Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Οι αστρολογικές προβλέψεις (10/6)

ΚΡΙΟΣ

Θαυμάσια ξεκινάει η εβδομάδα και σου προφέρονται ευκαιρίες για δημιουργικότητα και ρομάντζο. Θα έχεις ευχάριστα αποτελέσματα στις επαγγελματικές σου προσπάθειες και ωραίες ειδήσεις σε ό,τι έχει να κάνει με την οικογένειά σου. Μπορείς να διεκδικήσεις συμβόλαια με επιτυχία. Αν είσαι δεσμευμένος, ζεις ρομαντικές στιγμές. Αν είσαι αδέσμευτος, η καλή σου διάθεση φέρνει νέες γνωριμίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα εδραιώσεις τα σχέδιά σου και θα εξασφαλίσεις σταθερότητα στη ζωή σου. Η μέρα είναι ιδανική για να ασχοληθείς με οικογενειακά θέματα, ειδικά ό,τι έχει να κάνει με ακίνητα. Αν είσαι δεσμευμένος, υπάρχει αμοιβαία κατανόηση με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία αναπτερώνει το ηθικό σου. Προχώρα δυναμικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα σου δοθούν ευκαιρίες για να προωθήσεις νέα σχέδιά σου και να επιδιώξεις συνεργασίες. Θα πετύχεις σε οικονομικές διαπραγματεύσεις. Κάνεις νέες επαγγελματικές συμμαχίες που θα σε βοηθήσουν στο μέλλον. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς όμορφα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, το λέγειν σου φέρνει νέες γνωριμίες. Κάνε τη σωστή επιλογή. Θέλεις κάτι δυνατό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα νιώθεις ευεξία και θα σταματήσεις για λίγο την γκρίνια. Θα ασχοληθείς επιτυχώς με τα οικονομικά σου, θα επανεξετάσεις τον προϋπολογισμό σου και θα κάνεις σχέδια για το μέλλον. Έχεις υποστήριξη από κρυφούς συμμάχους, που θα σου ανοίξουν δρόμους. Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις καλή επικοινωνία με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται νέα γνωριμία.

ΛΕΩΝ

H διάθεσή σου θα είναι εξαιρετική και η επικοινωνία με φίλους και συνεργάτες πιο αρμονική. Είναι η ιδανική μέρα για να θέσεις νέους στόχους και να βρεις τους κατάλληλους συμμάχους. Θα έχεις παιχνιδιάρικη διάθεση με το ταίρι σου, κι εκείνο θα σε ακολουθήσει. Αν ψάχνεις τον έρωτα, είσαι στο σωστό δρόμο. Έρχεται κάτι καλό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχεις κάνει καλή δουλειά στα επαγγελματικά και οι συμμαχίες που έχεις «χτίσει» θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε μια επαγγελματική επιτυχία. Αν ψάχνεις δουλειά, είναι καλή μέρα για συναντήσεις. Θα πετύχεις. Στα αισθηματικά σου η μέρα θα κυλήσει ομαλά και με τρυφερότητα. Αν είσαι ελεύθερος, κένεις μια νέα γνωριμία και εντυπωσιάζεσαι από τις συζητήσεις σας.

ΖΥΓΟΣ

Η μέρα σου θα είναι φωτεινή, όπως κι εσύ. Θα πετύχεις σε νέες συνεργασίες, που θα ανοίξουν τους ορίζοντές σου. Ένας συνεργάτης θα σου δώσει την ευκαιρία να προωθήσεις ένα σχέδιο που ονειρεύεσαι εδώ και καιρό. Αν είσαι δεσμευμένος, η καλή σου ενέργεια περνάει και στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις ενδιαφέροντα «καλέσματα».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα έχεις ευκαιρίες για θετικές αλλαγές στα επαγγελματικά και τα προσωπικά σου. Να εκμεταλλευτείς τις συγκυρίες, ώστε να κάνεις σημαντικές κινήσεις για να πετύχεις τους στόχους σου. Να διεκδικήσεις ό,τι σου αξίζει. Ερωτικά, η μέρα σού προσφέρει έντονη συναισθηματική ενέργεια. Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται έρωτας-φωτιά από το πουθενά και… παραδίνεσαι αμέσως στις φλόγες του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ενέργεια του Δία θα ενισχύσει τις επιθυμίες σου για νέες ερωτικές περιπέτειες και θα σου προσφέρει ευκαιρίες για να αναζωογονήσεις την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι δεσμευμένος, γίνεσαι φωτιά και λαύρα για το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, «λάμπεις» και βρίσκεις σύντροφο. Στα επαγγελματικά, οι συνεργασίες σου είναι αρμονικές. Έχεις αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση, γι’ αυτό τόλμησε πράγματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχεις αισιοδοξία και πίστη, ώστε να ενισχύσεις τις καθημερινές σου δραστηριότητες και να βελτιώσεις το επίπεδο της ζωής σου. Να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες. Τα συναισθηματικά σου δεν σε νοιάζουν αυτό τον καιρό. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου έχει παράπονα. Αν είσαι αδέσμευτος, απολαμβάνεις το «πιο καλή η μοναξιά».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα προσελκύσεις νέους συνεργάτες, αλλά πρόσεξε ποιους θα επιλέξεις για να προωθήσεις τα επόμενα σχέδιά σου. Θα υπάρξουν ευνοϊκές συνθήκες για την επαγγελματική σου άνοδο. Η μέρα σου θα κυλήσει όμορφα με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, η αυξημένη σου λίμπιντο θα φέρει πάθος σε νέες γνωριμίες. Έρχεται έρωτας που θα σε… απογειώσει.

ΙΧΘΥΕΣ

Να μην αφήσεις ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες. Οι σχέσεις με τους συναδέλφους σου είναι άριστες, όπως και το αποτέλεσμα της δουλειάς σου. Αρκεί να μη σε πιάσουν οι φοβίες σου. Θα έχεις επιτυχία, αν κινηθείς γρήγορα. Το ταίρι σου στηρίζει κάθε σου απόφαση με αγάπη. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία φαίνεται ότι έρχεται για να μείνει.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!