Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Οι αστρολικές προβλέψεις (28/5)

ΚΡΙΟΣ

Έχεις δίπλα σου καλούς συνεργάτες, που θα σε βοηθήσουν στις δυσκολίες. Αρκεί να μην τους πιέζεις για να γίνουν τα πράγματα όπως θέλεις. Μη δυναμιτίζεις την ατμόσφαιρα, γιατί θα κάνεις λάθη στη δουλειά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, δώσε σημασία στο ταίρι σου γιατί το έχεις παραμελήσει. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται κάτι καλό.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένα πρόσωπο που πίστευες ότι σε στηρίζει στη δουλειά σού δείχνει… άλλο -άσχημο- πρόσωπο. Προσπάθησε να μην εκραγείς και φρόντισε να τον βγάλεις με ωραίο τρόπο από το επαγγελματικό «παιχνίδι». Προσπάθησε να μη δείξεις εγωιστική συμπεριφορά στον άνθρωπό σου, γιατί προμηνύεται καβγάς. Αν είσαι αδέσμευτος, επιτέλους, θα προσέξεις ένα πρόσωπο από το χώρο της δουλειάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μη βιαστείς να διαδώσεις ένα νέο σχέδιό σου που θα βάλεις σε εφαρμογή, γιατί καραδοκούν ανταγωνιστές και θα μείνεις μετέωρος… Τα πας καλά στη δουλειά και με την κοινωνικότητά σου αποκτάς νέους φίλους που θα σε βοηθήσουν. Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε στο ταίρι σου πόσο το υπολογίζεις. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται ερωτική επανασύνδεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Να «συμμαζέψεις» τα χρέη σου και να ριχτείς στη δουλειά. Μην το παίζεις κακομοίρης, γιατί κανένας δεν θα σε λυπηθεί. Μόνος θα… τραβήξεις κουπί, οπότε «ανασκουμπώσου». Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου ασφυκτιά. Αν είσαι αδέσμευτος, πρόσεχε τι τάζεις. Θα βρεθείς ψεύτης, αν δεν κάνεις πράξη όσα λες, και θα χάσεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

ΛΕΩΝ

Φρόντισε ό,τι υποσχεθείς σε συνεργάτες σου να το κάνεις. Μόνο έτσι θα συνεχίσουν να σου έχουν εμπιστοσύνη και θα σε βοηθήσουν σε κάτι καινούριο που ετοιμάζεις. Αν είσαι δεσμευμένος, τα οικονομικά σε εμποδίζουν να χαρείς τον έρωτα. Αν είσαι αδέσμευτος, σου… χτυπάει την πόρτα μια νέα γνωριμία που υπόσχεται δυνατές συγκινήσεις. Ξεκαθάρισε τι θέλεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προχώρα δυνατά με ψυχραιμία. Θα υπάρξει δυσκολία στη δουλειά, με τη στάση ενός συνεργάτη σου, αλλά θα ξεπεραστεί. Δεν θα πάρεις οριστικές αποφάσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, μια συζήτηση με το ταίρι σου θα φέρει ηρεμία στη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος, μην είσαι ευκολόπιστος. Μη στέκεσαι στα λόγια και κάνε ένα βήμα προς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΖΥΓΟΣ

Μην… τσαλαβουτάς εδώ κι εκεί χωρίς σχέδιο, αν θέλεις να σώσεις τα οικονομικά σου. Προχώρα με προγραμματισμό. Μην ακούς συμβουλές τρίτων που θέλουν να σε αποσυντονίσουν και πιθανότατα να σου πάρουν μια δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος, μίλησε στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα δεχτείς μια ενδιαφέρουσα ερωτική εξομολόγηση. Σκέψου το, γιατί είναι καλή περίπτωση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποιοι θέλουν να σου βάλουν «τρικλοποδιά». Ευτυχώς που από τη φύση σου είσαι καχύποπτος και θα το καταλάβεις. Μην τσακωθείς, αλλά προσπάθησε να απομονώσεις αυτούς που… παίζουν με τα νεύρα σου. Δείξε τους πως έχεις ισχυρούς «συμμάχους». Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις επανασύνδεση με ένα πρόσωπο που επιστρέφει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην ακούς τρίτους, αλλά εμπιστεύσου το ένστικτό σου. Μη δανείσεις χρήματα γιατί θα τα χάσεις. Στη δουλειά έχεις κάνει άλματα με πολύ κόπο, οπότε προφύλαξε τα κεκτημένα σου κι άσε τα μεγαλεπήβολα σχέδια. Αν είσαι δεσμευμένος, πάψε να… λοξοκοιτάς! Αν είσαι αδέσμευτος, φλέρταρε με την ψυχή σου. Κάτι καλό θα προκύψει. Απόλαυσέ το.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην απαιτείς να γίνονται πάντα τα πράγματα με το δικό σου τρόπο, ειδικά όταν κάποιος συνεργάτης σου έχει μια καλύτερη ιδέα. Μην είσαι κακοπροαίρετος και δες τι σου προσφέρει η ιδέα του. Αν συνεργαστείς, μπορείς να κάνεις θαύματα. Αν είσαι δεσμευμένος, μη γίνεσαι κτητικός, κι αν είσαι αδέσμευτος, επικεντρώσου σε μια νέα γνωριμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Να προσέξεις ποιους θα εμπιστευτείς, γιατί πάνω στον ενθουσιασμό σου για κάτι που έχεις στο μυαλό σου επαγγελματικά, μπορεί να βασιστείς σε λάθος άτομα. Θα πετύχεις αν κάνεις καλό προγραμματισμό. Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε τα συναισθηματικά ξεσπάσματα. Αν είσαι αδέσμευτος, θέλεις να διασκεδάσεις και αρνείσαι να κάνεις κάτι σοβαρό. Έχεις ανάγκη ένα ταξίδι για να αλλάξεις παραστάσεις.

ΙΧΘΥEΣ

Έχεις καταφέρει κάποια πράγματα στη δουλειά, οπότε κάνε ένα καινούριο πλάνο και συνέχισε για τον επόμενο στόχο. Όμως, μην παρεκκλίνεις οικονομικά. Κάποιοι θα προσπαθήσουν να το εκμεταλλευτούν αυτό. Μην τους δώσεις τη χαρά ότι σε έπεισαν με ψεύτικες δικαιολογίες. Φύλαξε τα νώτα σου. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς καλά. Αν είσαι αδέσμευτος, μην κάνεις επιπόλαιες σχέσεις.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!