Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Οι αστρολογικές προβλέψεις (12/6)

ΚΡΙΟΣ

Δύσκολη μέρα επαγγελματικά, γι’ αυτό μην εμπλακείς σε καβγάδες. Δυσκολίες που προκύπτουν ξαφνικά σε κάνουν να πελαγώσεις και να αναζητάς λύσεις. Μην αγχώνεσαι, γιατί η λύση είναι μπροστά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, δώσε σημασία στο ταίρι σου, γιατί το έχεις παραμελήσει. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται κάτι καλό. Μην αρχίσεις τις «τρέλες».

ΤΑΥΡΟΣ

Θα σε πικράνει πρόσωπο στη δουλειά, αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν στην ώρα τους. Μην εμπλακείς σε κουτσομπολιά, γιατί κάποιοι θα ρίξουν την ευθύνη για ένα λάθος επάνω σου. Αν είσαι δεσμευμένος, φέρσου τρυφερά και ξανακέρδισε το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα πρόσωπο θα σου κεντρίσει την προσοχή, αλλά σας χωρίζει η απόσταση. Να το προσπαθήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε ενδιαφέρει η κοινωνική σου εικόνα και μπορεί να κάνεις λάθος κινήσεις. Μέτρησε τα βήματά σου, αλλιώς θα κάνεις ένα επαγγελματικό λάθος και θα χάσεις χρήματα. Άκου τους συνεργάτες σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μην τσακωθείς με το ταίρι σου, γιατί τα πράγματα θα γίνουν πολύ δύσκολα. Αν είσαι αδέσμευτος, μην ενδώσεις σε ερωτική επανασύνδεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δες τι θα κάνεις με ανοιχτές «τρύπες» που έχεις. Θα είναι μια δύσκολη μέρα, γιατί μια αναποδιά στη δουλειά θα σε αποδιοργανώσει. Να παραμείνεις ψύχραιμος και να συγκεντρωθείς περισσότερο σε ό,τι σου λένε οι συνεργάτες σου. Αν είσαι δεσμευμένος, γκρινιάζεις ανυπόφορα, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μην λες τα εσώψυχά σου με το «καλημέρα». Κουράζεις.

ΛΕΩΝ

Η έπαρση εκνευρίζει τους γύρω σου και κάποιοι συνεργάτες σου θα εγκαταλείψουν… το πλοίο. Μην τους δώσεις σωσίβιο, αλλά κοίτα τι θα κάνεις, ώστε να καλύψεις μια οικονομική ζημιά στηριζόμενος στις δυνάμεις σου. Έχεις τρόπους να τα καταφέρεις. Αν είσαι δεσμευμένος, μια φλογερή νύχτα είναι μπροστά. Αν είσαι αδέσμευτος, σου… χτυπάει την πόρτα νέα γνωριμία

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην εμπιστεύεσαι συνεργάτες που δεν ξέρεις αν είναι αξιόπιστοι. Μη βιαστείς να κλείσεις μια συμφωνία, γιατί τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Δούλεψε, ηρέμησε και ύστερα αποφασίζεις. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σ’ τα έχει μαζεμένα. Πρόσεξε τη… σύρραξη. Αν είσαι αδέσμευτος, μην είσαι ευκολόπιστος. Αν μένεις στα λόγια, κράτα πισινή.

ΖΥΓΟΣ

Να είσαι ψύχραιμος σε αναποδιές στη δουλειά σου και να «ζυγίσεις» ποιους συνεργάτες σου θα εμπιστευτείς. Το καλύτερο είναι να αφοσιωθείς σε αυτούς που ξέρεις, αλλά και να διευρύνεις τις επαφές σου στο διαδίκτυο. Με προσοχή. Αν είσαι δεσμευμένος, μη… λοξοκοιτάς. Αν είσαι αδέσμευτος, θα δεχτείς ερωτική εξομολόγηση, αλλά δύσκολα θα προχωρήσει σε σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα καταφέρεις να δεις τους «εχθρούς» που έχεις μέσα στη δουλειά και να τους απομονώσεις. Πρόσεξε να μην εμπλακείς σε καβγάδες. Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου απαιτεί την προσοχή σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις επανασύνδεση με ένα πρόσωπο που επιστρέφει. Δεν θα είναι για πολύ. Σκέψου το καλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι συνεργάτες σου σου κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, αλλά εσύ πας κατευθείαν στον… γκρεμό οικονομικά. Προστάτεψε τα κεκτημένα σου και μη δημιουργήσεις κι άλλα «ανοίγματα», γιατί μετά θα πελαγώσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, πάψε να… λοξοκοιτάς, γιατί θα αποκαλυφτείς! Αν είσαι αδέσμευτος, φλέρταρε με την ψυχή σου. Δεν θέλεις κάτι σοβαρό, οπότε απόλαυσέ το.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι συνεργάτες σου σε εμπιστεύονται, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα ξέρεις όλα και δεν θα πρέπει να ζητάς τη γνώμη τους. Μια λάθος κίνηση θα στοιχίσει στο ταμείο σου. Ευτυχώς, θα καταφέρεις να… επιπλεύσεις και να καθησυχάσεις τους συνεργάτες σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μη γίνεσαι κτητικός. Αν είσαι αδέσμευτος, επικεντρώσου σε νέα γνωριμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην ανοιχτείς οικονομικά επειδή θα πειστείς από λόγια τρίτων. Υπάρχουν ανταγωνιστές που σε ζηλεύουν. Δεν σου αρέσει να λιμνάζεις στα ίδια και στα ίδια, αλλά η υπεραισιοδοξία σου θα σε οδηγήσει σε μια λάθος εκτίμηση και θα χάσεις χρήματα. Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε τα συναισθηματικά ξεσπάσματα. Αν είσαι αδέσμευτος, διεκδίκησε το πρόσωπο που θέλεις.

ΙΧΘΥEΣ

Να μην αφήσεις τρίτους να εισβάλουν στο χώρο σου είτε στην επαγγελματική είτε στην προσωπική σου ζωή. Ακολούθησε το ένστικτό σου. Να ριχτείς στη δουλειά και θα καταφέρεις να ξεπεράσεις μια οικονομική ζημιά που θα γίνει από λάθος χειρισμό συνεργάτη σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μη φορτώνεις το ταίρι σου με ανασφάλειες. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται νέα γνωριμία.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!