Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Οι αστρολογικές προβλέψεις (11/6)

ΚΡΙΟΣ

Μη βιάζεσαι να πετύχεις κάτι που θέλεις στη δουλειά και διάλεξε σταθερούς «συμμάχους» που θα υποστηρίξουν το νέο σου σχέδιο. Ερωτικά, δεν είναι τόσο καλή ημέρα, γιατί αν κρύβεις κάτι από το ταίρι σου, τώρα θα αποκαλυφθείς από ένα τυχαίο γεγονός. Αν είσαι αδέσμευτος, κάτι «παίζει», αρκεί να πιάσεις τα μηνύματα. Και πάλι, όμως, πρόσεχε.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι υποχρεώσεις «τρέχουν», εσύ κάνεις σχέδια και το ταίρι σου έχει απαιτήσεις. Προσπάθησε να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά και όχι να τα σκέφτεσαι όλα μαζί. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να μην κάνεις τίποτα σωστά, ειδικά σήμερα που μπορεί να γίνουν λάθη στη δουλειά. Αν είσαι αδέσμευτος, μη γυρνάς στο παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην κάνεις έξοδα που δεν μπορείς να καλύψεις. Η δουλειά σου θέλει προσοχή, γιατί κάποιοι ζηλεύουν την πρόοδό σου. Μη φανερώνεις δεξιά και αριστερά τα σχέδιά σου, αλλά μόνο όταν υπογράψεις συμφωνίες. Σήμερα όμως καλύτερα να ξεχάσεις τις υπογραφές. Το ταίρι σου σε στηρίζει, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, ένα πρόσωπο σε επαγγελματική συνάντηση σε… φουντώνει!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα βιώσεις προδοσία από κάποιο πρόσωπο στο οποίο είχες μεγάλη εμπιστοσύνη στη δουλειά. Μη στενοχωρηθείς, γιατί αυτό αργότερα θα σου κάνει μεγαλύτερη ζημιά. Ρίξου στη δουλειά και μην αφεθείς σε υποσχέσεις τρίτων. Αν είσαι δεσμευμένος, ζητάς πολλά από το ταίρι σου. Ηρέμησε. Αν είσαι αδέσμευτος, θα αποφασίσεις να διεκδικήσεις ένα πρόσωπο που σε έχει εντυπωσιάσει.

ΛΕΩΝ

Στα επαγγελματικά σου προφυλάξου από εχθρούς που… υποσκάπτουν τη θέση σου. Έχεις την πείρα να τους νικήσεις. Μη στήσεις καβγά, αλλά απομόνωσέ τους με έξυπνο τρόπο, χρησιμοποιώντας τους «συμμάχους» σου. Στα αισθηματικά σου άφησε στην άκρη τους εγωισμούς και την έπαρση. Αν είσαι αδέσμευτος, θα γνωρίσεις νέο πρόσωπο. Μη βιαστείς να τα δώσεις όλα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια επαγγελματική πρόταση σε βάζει στην… πρίζα για να κάνεις ένα άλμα. Έχει ρίσκο, αλλά και αρκετές προοπτικές επιτυχίας, αν ασχοληθείς σοβαρά. Αυτό προϋποθέτει καλό προγραμματισμό και έλεγχο στα οικονομικά σου. Ερωτικά, φρόντισε να κάνεις κάτι για να ξανάρθεις κοντά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, κινήσου αργά με μια νέα γνωριμία. Θέλει προσοχή.

ΖΥΓΟΣ

Έχεις απογοητευτεί, αλλά πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά στα επαγγελματικά σου, γιατί θα αρχίσεις να συζητάς νέες οικονομικές προτάσεις. Άκουσε ένα συνεργάτη σου, αλλά μη βιαστείς να υπογράψεις κάτι. Αν είσαι δεσμευμένος, θα έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα σχέση λέει πολλά λόγια. Προχώρα και βλέπεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια νέα πρόταση θα σε… βγάλει από τα νερά σου. Μην απαντήσεις αμέσως «όχι». Εξέτασε όλες τις παραμέτρους και ζήτησε τη συμβουλή ενός προσώπου που εμπιστεύεσαι πολλά χρόνια. Δεν τα ξέρεις όλα, ούτε πρέπει να είσαι καχύποπτος για τα πάντα. Αν είσαι δεσμευμένος, δεν θα γλιτώσεις τη μουρμούρα. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν έχεις χρόνο για έρωτες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Παλιός συνεργάτης θα σου κάνει μια οικονομική πρόταση, αλλά ίσως δεν είναι αυτό που περιμένεις. Μη βιαστείς να συμφωνήσεις, γιατί έχεις ήδη πολλά ανοιχτά «μέτωπα». Κάνε νέο προγραμματισμό και μη δανειστείς. Θα θελήσεις να πλησιάσεις το ταίρι σου και να κάνετε μαζί πράγματα που αγαπάτε. Αν είσαι αδέσμευτος, θα φλερτάρεις με ένα πρόσωπο, αλλά θα είναι δεσμευμένο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Υπάρχουν κάποιοι που ενδεχομένως θέλουν να πάρουν τα εύσημα της επιτυχίας και να παρακάμψουν εσένα, που πάλεψες για κάτι πολύ σημαντικό. Ευτυχώς, είσαι καχύποπτος, οπότε θα φυλαχτείς από κόλακες και ψεύτες. Αρκεί να μη σε πιάσει η απληστία σου. Αν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις ότι ασφυκτιάς, γιατί κρατάς μυστικά. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται κάτι ωραίο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχεις παραμελήσει το ταίρι σου, γι’ αυτό και θα αναζητήσεις τρόπους να μη… βαθύνει κι άλλο το χάσμα. Αν είσαι αδέσμευτος, «ξεπαγώνει» μια σχέση που την παλεύεις εδώ και καιρό. Τα επαγγελματικά σου θα τα βάλεις για λίγο στον… αυτόματο πιλότο, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται κάπως έχεις καταφέρει να… ισορροπήσεις, γιατί «μάζεψες» το χέρι σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Να προσέξεις, γιατί κάποιοι θα θελήσουν να σου βάλουν «τρικλοποδιά», επειδή σε θεωρούν ευκολόπιστο. Αν χρειαστεί, δείξε ότι δεν είσαι… ψαράκι του γλυκού νερού και ότι έχεις ισχυρούς «συμμάχους». Χρησιμοποίησέ τους χωρίς να προκαλέσεις τσακωμούς. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς όμορφα, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, θα προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που θα φέρει τον έρωτα που επιθυμείς.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!