεμείς υποχρεώσεις. Δουλεύεις πολύ και αυτό αναγνωρίζεται από τους συνεργάτες σου, που θα βάλουν πάλι «πλάτη» για σένα. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου είναι κοντά σου. Αν είσαι ελεύθερος, το απολαμβάνεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Να σταματήσεις να έχεις επικριτική διάθεση προς τους συνεργάτες σου. Δεν σου φταίνε αν εσύ έχεις κάνει λάθη. Μην έχεις υπεραισιοδοξία, αλλά δούλεψε σκληρά, αν θες να πετύχεις το στόχο σου. Κλείσε οικονομικές «πληγές» κάνοντας διακανονισμούς, διότι θα είναι «βαρίδια» για τα σχέδιά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μην ταλαιπωρείς το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλέρταρε.

ΙΧΘΥΕΣ

Αν ανατραπεί μια οικονομική συμφωνία, να παραμείνεις ψύχραιμος. Δεν είναι το τέλος του κόσμου. Αφοσιώσου σε πρακτικά, τρέχοντα ζητήματα της δουλειάς και στη συνέχεια κάνε επαναξιολόγηση. Μην ξοδεύεις χρήματα αριστερά και δεξιά. Μη μεταφέρεις νεύρα στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μην επιμένεις σε μια γνωριμία που δεν ανταποκρίνεται. Προχώρα και μην το παίζεις θύμα.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!